- Reaction score
- 0
Sen 5 para edermisin? istediğinizi alamayinca server kötülemeye alışmıssınız.5 para etmez bir server sakın yaklasmayın
Sen 5 para edermisin? istediğinizi alamayinca server kötülemeye alışmıssınız.5 para etmez bir server sakın yaklasmayın
ne isticem lan senin cöp oyunundan git bugları düzelt oyuncuları banlamaSen 5 para edermisin? istediğinizi alamayinca server kötülemeye alışmıssınız.
Buglar zamanla giderilir ama sen zamanla adam olur musun sanmam 🙂ne isticem lan senin cöp oyunundan git bugları düzelt oyuncuları banlama
zaman kaybiysa oynamazsin olur biter. Buraya yazman da ekstra art niyet var ben sizin kim oldugunuzu da iyi biliyorum 🙂Zaman kaybı, full bug
Öncelikle, imlâ kaideleri bilmediğin için, yazdığının ne mânâya geldiğini anlayamadık. Zâten okumuş ve tahsilli bir insan, böyle bir derde girmezdi. Herkese serveru kötüleyip de, yöneticiye mübalağa içinde lakayt, gayriciddi yazıların ayrı bir "lâle". Çeneni sen kapatsaydın, daha iyi olurdu. Biz sana hizmeti, bedava veriyoruz. Verdiğin katkı ise oyun dâhili ve hârici olarak hiçbir şey... Bundan başka, limonuna da söyle ki, her zaman benim açtığım serverlarda oynuyor. Zorunlu ise, o da çenesini kapatsın. Kâfi olduysa...kimiz biz dış minnak mı kendi serverin bugu yüzünden banladıgın oyuncularız lale seni kapat çeneni
Prof.Japonaki Sokaki Ellerine sağlık 🙂Öncelikle, imlâ kaideleri bilmediğin için, yazdığının ne mânâya geldiğini anlayamadık. Zâten okumuş ve tahsilli bir insan, böyle bir derde girmezdi. Herkese serveru kötüleyip de, yöneticiye mübalağa içinde lakayt, gayriciddi yazıların ayrı bir "lâle". Çeneni sen kapatsaydın, daha iyi olurdu. Biz sana hizmeti, bedava veriyoruz. Verdiğin katkı ise oyun dâhili ve hârici olarak hiçbir şey... Bundan başka, limonuna da söyle ki, her zaman benim açtığım serverlarda oynuyor. Zorunlu ise, o da çenesini kapatsın. Kâfi olduysa...