serverkur.net İLGİSİZLİK VE SORUMSUZLUK

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

CashGame

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Farklı bir konu gördüm bu firma ile ilgili bende mağdur edildim paylaşmak istiyorum..

Adı ibrahim skype adresi : nocserverkur site: serverkur.net

cep tel : 0506 057 47 49

(09.01.2024 - 18:00) de sitedeki ziraatbankası hesabına 130 tl ödeme geçildi atm den kartsız işlem - herşey konuşuldu (10.01.2024 pazar) sabah erken saatte teslim edeceğini söyledi ve GİTTİ.

(10.01.2024 da 19:00) da geldi kaza geçirdiğini söyledi geçmiş olsun dedik. fakat parayı yatırdıktan sonra akşam kurulumu yapacaktı zaten sabah oyunu acık verecekti.?

her neyse geldi ve başlayacağını söyledi tamam dedik bekliyoruz - (olmayacaksa paramın iade edilmesini istedim) (olmaz ise paranızı iade ederim zaten dedi)

saat: 21:00 da database nin olmadığını söyledi ve beklememi söyledi 2 dk sonra sykpe den yine gitti :S arkadaş hiç bir şeyle ilgilenmiyor

PARAMIN İADESİNİ İSTİYORUM. ARKADAŞA İLETTİM CEVAP BEKLİYORUM

11.01.2024 serverkur.net skype nocserverkur ulaşılamıyor telefon ile aradık başkası cıkıyor ibrahim yok dedi hala bekliyoruz.

kısacası benim işim yapılmadı ve paramı geri alamıyorum şuanda bütün mesele bu.

(12.01.2024 telefonu kapalı - skype kapalı) dönüş yapılmadı. gerekli işlem başlatıcaz

Cevap: serverkur.net İLGİSİZLİK VE SORUMSUZLUK

tahminim muhatap olduğun ( para sayan ) kişi anlamıyor bu işlerden başkasına yaptırıyor o da yapmadığı için sürekli kaçıyor eleman.

iyi şanslar.

Konuşma Kayıtları ve parayı ödediğinize dair makbuzları buradan belirtiniz.

O dolandırcı bilader kanıtlarıyla beraber savcılıga sucduyrysynda bulunmustum ama birsey cıkmadı daha..su an ki kullandıgı sitese sevenbilisim.com.....kendiside daha askere bile gitmemis bebenin biri..anakara elmadag da oturuyor..tc nodan tut ev adresine kadar elimde adalet versin cezasını

tanımadığınız kişilere para yatırmayın dolandırıcı çok

saolkardel

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam