S SonyExpress Kayıtlı Üye Katılım 12 Mayıs 2014 Mesajlar 186 Reaction score 0 Puanları 16 Yaş 36 15 Mayıs 2014 #1 Kullanmadığım Sunucuyu Ucuza Veriyorum Bu makineyi 30TL'ye devrediyorum alıcak varsa pm ile ulaşsın.14 haziranda ödemesi vardır Bütün herşey hazırdır myko database kuruludur. Hat 1Gbps Limtsiz Trafik
Kullanmadığım Sunucuyu Ucuza Veriyorum Bu makineyi 30TL'ye devrediyorum alıcak varsa pm ile ulaşsın.14 haziranda ödemesi vardır Bütün herşey hazırdır myko database kuruludur. Hat 1Gbps Limtsiz Trafik
H HolyDagger Uçan Cüce Kayıtlı Üye Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1,059 Reaction score 1 Puanları 38 Yaş 31 Web sitesi www.facebook.com 15 Mayıs 2014 #2 Cevap: Sunucuya Server Kurdurtulacaktır Çok Acil yetkki falan istememde filesler hazırmı db mi lazım birtek yoksa files + db tam kurulummu ?
Cevap: Sunucuya Server Kurdurtulacaktır Çok Acil yetkki falan istememde filesler hazırmı db mi lazım birtek yoksa files + db tam kurulummu ?
S SonyExpress Kayıtlı Üye Katılım 12 Mayıs 2014 Mesajlar 186 Reaction score 0 Puanları 16 Yaş 36 15 Mayıs 2014 #3 Cevap: Sunucuya Server Kurdurtulacaktır Çok Acil holydagger' Alıntı: yetkki falan istememde filesler hazırmı db mi lazım birtek yoksa files + db tam kurulummu ? Genişletmek için tıkla ... filesler hazır sorunsuz okcu mage database lazım sadece
Cevap: Sunucuya Server Kurdurtulacaktır Çok Acil holydagger' Alıntı: yetkki falan istememde filesler hazırmı db mi lazım birtek yoksa files + db tam kurulummu ? Genişletmek için tıkla ... filesler hazır sorunsuz okcu mage database lazım sadece
S SonyExpress Kayıtlı Üye Katılım 12 Mayıs 2014 Mesajlar 186 Reaction score 0 Puanları 16 Yaş 36 16 Mayıs 2014 #4 Cevap: Sunucuya Server Kurdurtulacaktır Çok Acil Bu makineyi 30 TL'ye devrediyorum alıcak varsa pm ile ulaşsın.20 gün sonra ödemesi vardır Bütün herşey hazırdır myko database kuruludur.
Cevap: Sunucuya Server Kurdurtulacaktır Çok Acil Bu makineyi 30 TL'ye devrediyorum alıcak varsa pm ile ulaşsın.20 gün sonra ödemesi vardır Bütün herşey hazırdır myko database kuruludur.
B bilcom Karizma Cüce Kayıtlı Üye Katılım 12 Eylül 2015 Mesajlar 209 Reaction score 0 Puanları 16 Yaş 44 19 Eylül 2015 #5 Cevap: Sunucuya Server Kurdurtulacaktır Çok Acil ++++++++++++