Yardım ( Server Files DB Cleint Hakkında)

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Sherseriqalbim

Karizma Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
S.a Arkadaşlar İlk Olarak Yardım Başlığını Eğer Yanlış Yere Açtıysam Kusura Bakmayın. Fazla Forum Kullanan Bi İnsan Değilim. Bu Nedenle Nerde Ne Yapmam Gerek Bilmiyorum. "Konu Aç " Bu Bölümde Uygun Olur Diye Düşündüm...

Şimdi Sorunum Şu ; https://www.youtube.com/watch?v=s1tFOXeLgUs Bu Linkden files , db , client İndirdim. 1 Aylık Ucuzundan Sunucu Kiraladım Deneme İçin. Herşey Hazır Ben Ve Userler Girebiliyor Oyuna. Fakat Benim Sorunum ; Oyuna Sadece Knight Online Exe İle Giriş Yapılıyor. Launcher Exe den Start Tıklayıp Giriş Yapılmaıyor... Ayrıca Bu Files Db de Maden Balık Genie Peri Yok. Chaos Join Gelmiyor. Bi Çok Sorun Var Yani. Demem O ' Ki Elinde Balık Maden Genie Peri Savaş Chaos Bdw Gibi Sorunları Olmayan 1886 , 1925 , 20xx Fark Etmez. DB Files Ve Client Verebilicek Varmı ? Forumların Yardımlaşma (KARŞILIKSIZ) Mekaanları Olduğunu Düşünüyorum Fakat Konulara Göz Attım da Herkes Herşeyi Karşılıklı Yapıyor...

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam