POWER ( HAKKINDA )

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WhyTeLesme

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Öncelikle selamın aleyküm bu konuyu okuyan herkeze tek tek teşekkür ederim bu Power denilen arkadastan database almaya karar verdim telefonla aradım database ne kadar oldugunu sordum bana 200 lira ücret söyledi indirim yapmasını söyledim 25 lira indirerek 175 tl ye anlastık sonra buna dedim ki 100 lira göndereyim oyunu actıktan sonra satış yapınca 75 liranıda gönderirim dedim bu tamam dedi dısardayım gelince kurayım dedi tamam dedim bekledim Kurdu bundan panel ile pusda kurmasını istedim 100 lira fiyat cekti pus ile panele tamam dedim acayım oyunu dedim vericem tamam dedi sunucuyu ayın 8 inde aldım 9unda buna teslim ettim kurdugu databaseden 20 25 tane kendim bug bularak buna fixlettim bu fixlemeler tam 20 gün sürdü her aksam işten cıkıp geldiginde yazıyordum bugları fixletiyordum pusu sorunsuz bir şekilde kurdu paneli kurmasını söyledim bundan istedigim panel event saatlerini geri sayımlı bir şekilde olmasını söyledim bana panelden anlamıyorum dedi eski bi panel kurmaya kalktı ben istemedim kendim kullandıgım bi paneli koydum 20 gün sonra ayın oldu 29 oldu bana dedi sorunsuz bir şekilde acabilirsin tamam dedim gittim ko cuceye 2 günlük sabitimi werdim oyunu actım 20 kişi team giricek oyuna 5 kişi girebildi 15 kişi dısarda kaldı adamlar sövüp durdu oyuna 50 kişi zor girdi sabit vermeme rahmen daha dısarda kalan giremeyen kac kişi wardı oyuna girenlerde +8 itemlerini bastıktan sonra posision basamıyorlardı item yanıyordu ugrade % 100 olmasına rahmet buna söylemiştim sorunsuz dedi ama sorun hala dewam ediyordu neyse oyunu kapattım 1 - 2 gün sonra bana yazdıgı şey şu parayı gönderirsin kendimi sana göre ayarladım kredi borclarım war benim anlamadıgım olay su burda database dedigin 1 maximum 2 saatte kurulup sorunsuz teslim edilir ben 20 gün beklemişim adam gelmiş 1-2 gün sonra benden para bekliyor oyunu actım adamlar giremedi ki ben senin paranı wereyim panel dedin dandik panel kurmaya kaktın o yetmemiş gibi sunucuyu poyraz bilişimden almıstım gitmiş beni poyraz bilişime şikayet etmiş paramı wermiyor diye poyraz bilişim ve power ile toplu konusma yaptık skypda paramı wermiyor diyor sunucumu kapattırmak için elinden geleni yaptı bu konusmadan sonra tabikide bu ko-fox.com forumunda banlandık adam nede olsa moderatör o yetmedi geldi sövdü tabiki bende karsılık olarak sövmedim degil bende sövdüm ben simdi burda sunucunun 20 gün gittigine mi yanayım sabit konu koydurdum onun gittigine mi yanayım buna werdigim 100 lirada havaya gitti haram zıkkım olsun o para bu adam gelip birde para bekledi benden sen bana dogru duzgun databaseyi kurup teslim etmedin ki ben sana parayı wereyim neyse arkadaslar bu arkadasa kanmayın database alıcaklar bu adamdan almasın dikkat edin bu adamın bu forumdada yetkili arkadaslardan gerekli işlem yapılmasını arz ediyorum

Cevap: POWER ( HAKKINDA )

• 20 kişi team giricek oyuna 5 kişi girebildi 15 kişi dısarda kaldı adamlar sövüp durdu oyuna 50 kişi zor girdi​

Buraya hitaben yazıyorum bunun database ile alakası yok çalıştığınız firmanın sunucusundan kaynaklıdır database konusuna gelecek olursak tabiki 29 gün çok uzun bir süre gerekli açıklama yapılacaktır

burda bir cok kanıt gösteriyorum konum siliniyor ve bu forumdada bir cok arkadasım database satıyor 1 saat maximum 2 saatte teslim edilir database böyle birşey nerde görülmüş ki suan eser senin arkadasın die savunuyorsun ki sana geldik sorun yasadıgımız için eserin databasesinde sen bana database vermeye bile kalktın cok hak yeniyor cok hakkım haram zıkkım olsun werdigim o para ona helal degildir ben burda 100 liranın peşine düşmedim sadece database alıcak arkadaslar alıcagı insanı iyi secsin bunun gibi dolandırılardan database almasın tek madur duruma dusen ben degilim öncedende konu acılmıstı bunun hakkında

Karşı tarafın ödemesı geri iade edilene kadar @POWER Forumdan uzaklaştırılmıştır.

Not: resimde argo olduğundan dolayı resım kaldırılmıştır

İyi Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam