1886 data base edit ™

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Status
Not open for further replies.

tuku

Hızlı Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
3
1

Tesekkurler

En Sonunda Televizyon'a çıkıp Söylicem 18xx Hepsinin Bugu Server Files'de Databasede Birsey yok Ve %50 Bulduk Duzeltik Sacmalama Ancak Db İcin gerekli seyleri duzeltmissindir zaten fazla birsey yok ama %200 Server Files Bug 🙂 + Fixlediysen Neyi Fixledin Açıkla bakalım O %50 🙂

En Sonunda Televizyon'a çıkıp Söylicem 18xx Hepsinin Bugu Server Files'de Databasede Birsey yok Ve %50 Bulduk Duzeltik Sacmalama Ancak Db İcin gerekli seyleri duzeltmissindir zaten fazla birsey yok ama %200 Server Files Bug 🙂 + Fixlediysen Neyi Fixledin Açıkla bakalım O %50 🙂

aynen :F:F

devam edin kardesım helal olsun dinlemeyin siz bunları

DB de bug yok ama :O

db de eklenmeye bagzı seyler var duzene sokulması gereken en azından onları sorunsuz seklıde tamalarsanız ilerde srcler gecınce elınıze hazırda db niz olur

LUCASPAWIN FAKE HESABI BULUNDU BEYLER !11!!bir!!11

db de eklenmeye bagzı seyler var duzene sokulması gereken en azından onları sorunsuz seklıde tamalarsanız ilerde srcler gecınce elınıze hazırda db niz olur

onlarda ne var. filesler bug olmasa ben onları çoktan bitirmiştim. Fileslerin böle buglu halini görünce insanın db ile uğraşasıda gelmiyor açıkçası🙂

onlarda ne var. filesler bug olmasa ben onları çoktan bitirmiştim. Fileslerin böle buglu halini görünce insanın db ile uğraşasıda gelmiyor açıkçası🙂

bilmiyorsan bile birşeylere bir yerden başlarsan belki yürürsün. qqq

database'de editlencek fazla birsey yok insan hevesle baslar ama files gelince işin içine oyle ekrana bakarsınız o yuzden %50 database fix demen cok sacma bunu cok kez soyledim istediginiz kadar databaseyi fixleyin %1 bile ilerlenmez o 1886 unutun nero onları paylasmaz ancak size en buyuk kıyagı 1860 oldu ordan devam edersiniz xgame Gibi.

şu xgame örnek verme be oglum burda adamlar ortaya bişey koymadan bişeyler yapmaya calısıyo insanların hevesini kırmayın arkdaslar sır bu tarz dusunceler yuzunden hırs yapın bence 🙂

baslamadan en iyisi gercegi soylemek 🙂 sonra forumda gereksiz konularla rpr bugunu db'den nasıl fixlerim adam yanımda gozukmuyor db'den hangi tablo'dan ayarlarım diyenler var yani bunlarmı hırs yapıcak 🙂 1886'dan birsey yapamazlar yapcaklarsa 1860'dan programlama dili ogrenip baslasınlar en azından bosuna ekrana bakacaklarına programlama dili ogrenip 2 3 bug fixlemek daha iyi herkesin bildigi kendine ama herkes ogrense yapar yani adamlar mantıgını nasıl cozdu sanıyorsun 😀

baslamadan en iyisi gercegi soylemek 🙂 sonra forumda gereksiz konularla rpr bugunu db'den nasıl fixlerim adam yanımda gozukmuyor db'den hangi tablo'dan ayarlarım diyenler var yani bunlarmı hırs yapıcak 🙂 1886'dan birsey yapamazlar yapcaklarsa 1860'dan programlama dili ogrenip baslasınlar en azından bosuna ekrana bakacaklarına programlama dili ogrenip 2 3 bug fixlemek daha iyi herkesin bildigi kendine ama herkes ogrense yapar yani adamlar mantıgını nasıl cozdu sanıyorsun 😀

öğrenelim abi nedir yani 😀 :F:F

adamım benm sende söyledıgınde haklısın ama boş boş fileslere bakmaktansa db uzerınde calısmak sonra 18xx src lere gecmek daha mantıklı olur tabi herkezın dusuncesi kendıne

ogrenelim demekle olmuyor isde ben 6 aydır video izliyorum haylada fazla ilermedim yani video izlemekle olmuyor ama millet kursuna gidiyor okul'unda ogreniyor oylesi daha iyi ama video izlemek'de cok karısık isde kolay degil visual basic delphi C# vs.

🙂 kolay gelsin sana berker sen konusma 😀😀 o masa ustunude degıstır artık

masa ustu gibi ezik seylerle ugrasmıyorum standart masa ustu 4 pc'emde aynı..

devam edin kardesım helal olsun dinlemeyin siz bunları

eyw kardeşim son 2 gün 🙂

---------- Yorum eklendi 09:33'da ---------- Önceki yorum 09:32'da ----------

1oo Kere Sölediler Filesler Bug Diye 😀 :F:F

qqq qqq qqq qqq qqq qqq qqq qqq

sql bilmiosan bn nabayım qqq qqq

---------- Yorum eklendi 09:34'da ---------- Önceki yorum 09:33'da ----------

sn niye yapamadın ozm yiyosayap qqq

ben yapıyorum 1860 yemekle yememkle alakası yok dedim daha oncede herkesin bildigi kendine en azından socket sorunu haric herseyi fixledim sayılır ornek warrior defanse skilleri haric tum skiller sorunsuz herkesin bildigi kendine ve bug fixlemenin sql alakası yok programlama source ile alakası var. neyse daha nediyim siz devam edin databaseyi fixleyin tum buglar orda nasılsa 🙂

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom
Reklam
Reklam