İlk Önce Herkeze İyi Günler..
Arkadaşlar İlk Önce Size Kendimi Tanıtmak İstiyorum
Baya Zamandır 18xx Üzrinde Calışıyordum ve Sonunda Güzel Bir Şeyler
Çıkardığımı Düşünüyorum..
İlk Önce Arkadaşlar Zoneleri Tanıtayım Size Aşağıda zoneler sorunsuzdur
-Savaş Sorunsuz
-Border Defans War
-Chaos Sistemi
-Juraid Monument
-Gemi Savaşı
Lvl Up Usko Tarzı Zor Server İsteyen Düzeltebilir..
Açıklama: Border Defans War Sistemin de Bdw kazanan ırk'a party halnde
bdw taşı verır bu tasıda moradondan kırdırır ve rastgele esya cıkar giren her kişiye 500np kazanan ırk
2k np verir..
Arkadaşlar Database 18xx ve Sql 2000 ve 2008 Olarak tır.. Server Files Sorunsuz dur..
Drop Oranları Sorunsuz..
Kanat ve Pathos Gloves Dark Mareden Çıkar ve Bowlda Dark Mare eklidir. Hem Orc Hemde Human Birlikte Keserler..
Arkadaşlar İsteyenlere Drop Oranları Ayarlarım Sorunsuz..
Kanat chaos vermezmi.. Ewet verır ama ben zevk olsun dıe koydum arkadaşlar ...
Chaos Nasıl Girilir: Arkadaşlar Chaos Yukardan chaos zamanı gelir join Tıkladıgınızda 5 dk içinde tıklayan herkezi Alır...
Chaos Zamanını siz kendiniz ayarlaya bilirsiniz kodunu vereceğim..
Border Defans War : Aynı Chaos Gibidir Join li sistem wardır.. Zamanları kısadır sadece 5 dakika içinde tıklayanları alır..
Ewet Arkadaşlar Fileslerde Sorun wardır .. Fileslerde sorun yoktur diyen arkadaşlara inanmayın ..
Görev Sistemi %85 Çalışmaktadır Chitin vs... Çalışmayanlar Moradondaki Ezik Görevler...
Şuandaki usko database bile buglar war yanı sorunsuz database yoktur ben 1 aydır 18xx ugrasıyorum Yüzde 99 Tamamladım
Databaseyi..
İletişim: 0543 761 83 88
Ciddi Alıcılar Arasın Arkadaşlar Bende Emek veriyorum sonuçta sizde emeğe saygı duyun..
Database Fiyat : 80 Lira Dır.. Arkadaşlar Ndn 80 Lira neden 150 - 200 Değil Ben databaseyi Baştan yazmadım arkadaşlar
Üzerinde Calıştım ... Fileslerde ki bugları yüzde 99 fixledim.. Onun için fiyat 80 Lira ..
Database : %99 Bugsuz..
Server Files: %95 Bugsuz ...
İsteyenlere Andream Eklenir...
Database Alanlara KoPanel Hediye...
İlgilenenler İçin Tekrar İletişim: 0 543 761 83 88
Arkadaşlar İlk Önce Size Kendimi Tanıtmak İstiyorum
Baya Zamandır 18xx Üzrinde Calışıyordum ve Sonunda Güzel Bir Şeyler
Çıkardığımı Düşünüyorum..
İlk Önce Arkadaşlar Zoneleri Tanıtayım Size Aşağıda zoneler sorunsuzdur
-Savaş Sorunsuz
-Border Defans War
-Chaos Sistemi
-Juraid Monument
-Gemi Savaşı
Lvl Up Usko Tarzı Zor Server İsteyen Düzeltebilir..
Açıklama: Border Defans War Sistemin de Bdw kazanan ırk'a party halnde
bdw taşı verır bu tasıda moradondan kırdırır ve rastgele esya cıkar giren her kişiye 500np kazanan ırk
2k np verir..
Arkadaşlar Database 18xx ve Sql 2000 ve 2008 Olarak tır.. Server Files Sorunsuz dur..
Drop Oranları Sorunsuz..
Kanat ve Pathos Gloves Dark Mareden Çıkar ve Bowlda Dark Mare eklidir. Hem Orc Hemde Human Birlikte Keserler..
Arkadaşlar İsteyenlere Drop Oranları Ayarlarım Sorunsuz..
Kanat chaos vermezmi.. Ewet verır ama ben zevk olsun dıe koydum arkadaşlar ...
Chaos Nasıl Girilir: Arkadaşlar Chaos Yukardan chaos zamanı gelir join Tıkladıgınızda 5 dk içinde tıklayan herkezi Alır...
Chaos Zamanını siz kendiniz ayarlaya bilirsiniz kodunu vereceğim..
Border Defans War : Aynı Chaos Gibidir Join li sistem wardır.. Zamanları kısadır sadece 5 dakika içinde tıklayanları alır..
Ewet Arkadaşlar Fileslerde Sorun wardır .. Fileslerde sorun yoktur diyen arkadaşlara inanmayın ..
Görev Sistemi %85 Çalışmaktadır Chitin vs... Çalışmayanlar Moradondaki Ezik Görevler...
Şuandaki usko database bile buglar war yanı sorunsuz database yoktur ben 1 aydır 18xx ugrasıyorum Yüzde 99 Tamamladım
Databaseyi..
İletişim: 0543 761 83 88
Ciddi Alıcılar Arasın Arkadaşlar Bende Emek veriyorum sonuçta sizde emeğe saygı duyun..
Database Fiyat : 80 Lira Dır.. Arkadaşlar Ndn 80 Lira neden 150 - 200 Değil Ben databaseyi Baştan yazmadım arkadaşlar
Üzerinde Calıştım ... Fileslerde ki bugları yüzde 99 fixledim.. Onun için fiyat 80 Lira ..
Database : %99 Bugsuz..
Server Files: %95 Bugsuz ...
İsteyenlere Andream Eklenir...
Database Alanlara KoPanel Hediye...
İlgilenenler İçin Tekrar İletişim: 0 543 761 83 88