PENTAGRAM Kimdir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 111Mutay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
1

111Mutay

Guest
Adım Mustafa, 20 yaşındayım. Aslen İzmir'liyim; 35,5 KARŞIYAKA'lıyım, siz sormadan ben söyleyeyim 🙂 Şuan Lefkoşa/KKTC'de eğitim hayatıma devam etmekteyim. Bilgisayar Mühendisliği okuyorum.

Programlama ile 1098 Private Serverlar döneminde tanıştım. Bu işe ilk başladığım dil Pascal(delphi)'dı. 1098 serverlar için hazırlanmış bir anti-hile programının sourcesi sayesinde Delphiyle tanıştım. Uzun süre Delphi ile programlamaya devam ettim. Bundan 2 yıl önce ise .Net dilleriyle tanıştım, o gün bu gündür "datnet"çiyiz. Aynı zamanda C++'la da uğraşıyorum, fakat bir .net kadar hakim değilim C++'a. Ayrıca üst düzey ASM ve Reverse Engineering bilgisine sahibim, Reverse ile ilgili herşeyden acayip zevk alırım. Kendime yetecek kadar grafik dizayn ve web programlama bilgim var, fazlasına da ihtiyacım yok zaten 🙂

Özel hayatıma gelince, profesyonel olarak gitar çalıyorum, metal/rock tarzı dinlerim genellikle. Ruh halime göre değişir aslında, yeri geliyor Türk Sanat Müziği bile dinlediğim günler oluyor. Doğru olanı da budur bence 🙂 Aşk mevzularına bir süre ara verdim, kafa dinlemek açısından. Bölümdeki kazak ve türkmen arkadaşlardan ufak ufak rusça öğrenmeye başladım, lazım olacak gibi 😉 Siyasi bir görüşüm yoktur ama acayip siyaset yaparım, her zaman doğru olanı savunurum. Katı görüşlü ve sorgulamayan insanlardan nefret ederim. İnsan düşünmeli, akıl bunun için var.

Her neyse, fazlasıyla uzattım gibi. Aslında işin özü;

<Summary>

Bildiğim diller;

-Pascal (Delphi)

-C#, Assembly, C++

-T-SQL

</Summary>

Kafa adamdır, tanımladığı voidleri görseniz gülmekten ölürsünüz 😀 ayrıca Türk sanat müziği dediği yalan bildiğin Arap Şükrü dinliyor bazen 😀 Ben memnun olmadım gardaş 😀 ama hoşgeldin ^^

Kafa adamdır, tanımladığı voidleri görseniz gülmekten ölürsünüz 😀 ayrıca Türk sanat müziği dediği yalan bildiğin Arap Şükrü dinliyor bazen 😀 Ben memnun olmadım gardaş 😀 ama hoşgeldin ^^

Voidlerime laf yok 😀 O kadar koda biraz renk katmak lazım 😀 Arada Arap Şükrü de iyi gider 😀

Cevap: PENTAGRAM Kimdir?

pentagram dinleyen biri arebesk dinlerse ayıp başka bişey değil 🙂

Cevap: PENTAGRAM Kimdir?

Moda göre takılmak en iyisi. O değilde mutay ne amk birileri benim hesapla fantezi arayışına girmiş.

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam