v1.879 0sk1 Dosyaları İle Evden Beta Server Açmak İsteyenler İçeri

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Status
Not open for further replies.

EnsarSEKER

Hiperaktif Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Website
www.ensarseker.com
Öncelikle Selamun Aleyküm Arkadaşlar.

0sk1 Dosyaları İle Evden Server Açmak İçin Bazı Arkadaşlarımız Sorular Sormuş Konular İçerisinde Bunları Gördüm Buna Güzel Bir Açıklama Getirmek İstedim.

0sk1 Dosyaları İle Pk Server Açabilirsin Şuanlık Dosyalarla Bu Bile Belki İmkansız Denemedim Dosyaları.!!

Evet Şimdi Evden 1879 0sk1 Server Açıcak Arkadaşlar Donanım Ve Hat Özellikerli

%100 Performans Alabilmek İçin.

En Kötü' İntel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4600 İşlemci.

En İyİ İntel Core İ7 Es İŞlemci.

En Kötü Ram 6 GB [Kingston]

En İyİ Ram 16 GB

En Kötü 100 GB HDD

EN İyİ 1 TB HDD

DDR3 Olmasını Öneririm.

İşlemciye Extra Bir Fan Gerekli. Eğer Betada 12 Saat Online Olucaksa.

Paylaşımsız Sabit 4 Mgbits Hat.

Kendi Tavsiye Ettiğim.

İşlemci : İntel Core İ5 3.4 Ghz

Ram : 8 GB DDR3

HDD : 500 GB HDD

İnternet Hızı : Sabit 5 Mgbits

Güzel Verim Alırsınız.

Tabiki Bunlar Benim Düşüncelerim Bana Sorarsanz Böle Olması Gerekiyor Sistem Özellikerli.

Artık 1299 Devrenin Kapanması Gerekiyor.

bişi soriyim bana 0sk1 Dosyaları derlenmiş hali lazım warsa uplat etsen sevinirim bide db yukliyinçe 2 tana kutucuk war onlardan 2 sinimi işaretliyip yuklememiz lazım yoksa 1 tanesi tekmi

Derledinsen se banada uplat et bende açiyim sw bakiyim

Tm onu yaptım bana derlenmiş lahi lazım warmı sende uplat etsen herşeyi tm bi files eksik

Hepsini Bi Deneyip Öle Upload Edip Vermek Lazım Aslındada İŞlerimden Vakit Bulamıyorum Arkadaşlar. Yapabilicek Dostlar Varsa Sevinirim Teşekkürler.

Aslında Haklısın 1299 devrinin kapanması gerekiyor. bende bi server kurmak istedim 4 senedir bu konu hakkında üst düzeyde bilgim var tabi kendime göre.. nero nun verdiği dosyaları ve db yi kurdum . tek sorun serveri karşı tarafa açmak ve açılacak portları ve server ini ayarlarını arıyorum bana yardımcı olursanız serverimi açıcam. yardımlarınızı beklıyorum . iyi çalışmalar.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom
Reklam
Reklam