[1298] Güncel USKO Haritaları (Iceworld,Moradon,CZ,Ardream,Bossmode..)

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Özkanım Durmak Yok Devam Kanata Başlasan Yakında Güzel Olucak 🙂

Adam Yapıyor 😉

Güncelleme Tarihi : 31.01.2013 - Yeni CZ bitti.

Herkese yorumları için teşekkürler ve yeni czyi bitirmiş bulunmaktayım çok uğraştırdı ama değdi 😉

Uskoya güncellenen lüfer , emc , moradon , delos vb. zoneleri de okutmaya çalışacağım neyse lafı uzatmadan resimlere geçelim.

yenicz5.png

yenicz3.png

yenicz2.png

yenicz.png

09.02.2013 SON GÜNCELLEME

Konuya nasıl girsem diye düşünüyorum aslında , ilk önce konu başlığındaki "Usko Gökyüzünden Düşen Sarı Işık" sözünü açıklayayım. Şimdi bazılarına garip gelebilir başka isim bulamadım 😀 uskoda güneş ışığı düşüyor belirli yerlerden onu kastediyorum yani.

Devamını söyle getirmek istiyorum yapılmaz diye hiç birşey yoktur yine uğraştım ve oldu , olacakta devamı da gelecek. Neyse resimlere geçelim daha açıklayıcı olur sanırım.

Not : Nehirlerimiz , suyumuz yok o sorun devam ediyor ona nasıl bir çözüm bulacam bilemedim ama şelaleri getirmeyi başardım , akıyorlar ama dolmuyorlar 😛 :F

Not : BowL yeşil effecti artık npcye gereksinim duymadan kendisi usko halindedir.

Not : Gatedeki effectin üstünde çalışıyorum şuanlık o effect gelmedi ama dediğim gibi olmayacak diye hiç birşey yoktur.

Vee Yine Yine NPC MARK'ların (halkaların) Zonesle Her Hangi Bir Alakası Yoktur.!

RESİMLER

1299uskoczeffectleri.png

1299uskoczeffectleri3.png

1299uskoczeffectleri2.png

1299uskoczeffectleri4.png

1299uskoczeffectleri5.png

1299uskoczeffectleri6.png

Sonunda Bitirmişsin Güzel Çalışma Özkan Durmak Yok Yola Devam 🙂

Hayırlı Uğurlu Olsun 😀 bakalım nereye kadar gidicek bu 1299 😀

azimli sıçan, betonu bile deler.

Sonunda Bitirdin Kanka [MENTION=290]TamBiyPich[/MENTION]

bu adam bu işi biliyor 😀