Hayirli Satislar ne diyelim. Videoda bazi eksikler oldugunu gosteriyor artik alan veya almak isteyenler dusunsun.
Ne bileyim Oreads Lever vs calismadigi Oyuna girince itemlerin yarisinin kaybolmasi gibi seyler. Clanda iken Irk degistirme calismasi gibi seyler.
Bende bir şey bekliyordum Güldürdün dostum 😀
1.Lever'ı bizzat gösterdim
2.Oyuna girince itemlerin yarısı gitmesi ? Bunun neden olduğunu biraz düşün bakalım.
3.Asıl bomba bu zaten 🙂 Orada Irk Değiştirmiyorum ve clan da değilim
Eleştirdiğiniz şeyleri dikkatli izleyin laf atmak için yorum yapmayın
1.si bak simdi o lever olayi o olay simdi soyle oluyor dostum humanlarin ve karuslarin warder ve oreads mapinin sag tarafinda bi kapisi vardir o leverler tek calisiyor
2. Neymis bu bi soyle bakalim ?
3. Clanliyken irk degistirmeyi dene bakalim ne oluyormus (ben sadece videoda olan sorunlari yazmadim genel sorunlari yazdim!!!)
4. ben birsey diyorsam oyledir dostum denemeden gelip burda yorum yazmipta hava atma bana. !
Kendi kullandığın fileslerle bu bir değil dostum sağdan soldan topladığınız paketlerle burada bir şeyleri yapmış edasıyla gelip bir şeyleri kanıtlamaya çalışmayın Burada satılıyor ki fix Sizi gibi her gün f5 basıp kod bekleyen kişilerle karıştırma beni
Bu arada çok merak ediyorsan söyleyim itemlerin gitmesi videoların kesit kesit olduğundan dolayı
Ne Kadar?
Hayırlı Satışlar
Hayırlı satışlar
Ne Kadar?
Hayırlı Satışlar
Hayırlı satışlar
Database ve files'ı satın aldım kesinlikle kusursuz ve anında teslim aldım teşekkür ederim..
Türkçe
Merhaba Arkadaşlar,
Geliştirmiş olduğum v1960 Files ve Database satışa sunulmuştur.
Aklınıza gelebilecek her özellik bu fileslerde mevcut. Aşağıda vermiş olduğum videoda bununla ilgili az da olsa bir bilgi sahibi olabilirsiniz.
Test ip vardır istediğiniz her özelliği deneme fırsatınız vardır
Files ve Databasenin durumu hakkında bilgi verecek olursa
Aktif Etkinlikleri
Kod:B[B]order Defense War Forgetten Temple Chaos Dungeon Juraid Mountain Under The Castle Krowaz's Dominion Castle Siege War Lunar War Snow War (Kartopu Savaşı) Alseids Prairie Napies Gorge (Eski Savaş) Nereid's Island Oreads (Kütük Savaşı) Bifrost Klan Turnuvaları [/B][B]Border Defense War Forgetten Temple Chaos Dungeon Juraid Mountain Under The Castle Krowaz's Dominion Castle Siege War Lunar War Snow War (Kartopu Savaşı) Alseids Prairie Napies Gorge (Eski Savaş) Nereid's Island Oreads (Kütük Savaşı) Bifrost Klan Turnuvaları[/B]
Database Özellikleri
Kod:Bütün Joplar aktif Military Camp Özelliği Premium Sistemi(bronze silver gold,exp,dc,war,TİTAN) Gizli Soru&Email ile hesap güvenliği (Kullanıcağınız panele bağlı proc eklidir). Çalınmalara karşı Log Sistemi. Oyun içi Event Takvimi. Oyun içi ChatBlock Sistemi. Usko Orjinal Dengeli Ve Eşit Joblar. Usko Rebirth Sistemi. Clan Turnuvaları Özel Alan USKODA Kİ İLE AYNI. Buying Mercant. Oyun içi Job IrkNts. ve daha yüzlercesi !
English translation
Hi Friends,
I have developed v1960 and Database Files is offered for sale.
Each feature is available. Watch the video
You have the opportunity to test
To give information about files
Active Event
Kod:[B]Border Defense War Forgetten Temple Chaos Dungeon Juraid Mountain Under The Castle Krowaz's Dominion Castle Siege War Lunar War Snow War (Kartopu Savaşı) Alseids Prairie Napies Gorge (Eski Savaş) Nereid's Island Oreads (Kütük Savaşı) Bifrost Klan Turnuvaları [/B][B]Border Defense War Forgetten Temple Chaos Dungeon Juraid Mountain Under The Castle Krowaz's Dominion Castle Siege War Lunar War Snow War (Kartopu Savaşı) Alseids Prairie Napies Gorge (Eski Savaş) Nereid's Island Oreads (Kütük Savaşı) Bifrost Klan Turnuvaları[/B]
Database Feature
Kod:All Jops Attached
Kod:[B] Military Camp Feature Premium System(bronze silver gold,exp,dc,war,TİTAN) Gizli Soru&Email ile Account Secturity (On The Panel). Account Secturity Log System In The Game Event Calendar In The Game Chat Block System Usko Orjinal Balanced Jops Usko Rebirth System. Clan Tournament[/B][B] Special Area USKO SAME Buying Mercant. In The Game Jop,Gender And Class Change [/B]
[video=youtube;IFHqLW1pXJ0]https://www.youtube.com/watch?v=IFHqLW1pXJ0[/video]
İletişim(Skype) : OmerSDogru
Contact(Skype) : OmerSDogru
Resimler / Pictures
http://www.ko-fox.com/server-tanitimi/39649-fox-game-beta-opened-25-kasim-2015-v1960-pk-server.html
ustad skype da on olunca bi bakıver olurmu srkrock1
Ekledim skype.