ad0desing Dolandırıcılıgı

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Status
Not open for further replies.

YomMoO

Hızlı Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
ad0desıng denılen sahsıyetsız ınsan herkezı dolandırarak projeyı gelıstıren ınsanların projelerı sahıb cıkıp dosylarını calıp herkezın ekmegı ıle oynamakta bılısım sırketlerını kandırmata bu sahsıyetsız ınsanın forumdan uzaklastırılması gerekdıgını bıldırerek bırdaha gerı gelmesını ıstemekteyım ve + olraka herkezın bılgılenmesı ıcın bır duyuru olusturulabılır ve kımse kandrılamaz

TESKKKUR EDERIM

Cevap: ad0desing Dolandırıcılıgı

Buyur ben Ad0 Design .

Kim proje geliştirirken önüne geçmişim dosyalarını çalmışım kimlerin firmasını dolandırmışım kimlerin ekmeğini çalmışım benim neden haberim yok bunlardan?

İstediğiniz firmaya istediğiniz kişiye istediğinizi sorabilirsiniz. Kendi kendinize gelin güvey oluyosunuz Anlıyorum çekemiyorsunuz fakat böyle yaparak siz hiçbir yere varamayacaksınız ben ise HAKKIMLA KAZANMAYA devam edeceğim. Benim müşterilerim forumlarda gezen 2-3 kişinin lafı ile hareket edecek cahil kişiler değiller. Herkezin kendi düşüncesi ve görüşleri var herkezde gayet memnun durumda. Çekemiyorsanız söyleyin ben ücretsizde iş yaparım size 😉

Buyur ben Ad0 Design .

Kim proje geliştirirken önüne geçmişim dosyalarını çalmışım kimlerin firmasını dolandırmışım kimlerin ekmeğini çalmışım benim neden haberim yok bunlardan?

İstediğiniz firmaya istediğiniz kişiye istediğinizi sorabilirsiniz. Kendi kendinize gelin güvey oluyosunuz Anlıyorum çekemiyorsunuz fakat böyle yaparak siz hiçbir yere varamayacaksınız ben ise HAKKIMLA KAZANMAYA devam edeceğim. Benim müşterilerim forumlarda gezen 2-3 kişinin lafı ile hareket edecek cahil kişiler değiller. Herkezin kendi düşüncesi ve görüşleri var herkezde gayet memnun durumda. Çekemiyorsanız söyleyin ben ücretsizde iş yaparım size 😉 Saygılar.

şöyle söyliyim ufak tefek alışverişim oldu adodesign ile yanlız herhangi bi sorun yaşamadım

saolsun sorunlarım oldugunda da musaıt oldugu muhtedce ılgılendı ıspatlanmadan bı fırmayı bı sahısı kötülemek bence pek doğru bişi değil.

kişisel sorunlar olabilir genele yaymamak lazım.

şahsen adodesign ile ufak tefek alışverişim oldu yanlız herhangi bi sorun yaşamadım

saolsun musait oldugu muhtedce sorunlarımada yardımcı oldu

bide ıspatlanmadıkca firma yada sahıs hakkında böle konular açmak pek doğru bişi değil

Ben Ad0Design isimli kişinin müşterisiyim dolandırıcılığı bırak adamın bir yanlışını bile görmedim Allah razı olsun gerektiği yerde fazlası ile yardım bile etti. Tanıdığım kadarıyla dolandırıcılık hırsızlık gibi birşey yapabilecek karekter sahibi birisi değil adamla oturup dertleştiğimizi bile biliyorum yani helal olsun işinide gücünüde 10 numara yapıyor sonuna kadarda destekliyorum kendisini yaptığınız iftiradan başka bişey değil.

Memduh Koçak.

şahsen adodesign ile ufak tefek alışverişim oldu yanlız herhangi bi sorun yaşamadım

saolsun musait oldugu muhtedce sorunlarımada yardımcı oldu

bide ıspatlanmadıkca firma yada sahıs hakkında böle konular açmak pek doğru bişi değil

Ben Ad0Design isimli kişinin müşterisiyim dolandırıcılığı bırak adamın bir yanlışını bile görmedim Allah razı olsun gerektiği yerde fazlası ile yardım bile etti. Tanıdığım kadarıyla dolandırıcılık hırsızlık gibi birşey yapabilecek karekter sahibi birisi değil adamla oturup dertleştiğimizi bile biliyorum yani helal olsun işinide gücünüde 10 numara yapıyor sonuna kadarda destekliyorum kendisini yaptığınız iftiradan başka bişey değil.

Memduh Koçak.

Memduh Koçak

Memduh Koçak

adnanı ben tanırdım ıyı hos cocuktur ama bole haraketlerını bılmıodum

AD0 DESGING DOLANDIRICI OLSA ONUN MUSTERILERI HEP BUYUK SERVERLER VAR ADAM DEDIGIN GIBI BIRI OLSA O SW LER HALA AYAKTA OLMAZDI? ORNEK SWLER : NT2GAMING - MONSTERKO - BIANKO - TURKKO vs daha sayamadıgım cok sw var. bir laf atmadan once kısıyı arastırırsanız sevnırım

NT2GAMING.NET , Umit

Ya soyle birşey var yaptıgı grafikler bence cok basit bunlari sizde yaparsınız niye millete yaptırıyosunuz adamı tanımıyosunuz etmiyosunuz adam gibi grafik yaptıracam diyosanız @by_bts bu isin kralıdır

Konu kapatılmıstır. Bu bolumde sadece forum uzerı sıkayetlerınız ıcın konu acabılırsınız.Konu cop kutusuna tasınmıstır

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom
Reklam
Reklam