Sublimasyon Baskı Makinesi Fiyatları

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

osman75

Hiperaktif Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Hediyelik kim yaptırmadı ki arkadaşımıza sevgilimize tanıdığımız yeni tanıştığımız kişilere ve sevdiklerimize sevgililerimize.

Peki hiç düşündünüz mü bu hediyeler hangi makinelerle oluyor sonuçta kişiye özel hediyeler bu ürünler.

Yani baskı makinelerinin bastığı ürünler süblimasyon baskıya uyumlu olmalı ki daha parlak ve daha güzel gözüksün beğenilsin.

İşte bu makineler size ek kazanç getireceği gibi para bile kazanabilirsiniz sosyal medyadan. Naıl kazanacağınıza gelirsek sihirli renk değiştiren kupaları bilirsiniz.

Hani içine sıcak bir şeyler konduğu zaman beyazlaşıp resmi gösteren kupalardan bahsediyorum. İşte bu makineleri size tanıtmak istiyorum.

En başta yaklaşık 15 çeşit kupaya baskı yapabileceğinizi söylemek istiyorum.

Transfer baskı makinası olarakta geçen kupa baskı makinesi süblimasyon makinesi de geçmektedir adı farklı olsada aynı işi yapmaktadır.

Bazen sihirli beyaz kupaya baskı yapan makina olarakta ismi geçmektedir. Bir de düz pres dediğimiz tişört makineleri var genelde ismi tişört makinesi olarak geçsede tüm düz ürünlere baskı yapabilir.

Gelelim 3d baskı makinalarına bu makinalar son zamanlarda demode oldu diyebiliriz. Telefon kapaklarının orjinal olarak çıkmamasıyla beraber direk baskı makineleri günden oldu.

Bir zamanlar tişört baskı makinesi bile 2d olarak telefon kapaklarına baskı yaparken artık bu pek mümkün gözükmüyor.

Onun yerine uv makineler daha kullanışlı ve kaliteli aslın şimdilik bizden bu kadar.

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam