1886 data base edit ™

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Status
Not open for further replies.
2 gün bekleyip görelim bakalım neler olmus bekleyip görmeden yorum yapmanın bnce pek bi anlamı yok hepimiz görücez pazar günü

sanada gazı verdık abartma ebenezer 20 kısınden sonra allah kerim oluyo yani db yi editle 😀

Db yi %100 Bugsuz Hale Getirseniz Bile Bi *** Olmaz Bilader %1000000 milyon fileslerde Bug :d anlayın bunu kodlamanız lazım bastan buda zaman alıcı zor iş zaten uygun files bulsanda k2 siker actırmaz bosuna ugrasma derim 🙂

bir türlü açılmadı şu 1886 server nedense herkez açıyor lafta ama kimsede gerçekte açamıyor acaba merak ediyorum bukadar ustaca edit yapıp bu server i açıyorum die forumlara yazıp 3 - 5 kişiye hava atmak nasıl bir marifet bi ben yapamadım şunu :F

bir türlü açılmadı şu 1886 server nedense herkez açıyor lafta ama kimsede gerçekte açamıyor acaba merak ediyorum bukadar ustaca edit yapıp bu server i açıyorum die forumlara yazıp 3 - 5 kişiye hava atmak nasıl bir marifet bi ben yapamadım şunu :f

aynen 😀😀

ancak post kasıcak ya mal daha nediyim 😀

açanlar warda işte buglu 😀

Ebenezer'de bitiyor herşey,SOURCE'lerde.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom
Reklam
Reklam