[PAYLASIM] Kerem-Orta USKO DATABASE v6

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Status
Not open for further replies.

E.m.R.a.HE.m.R.a.H is verified member.

Administrator
Administrator
Reaction score
159
Bi ara paylasılmıstı ama v6 diye v2 yi paylasmıs arkadas ,

100 tL ye satılan database paylasımda buyrun kullanın.

Ama benim fikrimi soracak olursanız KoMasterv6 databasenin üzerine 1-2 özellik eklenip satılan bir database fazla bi özelligi yok yani.

O kadar para veren arkadasları da anlıyorum komasterv6 nın linkleri kırıldı , Ko master v3 Client ortalıkta kimsede yok onuda paylasıcam arsivde duruyor 😀

100 tL veren arkadaslara yazık olmus diyorum bu dbye bu kadar para verilirmi 🙂

Yaptıgın Ayıp Niye Paylastın Derseniz ;

Komasterv6 nın üstüne eklenmis 1-2 görevciyi bu kadar paraya o kadar kisiye satmak , Kazandı kazancagını zaten cebini doldurdugu yeter bence..

Ayrıca Baska Forumlarda Paylasırken ismimi Verirseniz Sevinirim. ( Bazı Arkadaslar var burda laf yapıyor , alıyor burdan baska foruma paylasıyor ayıp neyin derdindesin sen 🙂 )

NOT : [MENTION=386]XagoK[/MENTION] , [MENTION=93]QuickSilver[/MENTION] , [MENTION=84]PENTAGRAM[/MENTION] bu benim dbnin yanında neki la 😀

YORUM ATARSANIZ LİNK GÖRÜRSÜNÜZ 🙂

Bİ TESEKKÜR ETMENİZ YETERLİDİR

DOWNLOAD LİNK ( İCİNDEKİLER : DATABASE + PATCH + MAP ) :

You must reply in the thread to view hidden text.

Alternatif Link:

önceden patchi yoktu fakat database beş para etmez basit birşey sagol yinede iyi paylaşım 🙂

Güzel paylaşım teşekkürler 🙂

gmesaj.png

gorunuyor bende

Tesekkurler

[MENTION=290]TamBiyPich[/MENTION] olum senin dbye 150 tl verem bunu beleşe almam asfasd 😀

감사합니다.감사합니다.감사합니다.감사합니다.감사합니다.감사합니다.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom
Reklam
Reklam