Pvp aleminde devrim

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Cevap: Pvp aleminde devrim

düşünceniz çok güzel fakat bu monster stone kafamı kurcaladı o ne 🙂

Her yaratıktan monster stone drobu olacak,usko tarzı. Moradon'da ise bir monster stone npcsi. NPC'ye monster stone götürdüğünüzde,levelinize göre sizi ms alanına atacak,bilirsiniz usko tarzı 30-39 level arası haungalar olur falan. Ms'nin sonundaki yaratıktan karanlık old takı düşecek,trade edilebilir olacak ama giyemeyeceksiniz. Karanlık takıyı satabilirsiniz,ama giyemezsiniz. Giymek için ise,yine moradondaki ms npc'sine gidip karanlık takıyı vereceksiniz,o da aynısından size aydınlık olanını verecek. Bu trade edilemeyecek,ama giyilecek.

Kolay,fakat uzun emekler isteyen bir sistem..

Edit: Motivasyon ve grup içi sorunlardan dolayı 3 kişi gruptan ayrılmıştır,bundan kelli projeyi tek başıma yürüteceğim.

Güzel Şeyler Bekliyorum 🙂

bağzı hayallere hasta oluyorum, karışmak istemiyorum şu vardır. yaptıgınız iş yapıpta tanıtmanız, ama şu vardır

ben yapmadan düşüncemi koycam tamam koyun ! ama buda bizim için hayel olur.

1299 myko pro serverların sabit userleri sanmıyorum

1397 de oynasın, şöyle izza edim bu userler 18+ yaş altı oldugu için pvp myko serverlarından cıkmıyor.

1397 tam gelişmediginden pcsine yeni client indirmiyor kalkıki interneti bide sınırlıysa yüzüne bile bakmıyor. elindekiler ile oynuyor.

19xx server üzerinde bende calışıyorum. bende linüx dosyaları üstünden calışıyorum,

başka ustadlar windows ortamında fixlemeyi calışıyor.

şu var windows 1397 ve üst versiondaki fileslerde hem windows getirdigi açıklar var hemde fileslerdeki kodlama açıgı var.

saldırıdan etkilenecektir. linüxde o problem yok bide lag problemi yok rahat çalışıyor.

Tercih meselesii...Uğraşmak gerekecek zaman göstercek calışmaları..

Yorumları ve baslıktaki konuyu iyice okudum yapılmayan farklı bir sey yok. 1397 de eventler jr si bdw si vsvs hepsini yapmıstım acık var mı idi elbette vardı ama saolsunlar menfaat düşüncesi olanlar açıgı söylemek yerine ellerinde koz diye tuttular 600-1000 arası oyuncu oldugunda direk kozlarını kullandılar.. 19xx yapmak zor değil yapıldıktan sonra alınan cephe çok zor. 15xx yapıldı ne oldu 5 gün geçti millet sunucumuzdan çalmak dısında bir sey yapmadı. bilgisi olmayanlar bile o dosyaları alıp satıs yaptılar ve yine üzülenler bizler olduk. kısaca böyle bir ortamı olan oyunun geliştirilmesi boş yere kürek çekmekten başka bir sey değil. Sizlere çalışmalarınızda başarılar.

Dört dörtlük sorunsuz bugsuz bir 19xx kurulsa bile 1298 her zaman favori kalıcaktır. Örneklerini gördük.

Örnek kim acep 🙂

Yorumları ve baslıktaki konuyu iyice okudum yapılmayan farklı bir sey yok. 1397 de eventler jr si bdw si vsvs hepsini yapmıstım acık var mı idi elbette vardı ama saolsunlar menfaat düşüncesi olanlar açıgı söylemek yerine ellerinde koz diye tuttular 600-1000 arası oyuncu oldugunda direk kozlarını kullandılar.. 19xx yapmak zor değil yapıldıktan sonra alınan cephe çok zor. 15xx yapıldı ne oldu 5 gün geçti millet sunucumuzdan çalmak dısında bir sey yapmadı. bilgisi olmayanlar bile o dosyaları alıp satıs yaptılar ve yine üzülenler bizler olduk. kısaca böyle bir ortamı olan oyunun geliştirilmesi boş yere kürek çekmekten başka bir sey değil. Sizlere çalışmalarınızda başarılar.

Haklısın Nurettin abi,sağol tekrar.

projen gayet güzel görünüyor 1397 üzerinde durmak gerçekten iyi bir fikir

dikmentr arkadaşın dediği gibi windows yerine linux dosyaları üzerinde çalışmanı tavsiye ederim bende linux üzerinde çalışıyorum çok verimli bir sistem fazla bir bugu yok yeni moradon yerine eski moradonu ve level sınırını 80 yaparsan güzel işler ortaya çıkabilir programlamadan ve asmden anlıyorum demişsin 1453 xtrap kırılmış exe bulunuyor forumda onu alıp üzerinde sıkı bi çalışma yapılırsa ortaya gerçekten iyi birşey çıkabilir ve şu konuda sana tavsiye verebilirim 10 kişi olup 7 tanesinin sırtından bıçaklamasını beklemektense 3 tane sağlam kişiyle çalışman senin yararına olur tekrardan eğer bu işe giriceksen linux dosyaları üzerine odaklan derim

projen gayet güzel görünüyor 1397 üzerinde durmak gerçekten iyi bir fikir

dikmentr arkadaşın dediği gibi windows yerine linux dosyaları üzerinde çalışmanı tavsiye ederim bende linux üzerinde çalışıyorum çok verimli bir sistem fazla bir bugu yok yeni moradon yerine eski moradonu ve level sınırını 80 yaparsan güzel işler ortaya çıkabilir programlamadan ve asmden anlıyorum demişsin 1453 xtrap kırılmış exe bulunuyor forumda onu alıp üzerinde sıkı bi çalışma yapılırsa ortaya gerçekten iyi birşey çıkabilir ve şu konuda sana tavsiye verebilirim 10 kişi olup 7 tanesinin sırtından bıçaklamasını beklemektense 3 tane sağlam kişiyle çalışman senin yararına olur tekrardan eğer bu işe giriceksen linux dosyaları üzerine odaklan derim

Linuxtan anlasam çalışırım,ama ancak windows.. X-trap'a da o kadar gerek yok ya hackshieldimiz var 🙂

guzelmiş

Düşünceler güzel.

Sunucu sistemi biraz saçma geldi bana. Sonuçta 2 farklı lokalasyon ve datacenterda barınan sunucular bunlar aynı servere yönlendiremezsiniz. Ama 1-2 cinsinden yaparsanız o olur.

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam