Sorunsuz v1534 Files+db+map+patch Bazı Dolandırıcıların Para ile Sattığı

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
skillerde sorun yok rebirth itemleri upgrade edebiliyorsun zoneler sorunsuz latterdan item yollama sorunsuz buy merchan çalsıyor sorunsuz item kilitleme vss iyice bakıp inceleyin hiç birşey %100 sorunsuz değildir ama göze batan 1.derece sorun yok

benim paylaşımı güzel ctrl v le mişssin. keşke belirtseydin.

1534 Db geliştirip te Np sorunu var diye takılan arkadaşlarımızın filesler işine yariyabilir bende dahil buna 🙂

benim paylaşımı güzel ctrl v le mişssin. keşke belirtseydin.

Senin paylaşımın derken bi indirip bak bakayım senin paylaşımınmı iyi okumadın galiba dolandırıcı ko_doruk millete satmaya kalkdığı dosyalar bunlar.

Senin paylaşımın derken bi indirip bak bakayım senin paylaşımınmı iyi okumadın galiba dolandırıcı ko_doruk millete satmaya kalkdığı dosyalar bunlar.

la benim konuya yorum atıp indirmişsin neyse güle güle kullanın yav

la benim konuya yorum atıp indirmişsin neyse güle güle kullanın yav

bi tarafından elemnt uydurma senin db değil indirip bak sizin gibi adamlar varken paylaşım yapılmaz !

---------- Yorum eklendi 01:43'da ---------- Önceki yorum 01:41'da ----------

sql kac bu kardesim ?

2008 r2

bunu sql 2000 e çevirme imkanımız varmı ?

Neyse teşekkürler kardesim güzel paylaşım

Video da Parti ile np sorunu yok gibi görünüyor Filesleri paylaşan arkadaş acaba sen bunu hiç denedinmi çünki filesler bizim elimizde olan fileslerle aynı hiç bir satırına kadar değişiklik yok

Sadece senden şunun cevabını istiyorum Videodaki db ile paylaşımda olduğun db arasında dünyalar kadar fark var bu kadarını desem yeter zaten...

ß~y_Das[-]acK;28196 said:
Video da Parti ile np sorunu yok gibi görünüyor Filesleri paylaşan arkadaş acaba sen bunu hiç denedinmi çünki filesler bizim elimizde olan fileslerle aynı hiç bir satırına kadar değişiklik yok

Sadece senden şunun cevabını istiyorum Videodaki db ile paylaşımda olduğun db arasında dünyalar kadar fark var bu kadarını desem yeter zaten...

harfi harfine😱:

Arkadaşım bu fotoları bende gördüm başka forumlardan alıp buraya aktarmana gerek yok yazacağın tek bir cümle

Bu Db yi ben denedim şunlar şunlar gözlemlerime göre çalışıyor şunlar şunlar çalışmıyor np sorunu var yada yok sadece bu kadarını yazman yeterli ama CTRL+V yapması kolay geliyor bana diyorsan yapabileceğim birşey yok boş yere milletin kotasından 110mb yedin 🙂

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam