1VS1 EVENT [SQL KOD , PATCH , PROGRAM] Download

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Silvanus

Karizma Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
42
Website
www.derinhosting.com
Silinmiştir

Lisans felan olayı varmıdır ??

hayır lisans istemez

Hocam eyw. ama biraz emeğe saygısızlık bence adam uraşmış satılı programı bedava paylaşmak ne kadar doğru bilmiyorum.

emege saygısızlıkla ne alaka herkes kullansın işte

emege saygısızlıkla ne alaka herkes kullansın işte

Sonuçta adam emek vermiş böyle bir sistem oluşturmuş ve para ile satışta olan bir programı bedava paylaşıyorsun. Hemde onun emek verdiği bir olayı. Bence Yanlış. İyi Forumlar.

öyle düsünüyorsan kullanmayabilirsin. iyi forumlar

güzel olmusta bu program donup duruyor ac kapa yapmama gerek nasıl olacak bu iş bro?

program donuyor?

---------- Yorum eklendi 12:42'da ---------- Önceki yorum 12:12'da ----------

arkadaşlar bunu 1886 ya uyguladım ama dataya attığım tbl lerin eskilerini istiyor exe.

Napmam laızm?😕

Kardes Sen Hic Ugrasma 😀

uğraşma değil program zaten donup kalıyor

---------- Yorum eklendi 01:35'da ---------- Önceki yorum 01:30'da ----------

şunu biraz bana açda yapalım berker 🙂

Bu 1299 İcin Gelistirilmis 😀 Patch'leri Olsun Kodları Olsun ve Program Ayarları 1299 Soacs Ebenezer İsminin Yoluna Ayarlı kısaca bunları soyliyim 😀

😀 vay anasını ya aferdersinizde salaklık bende

sanki 1886 nın başka sorunu yok bi 1vs1 i eksikti 😀 ben niye kafa yoruyosam buna 😀

2015 de anca biter bu 1886 işi 😀

Abartmayın 2015 diye mantığı kavramaya çalışın bana kalırsa

Mantıgı Kavrasanda Yapabilcegin birsey yok bugsuz dosyaları asla bulamazsınız ancak kendiniz yaparsınız he belki biri calar biryerden isterse paylasır veya satar 😀 ancak ozaman

Mantıgı Kavrasanda Yapabilcegin birsey yok bugsuz dosyaları asla bulamazsınız ancak kendiniz yaparsınız he belki biri calar biryerden isterse paylasır veya satar 😀 ancak ozaman

😀😀 şu cevapların beni güldürüyor ya 😀 :F:F:F

ee dünyanın gercegi bu 😀 adam 180 Bin Teklif Ediyor Bugsuz Sourcelere Ama Satmıyor Yani Düsün Birnin İnsafına Kalmıs Birsey bu 😀 ve paylasılırsa coluk cocuk server tanıtımlarında 'Koş 18xx Server USKO BUGSUZ ACILDI' Bunları Gormek cidden beni sinirlendirir 🙂 herkesin kendi ugrasıp ne oldugunu anlaması ve milletin nekadar zorlukla yaptıgını anlaması lazim

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam