1886 ile ugrasanlara bişi gosterecegim

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Status
Not open for further replies.

kozuch94

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
server-kurulumu/604974-18xx-database-turkiyede-ilk.html

şu linke girin bakın bi şahıs 250 tlye 1886 db + files sattıgını iddaa ediyor problemsizmiş vs vs. resimleri falanda alta koymus sizce ne kadar dogrudur ve 250 tl degermi buna ?

0sk1 paylaşılan dosyalar

yani herkeste olan dosyalar diyorsun?

250 tl etmez video falanda çekmiş son durum suan ne bilmiyorum 18xx de acaba ilerleme kaydettimi yoksa herkeste olan sürümmü :S

Dostum bu adamlar sağdan soldan topladıkları dosyaları satıyorlar tamemen buglu sadece db de bi kac düzenleme yapıp süslüyorlar oda senin hic bir sekilde işine yaramıycaktır.O parayı vermekten se 0sk1 son derlenmis filesları indirip kurabilirsin bi farkı yok.

sakınha deymez adam sadece database satıyor zaten sorunların çoğunluğu server fileslerden kaynaklanıyor... zaten paylaşılan databaselerde pek sorun yokki önemli olan server fileslerdir arkadaşım... vede piyasada öyle ucuza server files satan yok zaten pahalı satsada buglu satar yani alınmaz kandırıyo olabilir. bilginize....

saolun cok banada oyle geldi kesin yaşı bunun 10 12 falandır o kadar parayı biara hayatında gormemıstır db+files ve bugsuz oldugunu iddaa edince şaşırdım bi an bi sorayım dedim nerodakilere onlar ugrasıo bu isle diye saolun 🙂

İlk msn adresi tilki.0 ile başlayan dı dağa sonra bi kaç kişi kandırıldığını anlayınca msn adresini değiştirmiş fakat paylaşım yaptıkları forum nicki aynı savaş da cektigi resimler kodragons fileslara aittir savaş da warder ve keeper eklediğinde notice geciyor fakat karşı ırk basma ve savaşı kapatmak ıcın komutlar çalışmıyor bilgine diğer resimler ise 0sk1 fileslera aittir.

İlk msn adresi tilki.0 ile başlayan dı dağa sonra bi kaç kişi kandırıldığını anlayınca msn adresini değiştirmiş fakat paylaşım yaptıkları forum nicki aynı savaş da cektigi resimler kodragons fileslara aittir savaş da warder ve keeper eklediğinde notice geciyor fakat karşı ırk basma ve savaşı kapatmak ıcın komutlar çalışmıyor bilgine diğer resimler ise 0sk1 fileslera aittir.

aynen çaktım durumu 😀 bi kaç bilgi istedim hep aynı şeyleri soyluyo ilkokullu bu

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom
Reklam
Reklam