1397 serverlarla ugrasanlar içeri

• Thread starter Thread starter GeliSmiSPhic
  • Start date Start date

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
neden olmasın 🙂 bu arada çar açma için statları oto sıfır verdim sorun yoktur yani bilesiniz 🙂

14531397.jpg

Bunun Versionu Kaç ?

ayarlayıp tekrar dönecem size ilgilendiğiniz için teşekkür ederim bir çok forum gezdim neronlineworld bi başkaymış saolun.

Biraz önce denedim ai server ı açarken gene aynı hatayı aldım karus_0730

DB mail böyle olmayacak mı

[ODBC]

ACCOUNT_DSN=kn_online = kullandığım DB ismi

ACCOUNT_UID=q0kh4n =kullanıcı adım

ACCOUNT_PWD=q0kh4n =kullanıcı şifrem

GAME_DSN=kn_online

GAME_UID=q0kh4n

GAME_PWD=q0kh4n

LOG_DSN=kn_online

LOG_UID=q0kh4n

LOG_PWD=q0kh4n

ini dogruda map dosyaların nsıl resim atsan ebener kalsorundeki map klasorunu acıp resiminatarsan yardımcı oluruz.

files 1397, client usko fire drake 1453 orjinal

bikac asm patch ile saglam hale getirilebilir

Tamer Ağzından Bal Mı Damlıyor Ne 😀 Peki Yanıp Sönme Olayı Uskodaki Gibi Mi Olacak ?

files 1397, client usko fire drake 1453 orjinal

bikac asm patch ile saglam hale getirilebilir

Gerçektende Bu Dediklerin Gerçekleştirilebilirse 1397 İyi Yerlere Gelebilir

Yanıp sönme olayının olacağını sanmam ama bilemiycem 🙂

1397 candır ^^

Tamer Ağzından Bal Mı Damlıyor Ne 😀 Peki Yanıp Sönme Olayı Uskodaki Gibi Mi Olacak ?

client orjinal usko clienti oldugundan evet, sol inventory de hatırladıgım kadarıyla sadece +2 slot daha vardı pads ve helmet icin bu slotlar calısmaz büyük ihtimalle ama rebirth, zoneleri & fx leri okuması icin cok iyi olabilir, paketlerin bir cogu uydugu icin yapılması zor degil bana gore 🙂 uyumlu olmayanlarda düzeltiliyor zaten

şöyle bir sıkıntı olabilir belki ileride, 10-20 kiside gene patlama yapabilir 🙂

no such registered id hatası alıyorum ne yapmam lazım?

tamer boylebirsey mumkunse yapılması ve paylasılması size yakısır bilginiz musait anlayacagın bizden anca rebirth uniq olarakgeliyor 😀

nu such register hatası bildigim kadarıyla exe hatası eger benim dosyalarsa ini leri bastan goz at dostum.

ewet senin dosyalar kardeşim, iniler sorunsuz🙁

i.dşifre uzunlugu nedir mesela atıyorum sa i.d şifre as falan bi denesene

yine aynı hatayı weriyor dostum

denklem sql 2000kullanıcısıysan hata vermemesi lazım cunku ben kullanıyorum.+daha dun gene hata veren bir arkadasın sw sini duzelttim aksama msn den halledebilirim ok

Ellerine saglık hocamda SQL 2008 R2 ile oluyor mu ona göre kurayım ?

kurulum oluyor ancak 2 adet prosedur değiştirmen lazım. sql2000 de sorunsuz

kurulum oluyor ancak 2 adet prosedur değiştirmen lazım. sql2000 de sorunsuz

Win 7 64 bitte sql 2000 calısmıyordu sanırım... o prosedürleri nasıl halledebiliriz ona göre indirdimde kurayım bari

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam