1299 Char Dupe Yapmak İşte Gel :)

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Cevap: 1299 Char Dupe Yapmak İşte Gel 🙂

bakalım bakalım

KO-FOX>Forum>Knight Online PvP Alım Satım & Paylaşımları>Serbest Konular>1299 Char Dupe Yapmak İşte Gel 🙂>Cevap Ver

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Ko-Fox.Com Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.K`ın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Ko-Fox.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için buradaniletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 (Yedi) Gün içerisinde KO-FOX yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş yapacaktır.

[h=1]CEVAP VER[/h]

Teşekkurler

deneyelim bakalım

qqqqqqqqqqqaaaaaaaaa

Ne gibi dolandırıcı onu anlamadım ?

Kimin ekmeğine ellemişim ?

Kimin parasını alıp kaçmışım ?

Kime iş yapacağım deyip kaçmışım ?

Bir kişi var mıdır acaba gelip arkamdan laf edecek , para uğruna biz ahlakımızı satmayız senin gibi.

Senin gibi dolandırıcı daha piyasaya gelmedi kusura bakma.

Mesela np li charları şifre değişip başkalarına satıp sonra charınız çalındı gibisinden insanların hakkına girip daha sonra o adam küfür edince banlayıp başkalarına satan gibi mi. 6 senedir piyasadayım gerçekten senin gibi dolandırıcı görmedim.

eğer bana bir tane kanıt göster bunu yaptıma dahil ne istiyorsan yapcam. ! Senin eskileri açtirma sunucu parasını günü günü ödeyip bir gün sunucu şifre deiştirip 200 tl geç açayim demedim desene bana ? madem bu kadar sözde delikanlisin

bakalımmmmmmm

+++++++++++

eğer bana bir tane kanıt göster bunu yaptıma dahil ne istiyorsan yapcam. ! Senin eskileri açtirma sunucu parasını günü günü ödeyip bir gün sunucu şifre deiştirip 200 tl geç açayim demedim desene bana ? madem bu kadar sözde delikanlisin

Sussam olmayacak konuşsam olay büyüyecek seni sana bırakıyorum. Çünkü piskolojik sorunların var senin o yüzden sana karışmıyorum.

sağolasın

***Hidden content cannot be quoted.***

Not : İnsanlar için uydurulmuş şeylere inanmak, doğruları araştırmaktan daha kolay gelir.

WWW.LOST-KO.NET EN İYİ 59/1 ARDREAM SERVER

merak ettim bakalım neymiş

+++++++++++++++++++++++++​

asdasdasdasdas

teşekkürler

deneyelim teşekkürler.

nebuya :hiddensmoking: