- Reaction score
- 163
Arkadaslar Hepsini Paylasmiyorum. Sourcenin Ama Ne Olur Ne Olmaz Hic Belli Olmaz Diyelim. Tek Tek Oynanıcak Kadar. Yapicak Sekilde Veririm Size. Herkez Gibi Gösteri Yapmak istemiyorum Sadece. Ebenezer'in Sourcesini Kısıtli 1 Sekilde Veriyorum. Benim Kendi Projem'i Siz'lerle Geliştirdiğim Sürece Exe' Halinde Paylasicam. Hergün Güncelleme Gelicektir Source'ye. Beni Takip'de Kalin. Bu Source'den 3 5 Resim Atiyorum Bu Halindeki. Merak Edenler icin.
Ve Calistigim Proje'den Resim'ler. Atiyorum Bunuda Gelistirdikce Exe Halinde Paylasicam. Sizler'le. Resimler
Download Link Kırılmaz:
Rar Password: ko-fox.com'dur.
Her Birsey'de Emek Vardir Arkadaslar. Ben Emek Veririm Satmam Adam Gibi Adam'lara Paylasirim. Beni Simdiye Kadar Yanlış Tanıyanlar. Ve'de Bilgisi Yok Falan Fistan Diyen'ler Buyursun'lar Bekliyorum. 1 insan Birsey Paylasiyorsa Ya Tesekkur Eder. Yada Küfür Etmez. Yok Senden Daha iyi Yapıyorum Falan Fistan Ben Bunlari Yaptim Yillar Oldu Diyen'ler Oluyor. Yapiyorsan. Paylasicaksin Ozaman Bu Saatten Sonra Sizler'le Paylasicam. Bilgilerimi Dediğim Gibi Yanlis Tanimasin Kimse Beni. Kısıtlı Sekilde Paylasirim. Tamamen'de Paylasirim. Fakat. Exe Olarak Paylasirim. Herkeze iyi Forum'lar. Source Hergün Güncel Olarak Guncellenecektir. Bilgi Vericem Ben Size. Takip'de Kalin.

Ve Calistigim Proje'den Resim'ler. Atiyorum Bunuda Gelistirdikce Exe Halinde Paylasicam. Sizler'le. Resimler

Download Link Kırılmaz:
You must reply in the thread to view hidden text.
Rar Password: ko-fox.com'dur.
Her Birsey'de Emek Vardir Arkadaslar. Ben Emek Veririm Satmam Adam Gibi Adam'lara Paylasirim. Beni Simdiye Kadar Yanlış Tanıyanlar. Ve'de Bilgisi Yok Falan Fistan Diyen'ler Buyursun'lar Bekliyorum. 1 insan Birsey Paylasiyorsa Ya Tesekkur Eder. Yada Küfür Etmez. Yok Senden Daha iyi Yapıyorum Falan Fistan Ben Bunlari Yaptim Yillar Oldu Diyen'ler Oluyor. Yapiyorsan. Paylasicaksin Ozaman Bu Saatten Sonra Sizler'le Paylasicam. Bilgilerimi Dediğim Gibi Yanlis Tanimasin Kimse Beni. Kısıtlı Sekilde Paylasirim. Tamamen'de Paylasirim. Fakat. Exe Olarak Paylasirim. Herkeze iyi Forum'lar. Source Hergün Güncel Olarak Guncellenecektir. Bilgi Vericem Ben Size. Takip'de Kalin.
Code:
Çözülen Sorunlar Maradon Dısı karsı ırk ile Party kurma düzeltildi
nova efektleri görünmüyodu eklendi
+60 kapalı skiller aktifleştirildi (warrior,rogue,mage,priest)
drop alınmama sorunu cözüldü (item, coin)
wiz_weightchange paketi düzeltildi
levelchange fonksiyonunda levele göre statpoint verme olayı düzeltildi
sol el item atak vermeme sorunu cözüldü
upgrade aktif
hareket edince/town cekince/karşıdaki town cekince karakterler görünüyor