1534 %95 Bugsuz Files & Database [Resimli Tanıtım] Suvatlar Bilişim !

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KonstantinoPolis

Cool Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Arkadaşlar kaynağını belirtmek istemiyorum dosyalar belirli bir şekilde buglu halde sourceleri ile birlikte elime geçti 2 arkadaş bunları fixlemeye çalışıyorduk anca staj ve gerekli harçlar gelir gider nedeni ile bir türlü localdan ileri gidemedik localda fixlemeye devam ettik taaki bu yarışmayı görünceye kadar ben bu yarışmada kendimi tabikide en üstte görmek isterim ancak bu sizin görüşleriniz ile belirlenecek burda paylaşım ile ne böbürlenirim nede sizlere kızarım ama Hak ve hakkaniyetin yerine ulaşması için hakettiğim şekilde davranırsanız teşekkürlerimi iletirim.

Şimdiden Allah razı olsun Buyrun Tanıtım !

Sourceleri kurtaramadım pc format atarken sadece db ve filesleri kurtarmak aklımıza geldi sourcelerimizi kurtaramadık ama olsun üzüntülü değiliz hevesimizi kırdık ve bunu paylaşıp biryerlere gelme kararı aldık , SOURCELER AVCISOFT ' un olup Ben Oğuzcan Suvatlar Tarafından geliştirilmiştir. Pek Fazla bug fixleyemesekte yinede üzerinde hakkımız var hiçbir sorunu yoktur.

İNDİRME LİNK ;

SuvatlarBilisim.rar

RAR PASSWORD ;

Suvatlar-bilisim

Cevap: 1534 %95 Bugsuz Files & Database [Resimli Tanıtım] Suvatlar Bilişim !

Konu içerisinde reklam içerdiği için konu reddedilmiştir.

Cevap: 1534 %95 Bugsuz Files & Database [Resimli Tanıtım] Suvatlar Bilişim !

Reklam içeriği kesinlikle yok Suvatlar bilişim diye server açılmadı hosting vs. de yok sadece soy ismimi yazıp yanına bilişim yazdım reklam amaçlı düzenlenen bir konu değil !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam