Siber Suçlarla Mucadele Ko-Fox'da [BTK ONAYLI]

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByNarKoz

Karizma Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
2
Web sitesi
destan-ko.net
Merhaba Akradaşlar Ben Emre.

Bir Çogunuz Gibi bende kinght online gibi oyunlar oynayarak vaktimi geçiriyordum

Emniyetteki Yeni Görevim Olan Siber Suçlarla Mücadele Mahkeme karasız Yasal olmayan

Sitelere Erişim kapatma ve Para Cezası Gibi Suçlarla Cezalandırma uygulayan birim görevlisiyim.

Sizlere Yardımcı Olmak İçin Bulunmaktayım.

1.Dolandırılma Şikayetleri

2. Vergi Levhasız + YSE Belgesiz Markalaşma

3. Uygunsuz İçerik Teşkil eden

Gibi Basit Konularda

Gerekli belge ve delilleriniz tarafıma özel msj yada

yorumlarla belirtirseniz değelendirilerek gerekliişlem

bizzat tarafımdan uygulanabilr

Herkeze İyi Forumlar Diler Okudugunuz İçin Teşekkür Ederim.

Cevap: Siber Suçlarla Mucadele Ko-Fox'da [BTK ONAYLI]

Birkaç illegal aktivite yapan site söylersem ilgilenirsiniz heralde ?

Tarafınıza Uygulanan Maddi Yahut İllegal Manevi Zarar Belirten Delil Mevcut İse Olabilir.

Yanlış anlaşılmasın konularınızı inceledıgımde açmıs oldugunuz bir konuda narkoz bilişimde up atıyor bu piyasayı dolandıran narkoz bilişim değilmi açtıgınız konu bayağı ilginç site yönetımının begenmesıde bunu ilginç kılmasının basını cekmekte.

+ olarak YS BELGESİ demişssiniz konuda bu işi yapıyorsunuz ve YS Belgelerine gelen yenı duzenlemeden sanırım haberınız yok ?

http://www.r10.net/hosting-sirketle...kiyor-yerine-ne-geliyor-merak-etmiyon-mu.html

Varsayalimki öyle bir durumdasınız hiçkimse ve kurum size şahsi olarak başvuru yapma ve buna müdahale yetkisi veremez.

Hayırlı akşamlar

Baştada belirttigim gibi kinght online türü oyunlarla alakam olmuştur 🙂

Bahsetiginiz Bilişimle ilgim 2012 yılında olmuştur

YSE marka tescilli olarak kulanılıp tarafımdan başka birine devredilmiştir.

Belgeler hakkında ise Btk duyurusunu yapmaktadır

yse marka kimlik ve adres üzerine olan şirket temsili olan belgedir.

Bu konuyla ilgili tib ilgilenmektedir Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı

size yanlış bilgilendirilme ypaılmıştır iyi günler.

Baştada belirttigim gibi kinght online türü oyunlarla alakam olmuştur 🙂

Bahsetiginiz Bilişimle ilgim 2012 yılında olmuştur

YSE marka tescilli olarak kulanılıp tarafımdan başka birine devredilmiştir.

Belgeler hakkında ise Btk duyurusunu yapmaktadır

yse marka kimlik ve adres üzerine olan şirket temsili olan belgedir.

Bu konuyla ilgili tib ilgilenmektedir Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı

size yanlış bilgilendirilme ypaılmıştır iyi günler.

İyi araştırmanızı öneriyorum.YS BELGESİ AYLARDIR VERİLMEMEKTE VE SUAN TAMAMEN KALKMISTIR. YS BELGESİ DİYE BİR KAVRAM ARTIK KALMAMIŞTIR.Şuan Güncellemeler beklenmekte başvuru yapanlar sadece resmi site üzerinde yayınlanıcaktır.Bununla ilgili binlerce güncel yazı atabilirim.

2.olarakda size hangi kurum bireysel şikayet başvurusu alma yetkisini vermiştir. ? Varsayalımki anlattıklarınız doğru o görevde yer alıyorsunuz , yinede sizin böyle bir yetkiniz olamaz.

http://www.r10.net/hosting-sirketleri/1345240-ys-belgesi-kalkti-bildirim-geldi.html

http://www.esb.org.tr/

http://www.wavesecurehosting.co/yer-saglayici-ys-belgesi-kaldirildi.html

Konunun uzamaması için burada bırakıyorum konuyu.İletişime geçicek arkadaşlar bir daha düşünsünler.Hayırlı akşamlar

Bu işler içinde yer alıyorum Abicim Konuyu Saptırttın :drink:

Bahsettigin uygulama yok YSE Sadece gerçek şirket ve ürün olarak kanıtlamış kişilere onaylanıyor.

Sağlıklı bilgi olarak tib sitesinden müşteri hizmetleri araya bilrsin Söylediklerimi belirtecektir..

Bu işler içinde yer alıyorum Abicim Konuyu Saptırttın :drink:

Bahsettigin uygulama yok YSE Sadece gerçek şirket ve ürün olarak kanıtlamış kişilere onaylanıyor.

Sağlıklı bilgi olarak tib sitesinden müşteri hizmetleri araya bilrsin Söylediklerimi belirtecektir..

Neden eksik cevaplar verıyorsun burda açıklık getirmeye calısıyorum.Ayrıca Söyledıgın yeri arayıp kendın konusmalısın işin içinde yer alan arkadasım benım.

Sana bu yetkiyi kim verdi diye sordum sana gelmemizi istiyorsun bunları sormam doğal değilmi ?

Kurummu verdi neresi verdi sana bu yetkiyi arkadaşım ? Bunlarıda soramayacaksak konu açmanın anlamı yok.

Yani bu kadar kolaymı dışardan baktıgımda gülünç bir durumdasın malesef.

Yse belgesi kalkmıstır.

Biz bile eski verilen bayilikteki YSEyi kullanmaktayız.Daha bir kaç gün önce öğrendik güncel haber 2012 falan değildir. Herkeze iyi geceler

Yse belgesi kalkmıstır.

Biz bile eski verilen bayilikteki YSEyi kullanmaktayız.Daha bir kaç gün önce öğrendik güncel haber 2012 falan değildir. Herkeze iyi geceler

🙂 Anlatamıyorum arkadaşa allah aşkına başka forumlarda dolanın burda kurt çok 😀

Neden eksik cevaplar verıyorsun burda açıklık getirmeye calısıyorum.Ayrıca Söyledıgın yeri arayıp kendın konusmalısın işin içinde yer alan arkadasım benım.

Sana bu yetkiyi kim verdi diye sordum sana gelmemizi istiyorsun bunları sormam doğal değilmi ?

Kurummu verdi neresi verdi sana bu yetkiyi arkadaşım ? Bunlarıda soramayacaksak konu açmanın anlamı yok.

Yani bu kadar kolaymı dışardan baktıgımda gülünç bir durumdasın malesef.

Gerekli Açıklama Özel Msjla verilmiştir YSE Hakkındada

Yse belgesi kalkmıstır.

Sağlıklı bilgi için Bir önceki konuda belirttigim gibi Tib yahut Btk iletişim kısmından arayarak öğrene bilrsiniz.

Yasal olarak dewam etmektedir YSE.

Gerekli açıklama özelden verilmemiştir.Memurmuş arkadaş onu yazdı.iyi akşamlar konunun takipçisi olacağım.

Tartışma yaratacak , Şüphe Verecek Konular çöpe taşınmaktadır. Konunuzu Uygun bir şekilde düzenledikten sonra özel mesajla bildirim yapabilirsiniz.

Konu Çöp Kutusuna taşınmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam