[1.453] Reign Of The Fire Drake[Server Files]

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
evet beyler yakın zaman içinde uğraştığım dosyalar vardı malesef yarım bırakmak zorunda kaldım çok sıkıntılı bir işti zaten tek yapmamın sebebi zevk içindi o versionu çok sevdiğim için 😀 gelelim niye bıraktığıma userinout paketlerini çok aradım yani harbi aradım czcombo source larında bile aradım ama malesef bulamadım paket dinleyecek bir serverda olmayınca mecburen bıraktım zaten şuana kadarda en çok ben geliştirmişim o paketi bilen birinin olduğunu sanmıyorum.

yapımda emeği ve yardımı geçen

Longh0rn(şevki aga)

Anderson reyiz

Nero(tamer panpa)

AKUMA(ayhan abi)

sonsuuuuuz teşşekürler😀

04.12.2014 Link Yenılenmıştır..

Server Files,Database:***Hidden content cannot be quoted.***

USKO 1453 Client:***Hidden content cannot be quoted.***

+++++++++++++++++++++

Client in içinden XPatch.exe yi silmeyi unutmayınız (xtrap klasörünün içinde değil.!)

KO.exe Launcher hatası bypass edilmiştir,çıkışta internet sayfası açması kaldırılmıştır,multiclient desteklidir,unpack dir,xtrap aktifdir.

是的,先生们,我最近正在处理一些文件,不幸的是我不得不让它们未完成,无论如何,这是一项非常麻烦的工作,因为我非常喜欢那个版本,😀 让我们谈谈。关于我离开它的原因,我搜索了很多 userinout 包,我真的搜索过,我什至在 czcombo 源中搜索过,但不幸的是我无法在服务器上找到可以监听它的包,当它不起作用时,我。到目前为止我已经开发了最多,而且我认为没有人知道那个包。

谁对制作做出了贡献和协助

Longh0rn(şevki aga)

安德森·雷伊兹

尼禄(驯服潘帕)

AKUMA(艾汉·阿比)

太感谢了😀

04.12.2014 链接已更新..

服务器文件,数据库:* 隐藏文本:无法引用。*

USKO 1453 客户:* 隐藏文本:无法引用。*

不要忘记从客户端中删除 XPatch.exe(而不是从 xtrap 文件夹中!)

绕过 KO.exe 启动器错误,消除退出时打开网站,支持多客户端,解压,xtrap 处于活动状态。
骑士

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam