[SATIM] Oyununuzda Görselliğe önem verenler! Profesyonel tasarım isteyenler!

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

E.m.R.a.HDoğrulanmış Profil

Administrator
Administrator
Reaction score
163
Merhabalar

ismim: S.Batuhan (By_Bts), 24 Yaşındayım ve profesyonel olarak çizimler ve tasarımlar yapıyorum. Corel , illustrator , Photoshop , Desing Creative , 3Dmax , Autocad programlarını bilmekteyim.. Bir çok kişi hatta bir çok ünlü Knight Online serverlarıyla çalışmışlığım vardır. Kısaca bir çok kişi tarafından ismim bilinmekte yani güven meselesi vb. sorunları olmayacağını garanti verebilirim.

Gelelim konumuza;

İlk olarak bir oyunu, gerçekten oyun yapan görselliğidir. Şayet ben oynayacağım oyunun ilk olarak görselliğine bakarım ve ona göre oynarım. Knight Online oyunu görsellik açısından önem taşıyan bir oyundur bunu herkez bilir.

Yaptığım işler;

* Oyun giriş ekranları , Oyun içerisi skin 's değiştirmeleri , UİF ve DXT görselliği düzenlenmesi

* Kopanel tasarımları , index tasarımları

* Oyun içi effect tasarımları

* Oyun içi Karakter Şekil ve elbise tasarımları

* Oyun içi map(Harita) görselliği düzenleme

* Var olan kopanel 'nize, Yeniden düzenlemek ve görselliği en üst safaya çıkarmak

* Launcer , Logo , Afiş , Oyun tanıtım resimleri

* Sizin istediğiniz boyutlarda , tanıtım , afiş vs. hazırlanması

Kısacası Grafikle ilgili aklınıza ne geliyorsa yapılabilir.

Resimlere Geçeyim ( ÖZELLİKLE BELİRTEYİM VERİLEN RESİMLER SADECE ÖRNEK RESİMLER OLUP, ALDIĞINIZ GRAFİK TASARIM'A ÖZGÜ TASARIMLAR YAPILACAKTIR.)

62397423.jpg

45035536.jpg

22736240.jpg

50149350.jpg

98961370.jpg

85711163.jpg

76216485.jpg

49520794.jpg

81671104.jpg

39807401.jpg

44105234.jpg

25996766.jpg

63058703.jpg

13629261.jpg

66638363.jpg

39986904.jpg

SLİDE SHOW ŞEKLİNDE SIRAYLA RESİMLER

Resimler Sadece yapılan çalışmaların bir kaçı olup örnek olarak gösterilen çalışmalardır. Fazla konuyu uzatmadan iletişim ve fiyat konularına geçiyorum;

* index tasarımı(html); 50 TL

* index tasarımı(flash); 100 TL

* index tasarımı(flash+intro(.swf)); 150 TL

* Kopanel redesing (CSS ve HTML ayarları dahil); 80 TL

* Kopanel redesing (CSS ve HTML ayarları hariç); 40 TL

* Kopanel Tasarımı (CSS ve HTML dahil, php hariç); 50 TL

* Tamamiyle Client (Skins,UİF+DXT formatları dahil) tasarımı; 250 TL

* Komple Oyun Tanıtım Afiş'i tasarımı; 25 TL

* Oyun içi sadece (Login,Launcher,Loading,Irk Seçme Ekranı) Tasarımı (DXT+UİF dökümanları dahil); 40 TL

Hepsi içinde Paket; 750 TL (Bu fiyat siz server'inizi kapatana kadar yapılacak olan bir anlaşma olarak verilmiştir. Kısacası Server Kapatana kadar grafik tasarımı yapılacaktır. (EK YAPILACAK İŞLER HARİÇ))

Hepsi içinde (tek sefer yaptıracak olanlar için); 400 TL (Tamamiyle tasarım fiyatıdır.)

Fiyatlar konusunda uçuk veya pahalı diyecek arkadaşlar olucaktır, illaki fakat şunu bilmenizi isterim ki; Grafik tasarım işi, vücut yorgunluğuna benzemez uyuduğunda,dinlendiğinizde, yorgunluğunuz geçsin. Tamamiyle Beyin gücü ve hayal gücü isteyen bir iş'tir. Bu sebeblerden dolayı fiyatlar gerçekten uygundur. Ufak indirimler alıcıyla görüşmeler sonrası olabilir.

İLETİŞİM BİLGİLERİM;

Konu link görüntülemek için konuya cevap yazmalısınız.

Ek olarak; Konuyu genele açtım, Grafikle ilgili satış bölümü bulamadığım için fakat ona uygun yer varsa Admin ve Moderatör arkadaşlar uygun yere taşırlarsa sevinirim.

Saygılarımla

S.Batuhan PALALI (By_Bts)

fiyatlar çok pahalı gerçekten..

fiyatlar çok pahalı gerçekten..

Fiyatlar konusunda uçuk veya pahalı diyecek arkadaşlar olucaktır, illaki fakat şunu bilmenizi isterim ki; Grafik tasarım işi, vücut yorgunluğuna benzemez uyuduğunda,dinlendiğinizde, yorgunluğunuz geçsin. Tamamiyle Beyin gücü ve hayal gücü isteyen bir iş'tir. Bu sebeblerden dolayı fiyatlar gerçekten uygundur. Ufak indirimler alıcıyla görüşmeler sonrası olabilir.

Ayrıntılı olarak okursan konuyu anlarsın sanırım arkadaşım

Hayırlı Satışlar Serkan :+)

Hayırlı satışlar Batuhan seni ********* sitesindede takip ederdim çok başarılı çalışmalar çıkartıyorsun ortaya.

Senden bir isteğim olucak şu Dillerden düşmeyen flash index tasarımının demo sürümünün linkini verebilirmisin sadece incelemek için istiyorum.

Bu arada başka bir forumun ismini paylaştım arkadaşlar hatam varsa affola ^^

Kardeşim öncelikle kariyer hayatında sana başarılar dilerim ama panellerin hariç(onları 15-16 yaşındakiler de yapar) sana özgün hiç birşey görmedim. Sağdan soldan texture, psd toplayıp uyarlayarak tasarım yaptığını düşünüyorsun.

Grafiğe önem veren ve Pro olarak bu işi yaptığını söylüyorsun ama konunun uzağındasın.

Misal örnek veriyorum; Normal bir firmaya böle bir hizmet satışında bulunsan. Kullandığın görsel içeriklerinden ötürü firmaya telif hakkı davası açılır. Şimdi senin başına böle bişi gelse? Sen kendin gibi birini pro olarak görürmüydün?

Not: Verdiğim örnek sakat ama sen anladın ne demek istediğimi...

Fiyatlar hakkında bişi demeyecem, herşeyin ederi alıcısı vardır.

Bunları seni küçültmek veya aşağılamak için söylemedim. Lütfen başka yerlere çekmeyin.

Sadece grafikerlik kariyerine odaklanmış biri isen, özgün tasarımlara yönelmeni, tüketici mantığında deil, üretici mantığı ile çizimler seni daha başarılı kılar.

Yazımın başında belirtiğim gibi kariyerinde başarılar, umarım sadece bu oyun için değil, başka ve yeni oyunlarda özgün başarılarını takip ederiz...

Kardeşim öncelikle kariyer hayatında sana başarılar dilerim ama panellerin hariç(onları 15-16 yaşındakiler de yapar) sana özgün hiç birşey görmedim. Sağdan soldan texture, psd toplayıp uyarlayarak tasarım yaptığını düşünüyorsun.

Grafiğe önem veren ve Pro olarak bu işi yaptığını söylüyorsun ama konunun uzağındasın.

Misal örnek veriyorum; Normal bir firmaya böle bir hizmet satışında bulunsan. Kullandığın görsel içeriklerinden ötürü firmaya telif hakkı davası açılır. Şimdi senin başına böle bişi gelse? Sen kendin gibi birini pro olarak görürmüydün?

Not: Verdiğim örnek sakat ama sen anladın ne demek istediğimi...

Fiyatlar hakkında bişi demeyecem, herşeyin ederi alıcısı vardır.

Bunları seni küçültmek veya aşağılamak için söylemedim. Lütfen başka yerlere çekmeyin.

Sadece grafikerlik kariyerine odaklanmış biri isen, özgün tasarımlara yönelmeni, tüketici mantığında deil, üretici mantığı ile çizimler seni daha başarılı kılar.

Yazımın başında belirtiğim gibi kariyerinde başarılar, umarım sadece bu oyun için değil, başka ve yeni oyunlarda özgün başarılarını takip ederiz...

Katılıyorum , grafik benim için bir resmi bir dxtyi editlemek değildir.

Grafik 0 dan birşeyler yapmak demektir hazır resimlerin üstünde shopla oynamayı herkes yapabiliyor yani düşüncelerime tercüme olmuşsun.

Sıfırdan Tasarım Yapmak sorun değil fakat, Sıfırdan yapılan bir işinde maliyeti o kadar fazla olur ki bunu kimse yaptırmaz birde konuyu bu tarafdan düşünürseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Neden Materyalleri KO 'nun kileri kullanıdığımı şimdi anlamışsınızdır. Birde Bu sadece benim ek olarak yaptığım bir şey sıfırdan bir çok şeyi çıkarabilecek kapasitem var olduğunu düşünüyorum , yazımın başındada belirttiğim gibi Sıfırdan Oluşum Yapmak Yeni Şeyler Çıkarmak, Tüketici/Alıcı Tarafından maliyeti ÇOK YÜKSEK olacağı için pek iyi bakılmaz...

paneli çizip html5 css3 döküp template halinde yapabilirim diyorsan ortalama bi' fiyat verebilir misin ?

BTS uzun zamandır pek ko ya bakmıyordum bu akşam bır gırdım bakayım dedim kendini beya geliştirmişsin dahada geliştirmeni isterim

paneli çizip html5 css3 döküp template halinde yapabilirim diyorsan ortalama bi' fiyat verebilir misin ?

Ne tür istediğini belirtmelisin.

---------- Yorum eklendi 01:26'da ---------- Önceki yorum 00:56'da ----------

BTS uzun zamandır pek ko ya bakmıyordum bu akşam bır gırdım bakayım dedim kendini beya geliştirmişsin dahada geliştirmeni isterim

Eyvallah Sağolasın

Hayirli Satislar Kolay gelsin

Eger serverinize güzel ve kaliteli bir görünüm vermek istiyorsaniz ve profesyonel bir server açmak istiyorsaniz kesinlikle deyicektir. Verdiginiz parayi kesinlikle harcama olarak degil yatirim olarak görürürseniz uzun vadede siz bunlarin sayesinde kat kat kazançli çikicaginiza eminim

Yav kardeşim yeter artık işinde iyisin fakat geliştir kendini artık 6-7 yıldır knight online dxt vs. Tıkılıp kaldın, şirketlere çalış bırak şu ko pvplere iş yapmayı yahu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam