1886 LogInServer Hatası

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

tugayerturk

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar ben 1886 ile gerekenleri indirdim sql 2008 var fakat loginserveri açarken load version list fail alıyorum. Sorunun ini dosyasında olduğunu düşünmüyorum sorunun database üzerindeki version tablosundan kaynaklandığını düşünüyorum. Yardım edebilecek olan bir arkadaş var mı?

Version.ini aşağıdaki gibidir.

[DOWNLOAD]

URL=wizgate.nefficient.co.kr

PATH=pub/wizgate2/knight/upgrade

[ODBC]

DSN=kn_online

UID=sa

PWD=******

TABLE=VERSION

[CONFIGURATION]

DEFAULT_PATH=C:\

[SERVER_LIST]

COUNT=1

SERVER_00=127.0.0.1

NAME_00=NERO|NERO1

MAXUSER_00=1500

KINGOFKARUS_00=Karus King

KINGOFKARUSNOTICE_00=Notice of Karus King

KINGOFELMORAD_00=Human King

KINGOFELMORADNOTICE_00=Notice of Human King

[WHATS_NEW]

COUNT=1

TITLE_00=NERO

NOTICE_00=Beta v1.886 Server

merhaba arkadaşlar ben 1886 ile gerekenleri indirdim sql 2008 var fakat loginserveri açarken load version list fail alıyorum. Sorunun ini dosyasında olduğunu düşünmüyorum sorunun database üzerindeki version tablosundan kaynaklandığını düşünüyorum. Yardım edebilecek olan bir arkadaş var mı?

Version.ini aşağıdaki gibidir.

[download]

url=wizgate.nefficient.co.kr

path=pub/wizgate2/knight/upgrade

[odbc]

dsn=kn_online

uıd=sa

pwd=******

table=versıon

[confıguratıon]

default_path=c:\

[server_lıst]

count=1

server_00=127.0.0.1

name_00=nero|nero1

maxuser_00=1500

kıngofkarus_00=karus king

kıngofkarusnotıce_00=notice of karus king

kıngofelmorad_00=human king

kıngofelmoradnotıce_00=notice of human king

[whats_new]

count=1

tıtle_00=nero

notıce_00=beta v1.886 server

versıon faıl hatası verıyorsa uyumluluk sorunundandır ozellıklerden uyumlulugu sp3 yap duzelır

baska uyumluluk dene ben oyle duzelttım bendede yapıyordu

Bilgisayarın Win7 olduğu için Yönetici olarak çalıştırmalısın. Filesleri açarken Sağ tıkla Yönetici olarak çalıştır de veyahut Açacağın program + Özellikler + Uyumluluk + Ayrıcalık Düzeyi oradan da Bu Programı Yönetici Olarak Çalıştır var ona tik atarsan ve tamam dersen her açışında otomatik yönetici olarak açılır fileslerin.

ß~y_Das[-]acK;23782 said:
Bilgisayarın Win7 olduğu için Yönetici olarak çalıştırmalısın. Filesleri açarken Sağ tıkla Yönetici olarak çalıştır de veyahut Açacağın program + Özellikler + Uyumluluk + Ayrıcalık Düzeyi oradan da Bu Programı Yönetici Olarak Çalıştır var ona tik atarsan ve tamam dersen her açışında otomatik yönetici olarak açılır fileslerin.

Aynen dediğiniz gibi yapıyorum ve UAC kontrolü devre dışı durumda sanırım databasedeki Version tablosundan kaynaklı bir sorun bu.

Bana özelden Teamviewer id ve pw verebilirseniz bilgisayarınıza gelip bu sorunu yakından çözmek istiyorum.

ß~y_Das[-]acK;23782 said:

ß~y_Das[-]acK;23791 said:
Bana özelden Teamviewer id ve pw verebilirseniz bilgisayarınıza gelip bu sorunu yakından çözmek istiyorum.

Şuanda makineme format attım hiçbirşey yüklü değil sql serveri tekrar yüklemek ile uğraşıyorum eğer tekrar baştan yapıp hatayı alırsam sizinle nasıl irtibata geçebilirim bana özelden mail adresinizi veya skype kullanıyorsanız kullanıcı adınızı verebilirseniz size hemen ulaşabilirim bu sorun hakkında.

Intel Core2Duo T8100 2.10 ghz işlemci 2gb ram Nvidia go7300 ekran kartı var laptop bu makine. Evimde olmadığım için bunda deneme yapmak zorundayım.

🙂 Anladım Xp atın diyecektim bilgisayarınıza veya özellikleri güzel olsaydı Virtual Pc ile sanal makina oluşturup ona xp yükleyip denemenizi söyliyecektim.

Win7 de 1299 üzerinde çalışacaksanız sorun olmaz ama 1397 üzerinde çalışacaksanız bazı filesler Win7 yi desteklememektedir. o yüzden diyorum Laptop a Xp atma şansınız varsa birde öyle yapıp deneyin.

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam