X-Art Design | Tema | Index | KO Panel | Trailer | Web Panel | Script | Grafik Tasarım | Makale

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

AuraDoğrulanmış Profil

Administrator
Yönetici
Administrator
Cuce Master
Reaction score
713
9Q8E69.png

Merhaba, Arkadaşlar öncelikle her birinize iyi günler dilerim. Yıllardır bulunmuş olduğum sektör olan Grafik Tasarım üzerine yeterli tecrübeye ve ekipmanlara sahip olmamdan istinaden, sizlere hizmet vermek amaçlı kendimiz hazırladığım şu günlerden itibaren "X-Art Design" olarak her türlü Web & Grafik Tasarım işlerinizi üstlenerek sizlere kaliteli ve başarılı hizmet sunmak amaçlı adımlarımı atmış bulunmaktayım.

• Seslendirme (Dubbing):

Hazırladığınız veya hazırlattığınız, bize sipariş verdiğiniz Trailer, Video, Tanıtım vb. Movielerin seslendirmeye ihtiyaçları var diye düşünelim, bunların seslendirmesini yapıyoruz, ve sizlere kaliteli hizmette ve yapacağınız işte İtibar sahibi bir projeye imza atmanızda yardımcı oluyoruz.

• Şirket Tanıtımı Selendirmeleri
  • Oyun Tanıtımı Seslendirmeleri
  • Oyun Seslendirmeleri
  • Makale Seslendirmeleri

• Index Tasarım (Index Design):

Varsayalım ki, bir Web site, Forum, Private Server veya başka bir proje sahibisiniz. Bu projenizin görsel yüzü için bir Index Tasarımına ihtiyacınız var, Bunun için size en iyi görsel içerikleri kullanarak, sizin projenizi en iyi ifade edecek tasarımı biz sizler için hazırlıyoruz.

• Forum Index Tasarımları
  • Oyun Index Tasarımları
  • Şirket Index Tasarımları
  • Web site Index Tasarımları

• Tema Tasarımı (Tema Design):

Bir Forum, Web site, Private Server veya başka bir proje sahibiniz. Bunun için artık yeni bir görsel şölene sizin projenizi en iyi temsil edecek şekilde bir tasarıma ihtiyacınız var, bunu biz size en iyi şekilde analiz ederek, dalınıza en uygun tasarımı sıze tasarlayıp, en uygun fiyatlarla sunuyoruz.

• MyBB Tema Tasarımı
  • vBulletin Tema Tasarımı
  • WordPress Tema Tasarımı

• KO Panel Tasarımı (KO Panel Design):

En iyi projelerin, en iyi tasarımlarla görsel marka yüzünüzü göstermeye mi ihtiyacınız var en iyi tasarımı, ve hatasız ve kusursuz kodlayarak sizlere en uygun fiyatlarla dilediğiniz, tasarımları ve ko panelleri dilediğiniz versionlara uygun bir biçimde hazırlayıp size sunuyoruz.

• Version 1299
  • Version 1453
  • Version 1960
  • Version 2000

• Tanıtım Videosu (Trailer Movie):

Projenizin, veya markanızın bir tanıtım videosuna ihtiyacı var, veya fragman videosuna açılışınıza veya server tanıtımınıza dilediğiniz ve aklınıza gelebilcek her dalda, sizlere en iyi senlendirmelerle, en iyi 1080P kalitede video kayıtlarını alarak sizlere tanıtım videolarınızı hazırlıyoruz.

• Şirket Tanıtım Trailer videosu
  • Oyun Tanıtım Trailer videosu
  • Forum & Web site Tanıtım

• Web Site Tasarımı (Web Site Design & Code):

Bir web siteye ihtiyacınız var, İş yeriniz için, Serveriniz için, Oyununuz için, Kişisel web siteniz için vb. Bir çok dalda daha çok sayıda sayabiliriz, Bu dallarda sizin ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğimiz gibi, Marka yüzünüzü veya Kişisel yüzünüzü en iyi şekillerde müşterilerinize veya oyuncularınıza veya ziyaretçilerinize sunabilirsiniz.

• Şirketiniz için bir web site ihtiyacınız.
  • Oyununuz için bir web site ihtiyacınız.
  • Kişisel bir web site ihtiyacınız.

• Grafik Tasarım (Graphic Design):

Projelerinize grafik tasarım elemanlarına veya şirketlerine yüksek miktarlarda, yüksek bütçeli ödemeler yapıyorsunuz. İşte tam bu arada biz devreye giriyoruz. KO Panel, Sosyal Medya, Oyun içi vb. aklınıza gelebilcek tüm grafiklerler için, size yardımcı oluyoruz. Sosyal medya grafikleri, Oyun içi grafikleri, Web site grafikleri, Logo tasarımları, Banner tasarımları vb. aklınıza gelecek her şey sizlere en uygun fiyatlarla sunuyoruz.

• Oyun grafik ihtiyaçlarınız.
  • Şirket grafik ihtiyaçlarınız.
  • Forum grafik ihtiyaçlarınız.
  • Sosyal medya grafik ihtiyaçlarınız.

• Makale (Article):

Projenizin tanıtım konusuna, sizi gösterecek derecede eşsiz ve benzersiz makalelere, veya rehberlik sayfalarına ihtyacı var, bunları biz sizler için hazırlamayıda üstleniyoruz, aklınıza gelebilcek her dalda yanınızda olan bir ekip olarak yine yanınızdayız. (Server tanıtımı, Firma Tanıtımı, Wiki sitesi vb.)

• Şirketiniz için bir makale ihtiyacınız.
  • Oyununuz için bir makale ihtiyacınız.
  • Forum için tanıtım makalesi ihtiyacınız.

• Forum, Web site, Script, Blog, KO Panel, Server Kurulumu (Details Setup):

Serveriniz için bir forum sitesine mi ihtiyacınız var?, Veya oyununuz için bir web siteye veya ko panele, veya hazırladığınız veya ürününüzün tanıtımı için bir web siteye mi ihtyacınız var, kişisel olarak kendinizi tanıtacağınız bir blog sitesine mi ihtiyacınız var?, veya server kurulumunu profesyoneller tam tamına herşeyiyle dört dörtlük kursunlar mı istiyorsunuz işte o anda biz yanınızdayız.

• Metin2 Kurulum
  • Knight Online Kurulum
  • Counter-Strike Kurulum
  • Kişisel, Forum, Script, Blog kurulum ihtiyaçlarınız.
  • KOPanel kurulum
  • Power Up Store kurulum

NOT: İsteklere göre ve taleplere göre fiyat değişikliği gösterdiği için lütfen, Fiyat bilgisi için lütfen iletişime geçiniz.

• İletişim: ÖM veya Skype adresimden iletişime geçebilirsiniz, Skype: "sevimsizadam"

Cevap: X-Art Design | Tema | Index | KO Panel | Trailer | Web Panel | Script | Grafik Tasarım | Maka

skpe'ta "X-Art Design" diye arattığımızda

Xtene Art Desing

H L X-Art Design

geliyor

hangisisiniz.

Hayırlı Satişlar

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam