- Reaction score
- 729
Merhabalar Arkadaslar..
Editleme Süreci 2.5 Ayi Almiştir Uzun Sürme Sebebi Okulumun Olmasiydi ve bu arada Sorunsuz Hala Getirdim Db i Ve Satişa Sunmak İstedim İyi Veya Kötü Yorumlarinizi Bekliyorum 🙂
--SQL 2000 & ACME UYUMLU ... Soacs'a Uyumlu Hala Getirebilir
TANİTİM VİDEO MUTLAKA İZLEYİN
[video=youtube;tjPkqM92rbA]http://www.youtube.com/watch?v=tjPkqM92rbA&feature[/video]
NOT : Arkadaslar Genel Özellikler derken Önemli Özelliklerden bahsettim Diğer Ardream Databaselerden Ayiran
Belki Yazmadiğim Aklinizda Kalan Diğer Özellikleri İletişim Adresinden Sorabilrsiniz.
RESİMLER;
Görünmezlik Pot Eklenmiştir.
Darkness Japko İtemler Eklendi
OKCU AKTİF SORUNSUZDUR.
-- Gereksiz İtemler , sekme itemleri kaldirildi.
DAHA FAZLA RESİM GÖRMEK İÇİN TIKLAYİN
İLETİŞİM SKYPE : [SIZE=4][email protected]
[/SIZE]Editleme Süreci 2.5 Ayi Almiştir Uzun Sürme Sebebi Okulumun Olmasiydi ve bu arada Sorunsuz Hala Getirdim Db i Ve Satişa Sunmak İstedim İyi Veya Kötü Yorumlarinizi Bekliyorum 🙂
--SQL 2000 & ACME UYUMLU ... Soacs'a Uyumlu Hala Getirebilir
DATABASE GENEL OZELLIKLER
TANİTİM VİDEO MUTLAKA İZLEYİN
[video=youtube;tjPkqM92rbA]http://www.youtube.com/watch?v=tjPkqM92rbA&feature[/video]
[*] +8 +1 Olarak Baslar Ayrica Bankada İtemler Mevcuttur
[*] Moradonda Baslangic İtemleri Veren NPC Vardir ( Warrior,Rogue,Priest,Mage Ve Scroll Menuleri Aktiftir)Artirabilir Veya Azaltabilir Tamamen Size Kalmiş... Yapmak İse bana 🙂
[*] NP VER ITEM AL Menuler Klasik Tarzdir Fakat ,Check komutlari ile NPC Korunakli Ve Özel Hala Getrilmiştir yani.Çantanizda Yer Varmi , Levelnizi , Npnizi Kontrol Eder. ;
- ONLİNE NPC Eklidir Bu Npc de CANLİ DESTEK Ve Power Us Store Menuleri Eklidir. Database İle Bağlantisi yoktur Zararsizdir . menulere Tıklandiğinda Web Sayfasi Açilir Menu Artirabilir Size Kalmiş
- %80 Usko Still Effectler Aktiftir ( Torment , Parazit , Malice , LUP , Cure , Counter Strike )
- OKCU AKTİF , Gemi Savaşi Aktif
- PANELDEN BANKA SIFIRLAMA AKTİF
- Warrior 57 Sword Auro Skiline 80 Warrior Hell Blade Effect Eklenmiştir
- Mage 45 Alan Skillere Nova Effectleri Eklenmiştir
- Choas Stone Ardream BWL Eklidir
- Guard Tower Sorunsuz Şekilde Çalişir
- +Open2 Lunar WaLLey Savaşi Sorunsuzdur!
- Skiller Dengelidir ve ayarlidir
- Çimenli 1299 Usko Moradondur
- 5 Karus 5 Human Olmak Üzere Moradonda Clan Bayraklari Dalgalanir
- 5 ÇEŞİT USKO TİP GM ' E ÖZEL AT EKLİDİR
- CSW BUGLAR Fixlenmiştir Ve Csw Sorunsuz Şekilde Çalişmaktadir
- CSW DE Arabalar Çalişir.
- OTO RESET SİSTEMİ AKTİFTİR
NOT : Arkadaslar Genel Özellikler derken Önemli Özelliklerden bahsettim Diğer Ardream Databaselerden Ayiran
Belki Yazmadiğim Aklinizda Kalan Diğer Özellikleri İletişim Adresinden Sorabilrsiniz.
RESİMLER;
Görünmezlik Pot Eklenmiştir.

Darkness Japko İtemler Eklendi

OKCU AKTİF SORUNSUZDUR.

-- Gereksiz İtemler , sekme itemleri kaldirildi.

DAHA FAZLA RESİM GÖRMEK İÇİN TIKLAYİN
İLETİŞİM SKYPE : [SIZE=4][email protected]