Arkadaşlar başlıktaki gibi 2 versiyonun geliştirilmesine yardımcı olacağım sizlere.
Her hangi bi sorununuz olduğu zaman, resimle birlikte konu altına cevap yazın.
Dönüş yapılacaktır, iyi akşamlar..
KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN 🙂 :?:
Sorunu tam yaz birde elinde source var dimi?
Direk yardım ediym 🙂
MERCHANT_CANCEL
BUY_MERCHANT_OPEN
BUY_MERCHANG_CREATE
BUY_MERCHANT_CLOSE bu başlıkları bul
Kod:case MERCHANT_CANCEL: // 0x08
Kod:SetByte( send_buff, WIZ_MERCHANT, send_index ); SetByte( send_buff, MERCHANT_CANCEL, send_index ); SetShort( send_buff, m_Sid, send_index ); Send( send_buff, send_index ); break; case BUY_MERCHANT_OPEN: // 0x21 SetByte( send_buff, WIZ_MERCHANT, send_index ); SetByte( send_buff, BUY_MERCHANT_OPEN, send_index ); SetByte( send_buff, 0x01, send_index ); Send( send_buff, send_index ); break; case BUY_MERCHANT_CREATE: // 0x22 // 2 item > itemid > count > gold // SEND-->68+22+02+51934F09+0100+6F000000+F0D70D16+5000+6 F0 00000 SetByte( send_buff, WIZ_MERCHANT, send_index ); SetByte( send_buff, BUY_MERCHANT_CREATE, send_index ); SetByte( send_buff, 0x01, send_index ); Send( send_buff, send_index ); break; case BUY_MERCHANT_CLOSE: // 0x27 SetByte( send_buff, WIZ_MERCHANT, send_index ); SetByte( send_buff, BUY_MERCHANT_CLOSE, send_index ); SetShort( send_buff, m_Sid, send_index ); // 0x01 Send( send_buff, send_index ); break;
Olarak düzelt.
Merchantın table ile ilgisi yok gerekli kodu verdim.
Knight Online PvP Tanıtım, Paylaşım, Yardım Platformu - Tekil Mesaj gösterimi - 1534, 1886 projeleriniz ile ilgili ..
doruk kardes ben 100 kere server acmisimdir buzaman kadar kardes 2 gün önce actim 1886 pc format attim
sorunu düzettim saolun
ipconfig /release, ipconfig /renew hö
---------- Yorum eklendi 22:09'da ---------- Önceki yorum 22:07'da ----------
ipconfig /release
ipconfig /renew