[PAYLAŞIM] GÜNCEL SOACSv35 UNPACK! CHAOS - HERA - ANGER AKTİF!

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

4MoseLey

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar , aslında bu paylaşımı yapmayı düşünmüyordum sebebi ise herkes server acıcak , her serverda aynı eventler olacak userleri düşecek bazı serverların ama olsun. Peki niye paylaşıyorsun diyorsanız osmanxin bi tarafları kalktı yok themida packliyorum unpack yapamazlar , yok herşeyi yapacam para kazanacam. Twostarsdan asm kodu dilenmekten bıkmadı kendi başına 1 tane kod yazamayan bi insan 🙂

Paylaştığım soacsta neler mevcut onlardan bahsedeyim (Eventleri anlatıyorum hile zaten acılmıyor bildiğiniz üzere)

• [*]AutoSave

[*]AutoGrade

[*]Rival Sistem

[*]Notice Sistem (Her türlü notice atabilirsiniz)

[*]Chaos Stone Aktif

[*]Npc Logger Aktif

[*]War Sistem

• LastManStanding
  • Hera Sistemi Aktif

Daha bi sürü özellik mevcut aklıma ancak bu kadar geldi. Virüs taraması yapabilirsiniz. Hiç bir şekilde virüs mevcut değildir. Kırılmış dosyaları paylaşıyorum yok IP lisansla felan demenize gerek yok herşey hazır rar içindedir. Size sadece .inileri düzenlemek kalıyor. 🙂

NOT : Dosyaları unpack halinde paylaşmadım. Lisans olayını kırıp geri themida ile packledim ve öyle paylaşıyorum.

Eğer exeye özel dosya packletmek istiyorum diyen varsa IP lisanslayıp packlemek istediğiniz dosyaları packlerim ve sadece sizin serverınıza özel olur. Bunun için özel mesajdan ulaşabilirsiniz.

Burdan Osmanx'e Selamlar. Kaba etin fazla kalktı indireyim dedim kusura bakma 🙂 Dalga geçtiğin konuşmaları koymak isterdim ama koymuyorum daha fazla rezil olma.

Tüm PVP alemine hayırlı uğurlu olsun. Paylaşımlarım devam edicektir.

e38q.png

Virüs Taraması :

https://www.virustotal.com/en/file/...f839e781e589e85a9c68c064/analysis/1383351507/

Download Link :

Konu link görüntülemek için konuya cevap yazmalısınız.

Bir teşekkürü çok görmeyiniz.

Cevap: [PAYLAŞIM] GÜNCEL SOACSv35 UNPACK! CHAOS - HERA - ANGER AKTİF!

Ellerine Sağlık Tşekkürler

Arkadaslar indirneyin virusludur konu kilit lutfen kesinlikle indirmeyin bilgisayariniza buyuk oranda zarar verebilir soac exe gomulu bir tur virus var baktigim kadariya actiginizda hdd zara verecektir ve format atmak zorunda kalacaksiniz res vs gibi cozumler isinize yaramaz maus ve klawye devre disi birakacak kodlar var icerisinde lutfen dikkate alin.. unutma senden daha iyi adamlar var butun kodlar var exe de utan biraz yaptigin seyden longturk adami banlaya bilirsiniz..

unpack eden adam zaten dosyalarıda paylasır Yalan atıyorsun Soacsv32.dll'si var icinde soacs.ini'den belli Hepsi Yalan Dolan is yapıyorsun Dostum Dogru ise Zaten unpack dosyaları paylaski millet kendisi packleyip yapsın amac zaten free surum elde etmek senin yaptıgın ise milleti olayamak

unpack eden adam zaten dosyalarıda paylasır Yalan atıyorsun Soacsv32.dll'si var icinde soacs.ini'den belli Hepsi Yalan Dolan is yapıyorsun Dostum Dogru ise Zaten unpack dosyaları paylaski millet kendisi packleyip yapsın amac zaten free surum elde etmek senin yaptıgın ise milleti olayamak

sen ne diyon değişik soacsv32.dll var diyor öyle bişey yok rarın içinde soacs.iniyi ac bak soacsv35 gerizekalı

tşkler deneyelim

indirmeyin sakın

Eyvallah kardeş

teşekkürler

bu gerçek mi la

+++++++++++++++++++++++

Teşekkür

bi bakalım

kankan ty 😀

Lisans hatasi

tesekkurler

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam