XtremE hesabımın pisi pisi bann sebebi VE yapılan hatalar

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Hitman

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
s.a ben xtreme bu formda 2013 yılından beli burdayım dns mizin bilirlerki yasaklandı zamanda 208.67.222.222.2008.67.220.220 Kulanmaktaydım Ve ip değişkendir, Zaggor Beyde XtremE adlı hesabımı Uzaklaştırmıştır, Bu Hitman Adlı Hesabım ise, Xtreme Olan hesabımın ilk NICİ xterme Yazılmıştı Yanlıştır Ve Değişmesini istedim XtremE yaptırdım Ve Bilmedimden Grişiş Yapamadım Bu süre Hitman Adlı HEsabı açtım Morphin Yani Hüseyin Abimde Bİlir, Xmygame Tagını atan her kimse Bu bi olasılık SKYGAME Kardeşimizn Adındada Hesaplar açılıyor Sonuna x koyarakdan SKYGAMEx diğer Ve size Şunuda gösterem

burdaki YErde Hitman Adlı Hesabım NEden Gözükmüyor ??

Burdaki hesablardan bir tanesi bile benim ise Gün yüzü görmeyim ve yemin ederim ben değilim

TIKLA GÖR

bunada göz atın TIKLA

ve sorgusuz soalsiz zaggor'n böle yaparak ve böle Söylemesi Hİç Hoş Değil

ogjajk.jpg

Cevap: XtremE hesabımın pisi pisi bann sebebi VE yapılan hatalar

sanki cok büyük şöhret sahibiyzde bide fake hesaplar acıyoarlar ey alhhım yav

Amacı neyse 😀

Sebepsiz yere ban attıklarını sanmıyorum elbet ciddi bir açıklama vardır

Sebepsiz yere ban attıklarını sanmıyorum elbet ciddi bir açıklama vardır

Ben Madur biri olmasam gelip burda konu açmazdım

Ben Madur biri olmasam gelip burda konu açmazdım

Zagorun kafasına göre ban atıcağını düşünmüyor onuda dinlemek gerekli sonuçta

Zagorun kafasına göre ban atıcağını düşünmüyor onuda dinlemek gerekli sonuçta

Bende samıyom bi yanlışlık var zaten

Banınız açılmıştır giriş yaptıktan sonra bilgilerinizi degistiriniz lutfen iyi forumlar..

banınız açılmıştır giriş yaptıktan sonra bilgilerinizi degistiriniz lutfen iyi forumlar..

teŞekÜr ederİmm

Tabi Tabi

1. Üyelik Tuttu Milyonlarca Ip içinde sana tuttu.

2. Üyelikte tuttu

3. Üyelikte tuttu ?

Ve Bu şahıs forumda sürekli chatı taciz eden. Forumdan banlanmasına rağmen sürekli yeni üyelik açan biriydi bende araştırma yaptım artık gitsin bu yüzsüz diye. Ve nedense sen banlandıktan sonra hiç üyelik açılmadı bu şahıs tarafından.

KVj0LT2.png

Biraz anlasan zaten DNS nin forumda kayıtlı tutulmadığını anlayıp, Ip değişkendir yazmazdın.

Tamam hepsi tesadüf olabilir. Problem o değil.

Ayrıca Birisinin Nickini yazarken düzgün yaz zaggor nedir böyle birisi yok forumda. Yanlış anlaşılacak bir durum varsada birisini kötülemeden düzgün uslupla belirtmen gerekir, eğer zaten öyle birşey varsa banın açılmakla kalınmaz üyeliğine özel birkaç eklemede yapılabilir özür olsun diye. Ama şunu söylemek isterim sana birisini Forumdan banlarken Özür mü dileyeceğiz? Çiçekmi göndereceğiz? Kendi fikrimce Bi Nebze kaba olmak yapılacak en mantıklı şeydir ki tekrarlanmasın. Üyeliğine yapılması gereken gerekli işlemi @LongTurk yapmıştır.

iyi forumlar

Tabi Tabi

2. Üyelikte tuttu

3. Üyelikte tuttu ?

Ve Bu şahıs forumda sürekli chatı taciz eden. Forumdan banlanmasına rağmen sürekli yeni üyelik açan biriydi bende araştırma yaptım artık gitsin bu yüzsüz diye. Ve nedense sen banlandıktan sonra hiç üyelik açılmadı bu şahıs tarafından.

KVj0LT2.png

Biraz anlasan zaten DNS nin forumda kayıtlı tutulmadığını anlayıp, Ip değişkendir yazmazdın.

Ayrıca Birisinin Nickini yazarken düzgün yaz zaggor nedir böyle birisi yok forumda. Yanlış anlaşılacak bir durum varsada birisini kötülemeden düzgün uslupla belirtmen gerekir, eğer zaten öyle birşey varsa banın açılmakla kalınmaz üyeliğine özel birkaç eklemede yapılabilir özür olsun diye. Ama şunu söylemek isterim sana birisini Forumdan banlarken Özür mü dileyeceğiz? Çiçekmi göndereceğiz? Kendi fikrimce Bi Nebze kaba olmak yapılacak en mantıklı şeydir ki tekrarlanmasın. Üyeliğine yapılması gereken gerekli işlemi @LongTurk yapmıştır.

iyi forumlar

ZaGoR Eğer Öyle Bİ Üyliğim varsa Ve açtıysam Anamın bacımın üzerine yemin ederim Ben Değilim Daha ne Diyim Allah LongTurk Razı Olsun Çok Seviyeli bi İnsan Kendini Beli Ediyor Sende Çok Bilgesin Seni Hep Beğenir TÜm Konularının Takipciyim Senin Bana Bunu Demen Yapmadığım İçin Zoruma Giti Eğer En Ufak Bİ Şüpe Varsa Durmayın Ban Atın Özür Dİlerim Yanlış yazmışım Bu arada Nıckini Sen , Senin hesap Banlanınca Ole Nıcklı İnsan HEsap Açmıyo Diyerek Hala Benden Şüpe Duyorsun Dİcek Bişy Yok sana

Özelden Mesaj Yazdım Bakabilp Bana Dönüş yapabilirmisin acaba.

Tabi Tabi

2. Üyelikte tuttu

3. Üyelikte tuttu ?

KVj0LT2.png

iyi forumlar

Benim eski kullanıcı adım: Kutsal durduk yere banlandı... neymiş forumda selam vermek yasakmış.. mesaj cevaplamarımda (asdadsadas) (qeqwdadsfadsf) gibi rastgele mesajlar yazmadım sadece selam vermek suçmu oluyor?

Geçmiş olsun Mesutcum 🙂. Çizgili modasından dönmüşsün 🙂.

Olan olmuş bitmiş artık, sarılıp kucaklaşalım ileriye bakalım, ben suçluydum ihmalim vardı (kırmızı ışıkta geçtim 😀), ama demiştinya hava sogudu diye, gerçektende soguk 😛.

Sen çizgilenince sormuştum, hayırdır ne oldu usta?

Sende anlamamıştın olayları, girmiştin Hitman'la

Demiştinya nereden çıktı bu yagmur, hava sogudu üşüyorum burada

Bende geçer bu yagmur, 3 güne yaz gelir ısınırız demiştim hatırlarsan sana

Yagmurlardanmı bilmiyorum ama

Haziran geldi ısınamadım hala 😀 (şiir neyim gibi oldu muhaha)

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam