X-Laz'ın gerçek kişiliği ve birşey bilip bilmediği hakkında..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Terry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Terry

Cool Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
3
Web sitesi
knightonlinepvp.net
Evet arkadaşlar, okulda olmam sebebiyle sabah fazla cevap veremedim ve büyük ihtimalle bazılarınız beni tanımadığınız için x-laz(selçuk) gibi çakalların bizim olmadığımız zamanda piyasaya türemesinden dolayı ona inanmışsınızdır. Resimlerde argo & küfürler yüzünden adıma özür dilerim.

Lakin bizi eskiler tanır, yeniler de örnek alır..Kötü örnek olmamak için açıklama gereğinde bulundum.

Gelelim Selçuk kardeşimizin neler bildiğine, ve Paylaştığı dosyaların aslında kodlarının kime ait olduğuna.. ( Hani onunmuşya 🙂 ) Gülünç bir durum, çoluk çocukla uğraşıyoruz..

iyi günler

Burada arkadaşımız çok bilmiş, daha visual studio kullanmasını bilmezken ; herşeyi kendi yapmışya hani..

YvDQq2.png

Evet burada arkadaşımıza paket dinlemeyi öğretiyoruz..

1)

6Z9am0.png

2)

WV0qbm.png

3)

3976A0.png

4)

RJ0rQ7.png

5)

kjb9Eq.png

Evet buradada arkadaşımızın kendisinin yaptığı Item Expiration var ya hani ben yapmamışım.

OR0vE4.png

Arkadaş benim ilk zamanlardaki kodlama hatalarıma laf yapıyorduya 🙂 neymiş Getlevel üstüne getlevel eklemişim 🙂

Herkes anasının karnından coder olarak doğmadıya. Ama arkadaş bilir herşeyi.

JpaZ3J.png

Evett gelelim v2 konularımıza, arkadaşımız kendisi yaptıya paketleri 9F & Monster & npc & kutu & user gözükme & npc & item move filan.

Evet arkadaşımız 9f paketinin ne olduğunu anlamaya çalışıyor. tabi bilmediği için anlatıyorum anlamıyor en sonunda kodu veriyorum kendisine ( Sırf güvendiğim için. Lanet olsun ki insanlara bu kadar çabuk güvenebiliyorum. )

4LPj0A.png

Burada kutuyu yaptığımı gösteriyorum.

zm3jn7.png

GvBm3r.png

Monster attack sorununu aslında DarkParadise ( Sefa ) paylaşmış olup bu forumda bir arkadaşın konuyu açmasıyla bizde baktık oluyor aldık kendimiz, bizde yapmadık bu sorunu.Sorunun çözümünü Sefa paylaşmıştır.

yPE6Vk.png

Evet gelelim arkadaşın dediği User Gözükme sorununu yapmasına ;

N5pnka.png

Arkadaş şok oldu oyunda beni görünce 🙂

aoLlX4.png

Evet arkadaşlar kimseye böyle bir açıklama yapmak zorunda değildim fakat, Ko-Fox ailesi yeni bir forum olduğu için, kimsenin de beni yanlış tanımasını istemediğim için bu açıklama yapılmıştır.Eski forumlar olsaydı böyle açıklama yapmama bile gerek kalmazdı, çünkü ozamanlar gerçekten güzel bir iş yapan sayılı insan vardı.

Teşekkürler iyi forumlar.

Ve bu arkadaşında Hala üyeliğinin sonlandırılmamasına şiddetle karşıyım, milletin emeğini kendisi yapmış gibi gösteriyor. Emek hırsızlığı var arkadaş,tekrar gözden geçirin...

Cevap: X-Laz'ın gerçek kişiliği ve birşey bilip bilmediği hakkında..

Ha ha ha. Gitmiş hep kesik kesik paylaşmakla olmuyor bu işler dostum 🙂 neyse ben sana laf yetiştirmiyorum daha fazla ben bibok bilmiyorum kimse bana ilişmesin madem öyle tek bir kişi bile yardım istemesin kral sensin madem yapta görelim 😉

Ha ha ha. Gitmiş hep kesik kesik paylaşmakla olmuyor bu işler dostum 🙂 neyse ben sana laf yetiştirmiyorum daha fazla ben bibok bilmiyorum kimse bana ilişmesin madem öyle tek bir kişi bile yardım istemesin kral sensin madem yapta görelim 😉

Herşey şimdi ortada olduğu için, Run Baby Run. 🙂

Yaptık herşeyi ortada 🙂

siz daha 2 günlük yetmeler benimi kötü çıkarcaksınız ? güldürmeyin beni resul senin ne adi bi şerefsiz olduğunu bilmeyen yok emin ol buna sen unutma kod için akumaya yalvardığını sonra bana yazsana al onu yok bunu yok şunu diye ben azımı açmıyorum hala daha fazla küçük düşürmeyeceğim seni gerek yok buna çoçukla çoçuk olunmaz.

siz daha 2 günlük yetmeler benimi kötü çıkarcaksınız ? güldürmeyin beni resul senin ne adi bi şerefsiz olduğunu bilmeyen yok emin ol buna sen unutma kod için akumaya yalvardığını sonra bana yazsana al onu yok bunu yok şunu diye ben azımı açmıyorum hala daha fazla küçük düşürmeyeceğim seni gerek yok buna çoçukla çoçuk olunmaz.

Annesinden babasından azar işitip sonra saçma saçma cümleler kuran bebeler gibi, yok onu yok bunu deme arkadaşım.

SS paylaştın kötü gösterttin, gördük kimin ne mal olduğunu.

olay nedir bilmem ama şu forumda bir sürü kişiye soru sordum tek ilgilenen geri dönüş yapan terry oldu

Gereksiz tartışmaya gerek yok konu çöp kutusunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam