[PAYLAŞIM] GÜNCEL SOACSv35 UNPACK! CHAOS - HERA - ANGER AKTİF!

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [PAYLAŞIM] GÜNCEL SOACSv35 UNPACK! CHAOS - HERA - ANGER AKTİF!

Virus Yok Tamamda soacs.ini 32 inisi Ebenezer DLL soacsv32 v35 degil dostum

Verdiğim patchin içinde 1 tane bile olsun .dll dosyası bulunmamaktadır. Nasıl dll den söz edebilirsiniz.

Soacs.ini ye gelince ona hiç bakmadım gidip bi serverdan isterseniz alabilirsiniz zaten.

Benim pm :

4MoseLey' Alıntı:
warfang' Alıntı:
2 tane paylasım yaptın 2 sindede windows server 2003 vps direk çöktü ... baskalarının pc side cokmus virustotal taramasında sayamıycam tonla virus kaynıyor dosyaların kaldıki icndeki soacs.ini bahsettiğin soacsa ait deil amacın ne bilmiyorum ben endişelerimi dile getirdim.. bir kişi çalışan şekilde ss alsın paylasssın özür dilerim sorun deil

Arkadaşın pmden attığı yazı :

sktir git salak herif calıstıramadım demiyor da camur atıyor. o kadar kişi calıstırıyor suan kaçtane özel mesajtan teşekkür ediyorlar. dosya packletmek istiyorlar sen neyine camur atıyorsun.

tüm dosyaların rarlı halinin virustotal sonucu

https://www.virustotal.com/tr/file/...a7744e3f9a5229ae6cd9c107709e8b6c21d/analysis/

Kendi kanatim bu sahıs dolandırıcının teki .. adminler daha oncede aynı sekilde dosya paylasımından konusunu sildi .. 1 kişi çalışan dosyaları adam gibi ss alarak ispatlasın eşşek gibi anırıcam burada..

Kolpalarına hesap açtırıp yorum yaptırıyor..

Milletin lafına ne bakıyorsun 1-2 salak calıstıramayıp camur atıyorlar. o kadar kişi dosya packletmek için görüşmeye geliyor. yetişebildiğime packliyorum. bu mallar ko-cuce izlemekten virüs manyağı olmuş ben oraya virüs taramasını da koydum.

Salak mi ? Lan Uyuz Herif Benim ağzımı Açtırma burda Kendini coder olarak mi görüyorsun ? Sadece Acemi bir insanın Exe içerisine Trojen gommus + birkaç kod daha eklemişsin insanlarin Hdd lerine zarar veriyorsun. Ve milletin Şifrelerine Erişiyorsun.. Ozaman ozelden bana Tw Ver Ko-foxdan senın paylaşıtıgın dosyayi indircem ve senin bilgisayarinda açacağız kabul ediyormusun ?

Salak mi ? Lan Uyuz Herif Benim ağzımı Açtırma burda Kendini coder olarak mi görüyorsun ? Sadece Acemi bir insanın Exe içerisine Trojen gommus + birkaç kod daha eklemişsin insanlarin Hdd lerine zarar veriyorsun. Ve milletin Şifrelerine Erişiyorsun.. Ozaman ozelden bana Tw Ver Ko-foxdan senın paylaşıtıgın dosyayi indircem ve senin bilgisayarinda açacağız kabul ediyormusun ?

Kendini coder sanıyorsun demişsin ya yada sen kendini çok akıllı görüyorsun ya, programı senin bilgisayarında acacagız diyerek cok zekice davrandğını sanıyorsun peki program virüs ise ben bunu nerde derledim? kendi pcmde calıstırmadan nasıl virüs kodlamayı düşünüyorsun angut? caspermiş ismini daha yeni duyuyorum kulaklık mı satıyorsun sen ? aaaa bana dolandırıcı diyordu millete kulaklık satıyorum diyerek paralarını alıyor 😀 senin birşeyle ilgili gram bilgin varsa ben adam değilim 😀 hee velet programı senin pcde acıcaz dediğin için konudaki koyduğum ss nerden çekilme acaba??

indirmeyin bu karaktersizin dosyasını. C:\WİNDOWS\SYSTEM32\HAL.DLL dosyasını siliyo bilgisayarın girek çöküyo zaten.bidaha uğraşırsınız. bugun indirdim denediim.soacs v35 falan değildi bu adını öyle yazmış o kadar. ebenezer.exe yi açtığın gibi cmd olarak çalışıyo. ve silmeye başlıyo.pc direk res atıyo. serveriniz dosyalarınız gider söylim

teşekkürler

Konunun ve yaptıgınız paylasımın yararlı ve kanıtlayıcı olması ıcın bır tur vıdeo veya resımler seklınde konuya eklenızı ıstıyorum aksı takdırde konu kapatılıp cop kutusuna tasınacaktır ! ! !

deneyelim

o exelerde çalışan tek şey virus

onunda tam çalışığı soylenemez 😀

link slindi

kapatildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam