Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese yorumları için teşekkürler ve yeni czyi bitirmiş bulunmaktayım çok uğraştırdı ama değdi 😉
Uskoya güncellenen lüfer , emc , moradon , delos vb. zoneleri de okutmaya çalışacağım neyse lafı uzatmadan resimlere geçelim.
09.02.2013 SON GÜNCELLEME
Konuya nasıl girsem diye düşünüyorum aslında , ilk önce konu başlığındaki "Usko Gökyüzünden Düşen Sarı Işık" sözünü açıklayayım. Şimdi bazılarına garip gelebilir başka isim bulamadım 😀 uskoda güneş ışığı düşüyor belirli yerlerden onu kastediyorum yani.
Devamını söyle getirmek istiyorum yapılmaz diye hiç birşey yoktur yine uğraştım ve oldu , olacakta devamı da gelecek. Neyse resimlere geçelim daha açıklayıcı olur sanırım.
Not :Nehirlerimiz , suyumuz yok o sorun devam ediyor ona nasıl bir çözüm bulacam bilemedim ama şelaleri getirmeyi başardım , akıyorlar ama dolmuyorlar 😛 :F
Not : BowL yeşil effecti artık npcye gereksinim duymadan kendisi usko halindedir.
Not :Gatedeki effectin üstünde çalışıyorum şuanlık o effect gelmedi ama dediğim gibi olmayacak diye hiç birşey yoktur.
Vee Yine Yine NPC MARK'ların (halkaların) Zonesle Her Hangi Bir Alakası Yoktur.!