0sk1 1879 Buglar Bulabildiklerim.

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

EnsarSEKER

Hiperaktif Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Web sitesi
www.ensarseker.com
Selamun Aleyküm Arkadaşlar 0sk1 1879 Bulabildiğim Bugları Açıklıcam.

1 - Kutu Açılmıyor.

2 - Critical Point Çalışmıyor.

3 - Towerlar Geç Vuruyor - Az Vuruyor (62 Tozu ile 200 Vuruyor Tozsuz 800)

4 - M20 Çalışmıyor.

5 - M23 Çalışmıyor.

6 - İlk Başta Moblar Gözüküyor. Fakat Town Atınca Gözükmüyor.

Şu Anda Bulabildiklerim Akşam Eve Gelince Tek Tek Bakıcam Yanlız Herkes Diyor Ya Bu Dosyalar Pk Hazır Diye.

BU DOSYALAR PK HAZIR DEĞİL 🙂

Hayırlı Forumlar Saygılarımla Ensar ŞEKER

Aynen Katılıyorum Sana 😀

BU DOSYALAR PK HAZIR DEĞİL

gm kod larıda calısmıyo 🙂

ensar abi sen bunları fixlemiştin sözde ?

bir baran vakası vol2

not: mustafa üniversiteye gitmeseydi damlardı şimdi 🙁🙁 PENTAGRAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM [MENTION=84]PENTAGRAM[/MENTION]

bir baran vakası vol2

not: mustafa üniversiteye gitmeseydi damlardı şimdi 🙁🙁 PENTAGRAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM [MENTION=84]PENTAGRAM[/MENTION]

keşke gitmeseydi mustafa abi 🙁 [MENTION=84]PENTAGRAM[/MENTION]

o fakir net bağlatana kadar 😀 adamın büyük planları var😀 [MENTION=84]PENTAGRAM[/MENTION]

Skiller kolay. Tower sorunuda tek senin olmandan dolayıdır. Fakat kutu ve mob sorunu sıkıntı yaratıyor.

Yazdıgın Tüm Buglar Tamamen Çözdüm.. Pk atılabilir Hale Geldi Fakat.. 80 Kişi'den Sonra DC Olayi Veriyor Ebenezer Falan kapanmıyor.. 1 O Sorun kaldı .onuda Çözeyim Paylaşıcam Dosyaları 🙂 Berkay Kardeşim.. ilk sana vericem 😉

Yazdıgın Tüm Buglar Tamamen Çözdüm.. Pk atılabilir Hale Geldi Fakat.. 80 Kişi'den Sonra DC Olayi Veriyor Ebenezer Falan kapanmıyor.. 1 O Sorun kaldı .onuda Çözeyim Paylaşıcam Dosyaları 🙂 Berkay Kardeşim.. ilk sana vericem 😉

benide unutma 🙂

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam