[1299] Ardream Database (VipArdream) / İdeal PK Database Detayli Bilgi İçerde!

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

AuraDoğrulanmış Profil

Administrator
Yönetici
Administrator
Cuce Master
Reaction score
731
Merhabalar Arkadaslar..

Editleme Süreci 2.5 Ayi Almiştir Uzun Sürme Sebebi Okulumun Olmasiydi ve bu arada Sorunsuz Hala Getirdim Db i Ve Satişa Sunmak İstedim İyi Veya Kötü Yorumlarinizi Bekliyorum 🙂

--SQL 2000 & ACME UYUMLU ... Soacs'a Uyumlu Hala Getirebilir

DATABASE GENEL OZELLIKLER

TANİTİM VİDEO MUTLAKA İZLEYİN

[video=youtube;tjPkqM92rbA]http://www.youtube.com/watch?v=tjPkqM92rbA&feature[/video]

• [*] +8 +1 Olarak Baslar Ayrica Bankada İtemler Mevcuttur

[*] Moradonda Baslangic İtemleri Veren NPC Vardir ( Warrior,Rogue,Priest,Mage Ve Scroll Menuleri Aktiftir)Artirabilir Veya Azaltabilir Tamamen Size Kalmiş... Yapmak İse bana 🙂

[*] NP VER ITEM AL Menuler Klasik Tarzdir Fakat ,Check komutlari ile NPC Korunakli Ve Özel Hala Getrilmiştir yani.Çantanizda Yer Varmi , Levelnizi , Npnizi Kontrol Eder. ;

• ONLİNE NPC Eklidir Bu Npc de CANLİ DESTEK Ve Power Us Store Menuleri Eklidir. Database İle Bağlantisi yoktur Zararsizdir . menulere Tıklandiğinda Web Sayfasi Açilir Menu Artirabilir Size Kalmiş

• %80 Usko Still Effectler Aktiftir ( Torment , Parazit , Malice , LUP , Cure , Counter Strike )
  • OKCU AKTİF , Gemi Savaşi Aktif
  • PANELDEN BANKA SIFIRLAMA AKTİF
  • Warrior 57 Sword Auro Skiline 80 Warrior Hell Blade Effect Eklenmiştir
  • Mage 45 Alan Skillere Nova Effectleri Eklenmiştir
  • Choas Stone Ardream BWL Eklidir
  • Guard Tower Sorunsuz Şekilde Çalişir
  • +Open2 Lunar WaLLey Savaşi Sorunsuzdur!
  • Skiller Dengelidir ve ayarlidir
  • Çimenli 1299 Usko Moradondur
  • 5 Karus 5 Human Olmak Üzere Moradonda Clan Bayraklari Dalgalanir
  • 5 ÇEŞİT USKO TİP GM ' E ÖZEL AT EKLİDİR
  • CSW BUGLAR Fixlenmiştir Ve Csw Sorunsuz Şekilde Çalişmaktadir
  • CSW DE Arabalar Çalişir.
  • OTO RESET SİSTEMİ AKTİFTİR

NOT : Arkadaslar Genel Özellikler derken Önemli Özelliklerden bahsettim Diğer Ardream Databaselerden Ayiran

Belki Yazmadiğim Aklinizda Kalan Diğer Özellikleri İletişim Adresinden Sorabilrsiniz.

RESİMLER;

Görünmezlik Pot Eklenmiştir.

P3pGN6.png

Darkness Japko İtemler Eklendi

vzmy7p.gif

OKCU AKTİF SORUNSUZDUR.

GnEGXV.png

O2kab3.png

-- Gereksiz İtemler , sekme itemleri kaldirildi.

nPky01.png

jJLAOG.png

xYOkRj.jpg

xJOABj.jpg

eXEg1O.jpg

K6ynGl.jpg

x0GDaL.jpg

eQpMng.jpg

wLO36V.jpg

KPOMJ6.jpg

DAHA FAZLA RESİM GÖRMEK İÇİN TIKLAYİN

İLETİŞİM SKYPE : [SIZE=4][email protected]
[/SIZE]

Cevap: [1299] Ardream Database (VipArdream) / İdeal PK Database Detayli Bilgi İçerde!

Başarılı bir database ardreamda olabilecek herşey var diye düşünüyorum hayırlı satışlar ali 😀

Cevap: [1299] Ardream Database (VipArdream) / İdeal PK Database Detayli Bilgi İçerde!

Hayırlı satışlar ali efendi 🙂

Hayırlı Satışlar Ali

hayırlı satıslar

Ve Ali Yardırır 🙂 HAYIRLI SATIŞLAR

Cevap: Re: Cevap: [1299] Ardream Database (VipArdream) / İdeal PK Database Detayli Bilgi İçerde!

Güzel Olmuş knk Eline Sağlık 🙂

kolay gelsin iyi satışlar

HayırLı SatışLaR 🙂

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam