RootC 1966 Server Files Vb2010 Sourceler Geliştirilmiş(Güncel)

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: RootC 1966 Server Files Vb2010 Sourceler Geliştirilmiş(Güncel)

teşekürler

Baran abi yine yaptın yapcağını teşekkürler 🙂

teşekürler

Acaba knightonline.exe'yide paylaşabilir misin ?

Kardeslerim Olsaydi Paylasicaktim. Ama 1886 Exe ile Giriş Yapabilirsiniz VersionPacket Ve Ebenezer Packet'lerini DEştirdim Herhangi 1886 Client Exe ile Giriş Yapabilirsiniz USKO Client ilede Giriş Yapabiliyorsunuz Ayrica. Geniua Systemi Midir Nedir Usko Client Girince Aktif. Oluyor. Ko100 İle Bire Bir Diyebilirim Sizlere.. Sağlıcakla Kalın.

abi bişey sorcam bu server fileslerin içinde exe ler nasil yapicam biraz yardımcı olurmusun

Cevap: Re: RootC 1966 Server Files Vb2010 Sourceler Geliştirilmiş(Güncel)

abi bişey sorcam bu server fileslerin içinde exe ler nasil yapicam biraz yardımcı olurmusun

al baran abi bak benim gibi bir arakadas daha 😀 Derleyipte paylassan sunları ölürdün değil mi 😀

baran abi bunun içinde databaseyide bulamadım falan biraz yardımcı olursan cok sevirim ya elimde vps var 3 aylık direk acicam serveri

eyvallah baranım sağol aslan

full buglu kardeşim bunlar sourcede piyasadaki source dalgamı gecıyosun?

sourceymiş bu ne saçmalık banlayın artık şu herifi yalan yanlış paylaşımlarının ardı arkası kesilmyior

sourceymiş bu ne saçmalık banlayın artık şu herifi yalan yanlış paylaşımlarının ardı arkası kesilmyior

Lan Kamil Neyden Cakıyorsunda Geliyorsun Full Buglu Diyorsun Bizde Full Bugsuz Diye Birşey Demedik. Bana Böyle Cins Cins Konusma Keserim Biletini Veririm Eline. Cok Biliyorsan kendin Paylaş Yap Müptezel Bıraktik Elimizde olan Saglam Calısan Seyi Veriyorum Senin Hosuna Gitmediyse Bak Geç Cins Cins Yorum yapma Bana. 2'Le Simdi.

Cevap: Re: RootC 1966 Server Files Vb2010 Sourceler Geliştirilmiş(Güncel)

Serkan'ım Exe olarak neronun 1886 Exe ile Giriş Yapabilirsin Kardesim Sorun Almassın VersionPacket'lerini Deştirdim Sorun Yok 🙂

kullandığın databaseyi paylaşırsan çok daha iyi olur sql kodlarını uyguladıgım halde hala sorunlar çıkıyor.

tekrar teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam