2002Kale Relax Sunucum Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YNG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YNG

Manyak Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
6
Web sitesi
www.ko-fox.com
Benim Bir Müsterimin Yolladıgı Resimi Sizinle Paylasıyorum

Buda Geri Kalan Dıyalog

Bro-KoII Usko Myko Macera Sende Katıl ...:

*akıllı olsana biraz

1 Gb Vds Özel DB+Özel Panel+Reset Paneli+RelaxACS+Sabit konu+Full Kurulum Sadece 35 tl RelaxSunucum İnternet Teknoloji Hizmetleri -

*sen fileslerı kapattıgın an

*daha açamassın bılgın olsun ok🙂

*😉

*uyandırıyım senide

*sorun değil kapatır yine açarım dnemesi bedava

1 Gb Vds Özel DB+Özel Panel+Reset Paneli+RelaxACS+Sabit konu+Full Kurulum Sadece 35 tl RelaxSunucum İnternet Teknoloji Hizmetleri -

*kapatma 0 yazanı lisans buludnu dıyeni

*kapat aç

*bakalım

*açta göt olıyım

*susucam

*tabiki benim sana verdiğim para karşılığında yapacağın ancak bukadar olur

*sen şu lisans bulunma varya server.exe

*kapat tekrar aç bakalım bşi

*bak nurettin isminible remzi diye tanııtn bana

*nurettin kalesin neden remzi diyorsun?

*sen dedigini yapıcakmısın

*yoksa 46.20.6.79 sunucu komple

*çökertiyimmii?

*ben sana güvendim ve para yolladım buglu çalışmayan db kurdun ve sonrada benim lisanslarımı sildin

*sana yolladığım ödeme kağıdı elimde

*farketmez sen volkanla çalıştın

*ve benım haberım olmadan

*lisansın suan sılındı suan sunucunuda mavi ekran attırıcam

*kapatıcam

*izle şimdi

*sen ne yapmak istiyosan yap zaten herkes sein nası biri olduğunu biliyor

---------- Yorum eklendi 22:30'da ---------- Önceki yorum 22:23'da ----------

Bide Bebe Cucede Sabıt Veriyor Ilk Kendi Konusunu Acsın O Forumdada Sonra Sabit Versin.. xD

2002Kale Sen Hala Burdamısın Koplacı Kişi Ulan Bir Bir B0kların Ortaya Çıkıyor Sen Nasıl Bir İnsansın Yok şunu Paylaşcam Dedin Adam Olmadığın Ortaya Çıkarttık. Şimdide Bu B0kun Cıktı At Kendini Aşşa Velet 😡 :sakalli:

2002Kale Sen Hala Burdamısın Koplacı Kişi Ulan Bir Bir B0kların Ortaya Çıkıyor Sen Nasıl Bir İnsansın Yok şunu Paylaşcam Dedin Adam Olmadığın Ortaya Çıkarttık. Şimdide Bu B0kun Cıktı At Kendini Aşşa Velet 😡 :sakalli:

Yüzsüz Bir İnsan Yaptıklarından Utanmaz Ensar 🙂) Bir Hergün Alaşağı Da Etsek bunu illa ki bi b*k yaptığını zannediyor 😀

HEREYDEN ÖNCE BUNU PAYLAŞAN KARDEŞİM RBACS (VOLAKN'A) TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM OKADAR YOĞUN İŞ TEMPOSU İÇERİSİNDE BİLE VAKİT BULUP BENİM GİBİ BİR MÜŞTERİSİNİ NASILDA KORUMUŞ SAĞOLASIN RBACS TKERAR TEKRAR BİZLERE DUYDUĞUN İLGİ VE ALAKADAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜRLER ...

YILLARDIR VOLKANDAN ALIŞ YAPTIM FAKAT NASIL OLDUYSA BÖYLE BİR HATA DAHA ÖNCE İSTANBULVDS VE SONRASINDA ATABİLİŞİM VE ŞİMDİ PİYASADA RELAXSUNUCUM DİYE ÇIKMIŞ BU ŞAHSİYET Kİ KENDİNİ REMZİ OLARAK TANITIR GERÇEK İSMİ NURETTIN KALE DIR >> MİLLETİMİZ ADINA ÇOK TEHLİKELİ BULUYORUM BU TÜR KİŞİLKLERİ İNSANLARDAN PARA ALIP SONRADA BÖYLE TEHDİTLER SAVURUP SUNUCULARA SALDIRI YAPAN BU GİBİ BİLİŞMCİLERDEN ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN PARAMIZLA RESMEN REZİL OLMAK DAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL BU ARADA İŞ YOĞUNLUĞUMA RAĞMEN BİR ARA SIRF BU KONUYU TÜM PAYLAŞIM SİTELERİNDE KENDİMİN PAYLAŞMASIDA BİR VATANDAŞLIK GÖREVİ SANIRIM BUNU YAPMAM GEREKİYOR

TÜM SERVER KURAN ABİ VE KARDEŞLERİME BURADAN SESLENİYORUM RELAX SUNUCU NUN GERÇEK YÜZÜ BURADA DBYİ KURAR EKSİK GÜDÜK VE ARDINDAN LİSANSINIZI SİLİP SİZEDE SUNUCUNUZADA SALDIRI YAPMAKLA TEHDİT EDER İŞTE RELAXSUNUCUM BU DİKKAT EDİNNN

NOT: RBACS BU KİŞİYLE KISA BİR ÇALIŞMA YAPMIŞ NASIL BİRİSİ OLDUĞUNU GÖRÜNCEDE KENARA ÇEKİLMİŞ VE YİNE BİZLERİ BU RELAX SUNUCUMDAN KURTARMIŞTIR RBACS SAĞOLSUN LİSANSIMI YENİLEDİ VE BU SORUNDAN BENİ KURTARDI RBACS KORUMA SİSTEMİNİ HERKESE TAVSİYE EDERİM

(ufak bir reklam yapmadan edemedim 🙂 )

ILETISIM: [email protected]

HEREYDEN ÖNCE BUNU PAYLAŞAN KARDEŞİM RBACS (VOLAKN'A) TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM OKADAR YOĞUN İŞ TEMPOSU İÇERİSİNDE BİLE VAKİT BULUP BENİM GİBİ BİR MÜŞTERİSİNİ NASILDA KORUMUŞ SAĞOLASIN RBACS TKERAR TEKRAR BİZLERE DUYDUĞUN İLGİ VE ALAKADAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜRLER ...

YILLARDIR VOLKANDAN ALIŞ YAPTIM FAKAT NASIL OLDUYSA BÖYLE BİR HATA DAHA ÖNCE İSTANBULVDS VE SONRASINDA ATABİLİŞİM VE ŞİMDİ PİYASADA RELAXSUNUCUM DİYE ÇIKMIŞ BU ŞAHSİYET Kİ KENDİNİ REMZİ OLARAK TANITIR GERÇEK İSMİ NURETTIN KALE DIR >> MİLLETİMİZ ADINA ÇOK TEHLİKELİ BULUYORUM BU TÜR KİŞİLKLERİ İNSANLARDAN PARA ALIP SONRADA BÖYLE TEHDİTLER SAVURUP SUNUCULARA SALDIRI YAPAN BU GİBİ BİLİŞMCİLERDEN ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN PARAMIZLA RESMEN REZİL OLMAK DAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL BU ARADA İŞ YOĞUNLUĞUMA RAĞMEN BİR ARA SIRF BU KONUYU TÜM PAYLAŞIM SİTELERİNDE KENDİMİN PAYLAŞMASIDA BİR VATANDAŞLIK GÖREVİ SANIRIM BUNU YAPMAM GEREKİYOR

TÜM SERVER KURAN ABİ VE KARDEŞLERİME BURADAN SESLENİYORUM RELAX SUNUCU NUN GERÇEK YÜZÜ BURADA DBYİ KURAR EKSİK GÜDÜK VE ARDINDAN LİSANSINIZI SİLİP SİZEDE SUNUCUNUZADA SALDIRI YAPMAKLA TEHDİT EDER İŞTE RELAXSUNUCUM BU DİKKAT EDİNNN

NOT: RBACS BU KİŞİYLE KISA BİR ÇALIŞMA YAPMIŞ NASIL BİRİSİ OLDUĞUNU GÖRÜNCEDE KENARA ÇEKİLMİŞ VE YİNE BİZLERİ BU RELAX SUNUCUMDAN KURTARMIŞTIR RBACS SAĞOLSUN LİSANSIMI YENİLEDİ VE BU SORUNDAN BENİ KURTARDI RBACS KORUMA SİSTEMİNİ HERKESE TAVSİYE EDERİM

(ufak bir reklam yapmadan edemedim 🙂 )

ILETISIM: [email protected]

Destegin icin tesekkurler abi neden abi dedigimi sorarsaniz benden buyuk realdende tanirim kendisini

helal olsun sana az daha benimde param yanıyordu %100 fix 1534 satıcam dedi :S

Siz RBACS den şaşmayın derim hertürlü yardımcı olur kardeşimiz rbacs mail verem kendisiyle iletiime eçebilirsinz (dürüstlüğüyle Heşekilde destek alabilirsiniz)

[email protected]

Yaz bunu güzel laf bu..

Zaten piyasada belli başlı iş yapmadan para peşinde koşan insanlar var bi tanesi 18xx fixledim satıyom diye geziyodu aha biride 15xx yaptım diye geziyo amk ben 1299 fixledim diyemiyom bi düşünüyom varmıdır ki bişey diye adamlar da nası bi özgüven var ordan da mı ayıkmıyonuz öncesinde ? Neyse güzel güzel canlar yanmasın insanlar ölmesin neslimiz tükenmesin RBACS forever...

Yaz bunu güzel laf bu..

Zaten piyasada belli başlı iş yapmadan para peşinde koşan insanlar var bi tanesi 18xx fixledim satıyom diye geziyodu aha biride 15xx yaptım diye geziyo amk ben 1299 fixledim diyemiyom bi düşünüyom varmıdır ki bişey diye adamlar da nası bi özgüven var ordan da mı ayıkmıyonuz öncesinde ? Neyse güzel güzel canlar yanmasın insanlar ölmesin neslimiz tükenmesin RBACS forever...

katılıyorum Mustafa daha 2 gün önce biri ekledi msn ye. 1534 db satıyoruz. Satışlar gayet iyi eğer bir sunucunuz varsa kuralım yoksa para yatırın hemen teslim edelim diyor 😀 gülmeden edemedim saydım lafları 🙂

NOT : RBACS Tek geçerim

Volkan Kardesim. Yapcak Bişey Yok.. istanbulvds istanbulsunucum relaxsunucum Atabilisim AtaSunucum Ve daha 1 cok site var Bosver. Bu Nurettin Kale. Tek Çalışmaktadır. Remzi Temzi Diye 1 Şahıs Var Ama Fakat Bunu Aracı olarak Tanıtmıs 2'ci Ortagım hesabı ordan'da baska Turlu ısler yapıyor.. Ben Volkan YNG Kardesimi Yaklasık 6 Yıldır Tanıyorum. Böyle 1 Kardeş Dost Zor buluruz allah Razı olsun Her Türlü Yardımı Yapıyor Yeri Geldigi Zaman. 🙂 Adamina Göre Adam.. Forever RBACS YNG 😉

benim arkada kazık atmiştı **** mahkeyewerdik 😀

Evet şimdi birazda sizi dıyelım rootc baran yalvaran kişisin bana rbacs volkan

musterımın parasını alıp db sın ı vermedın o parayı sıke sıke verıcen

ve ozellıkle rbacs ben kadıkoye yemekhaneye gelıcem o musterıyle sıke sıke o parayı orda dove dove yada guzellıkle alıcam hadı kolay gelsın cıkarcılarlada ısım yok

ve ozellıkle rbacs ben kadıkoye yemekhaneye gelıcem o musterıyle sıke sıke o parayı orda dove dove yada guzellıkle alıcam hadı kolay gelsın cıkarcılarlada ısım yok

Senin gibi şeref*siz dolandırıcı ve 0r0spu c0cugu bırınden duymak garip geldi bunları şu knight alemnde senden ıbnesı var mı lan

2002Kale arkadaşım sen önce bi kadıköy boğaya gelsene bakalım orda kim kimi ....

Allah askina gel lan gelmesen adam deilsin istanbul kartal ugurmumcu gel ara beni kadikoy gelme iste deilim simdi gittim gelmedi deme hade seni bekliyorum

---------- Yorum eklendi 14:56'da ---------- Önceki yorum 14:54'da ----------

tek gelme ama solim sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam