YavuzHosting.net | 70 TL'den Başlayan Fiyatlarla ! | Knight Online Oyun Sunucuları | YAZ KAMPANYASI

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

YavuzHosting

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Reaction score
0

[SUP]FİRMA İLETİŞİM BİLGİLERİ[/SUP][SUP]

[/SUP]

[email protected]

[email protected]

[SUP]WEB SİTEMİZ[/SUP]

http://yavuzhosting.net

OYUN SUNUCULARIMIZ

HOSTİNG HİZMETLERİ

ÜCRETSİZ HİZMETLER VE AÇIKLAMALAR

Knight Online oyun kurulumları tamamen ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

Database seçimleri; homeko-myko-andream-pk-mageokçu şeklinde mevcut olup, tercihe göre kurulmaktadır.

Ücretsiz alan adı sağlanmayan paketlerde, müşterilerimiz ücreti ile alan adı satın alabilmektedir.

Sunucuların teslimat süreleri yoğunluğa göre 1 saat içinde teslim edilmektedir

Oyun kurulumları v1299 - v18xx - v19xx versiyon sürümü ile yapılmaktadır.

Oyun içi destek alınan sunucu paketine göre değişkenlik gösterebilir.

Tüm sunucu sanallaştırma işlemleri Esxi 5 sürümü ile yapılmaktadır.

Aklınıza takılan tüm soru ve sorunları skype üzerinden bizlere iletebilirsiniz.

[email protected]

[email protected]

YAVUZ HOSTİNG İNTERNET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ

Cevap: YavuzHosting.net | 70 TL'den Başlayan Fiyatlarla ! | Knight Online Oyun Sunucuları | YAZ KAM

Konunuz onaylanmistir iyi satislar

Cevap: YavuzHosting.net | 70 TL'den Başlayan Fiyatlarla ! | Knight Online Oyun Sunucuları | YAZ KAM

Hayirli musteriler.

hayırlı satışlar

Kendileriyle çalışma imkanımız oldu.Sağolsun yardımlarını esirgemediler.bol kazançlar

İstediğim db yi bugun teslim aldım tsekkür ederim hayırlı isler

Hayirli musteriler.

hayırlı satışlar

Hayırlı satışlar

Kendileriyle çalışma imkanımız oldu.Sağolsun yardımlarını esirgemediler.bol kazançlar

İstediğim db yi bugun teslim aldım tsekkür ederim hayırlı isler

Teşekkür ederiz.

Hayırlı işlerr

Şuan Makinam YavuzHosting.net de Barınmakta Her türlü destegi saglıyorlar cok sagolasınız 🙂 diger fırmalara benzemoyorlar ınsallah boylede devam eder.

Şuan Makinam YavuzHosting.net de Barınmakta Her türlü destegi saglıyorlar cok sagolasınız 🙂 diger fırmalara benzemoyorlar ınsallah boylede devam eder.

Teşekkür ederiz.

bol kazançlar

Soacs sürüm versiyon kac veriyorsunuz

Vergi numaranız mevcut mu acaba? konunuzu inceledim göremedim ve kullandığınız WHMCS sisteminiz warez sistem. Aydınlatırsanız sevinirim

Vergi numaranız mevcut mu acaba? konunuzu inceledim göremedim ve kullandığınız WHMCS sisteminiz warez sistem. Aydınlatırsanız sevinirim

Vergi numarası bulunmayan firmalar İllegal olarak geçiyor bildiğim kadarıyla. Öyle değil mi?

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam