Oto Pointer - Offset Bulma Source Vb6

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Status
Not open for further replies.

VaLe

Karizma Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
1
isteyen arkadaslar vardı paylasayım dedim

ÖNEMLİ NOT : BİR SERVERDE POİNTER - OFFSET BULMAK İÇİN MULTİ CLİENT İLE GİRMENİZ GEREKMEKTEDİR !

not: bu source bana ait değildir arşivimde uzun zamandır olan bişey

dip not: virüslü içerik kaldırıldı. Daha önce pc'sine indirip kullanmış kişiler taratsın pc'sini Win32/Hidrag.A var. Parite gibi bir virüstür.

iyi çalışmalar forumu koxper yaptıkla iyimi 😀

[MENTION=128]Dawn[/MENTION] dosyalar temiz değil.

[MENTION=128]Dawn[/MENTION] dosyalar temiz değil.

[MENTION=5]Efe[/MENTION] bu dosyalar source kardeş farkındaysan indirme virüslüyse

isteyen arkadaslar vardı paylasayım dedim

ÖNEMLİ NOT : BİR SERVERDE POİNTER - OFFSET BULMAK İÇİN MULTİ CLİENT İLE GİRMENİZ GEREKMEKTEDİR !

LİNK: POINTER-OFFSET BULMA SRC.rar

not: bu source bana ait değildir arşivimde uzun zamandır olan bişey

dip not: virüslü içerik kaldırıldı. Daha önce pc'sine indirip kullanmış kişiler taratsın pc'sini Win32/Hidrag.A var. Parite gibi bir virüstür.

Rica etsem linki yenilermisin?

tamam tamer,

evet 1860 için işe yarar m.client ile girmek lazım

bu yeni 1925 nasıl buluruz bi yolu yokmu we pacht geldiğinde gene bumak istiyorum nero site adminleri biliyorsa bi yardım etsin uplat etsinler

svchost.exe virüsü var indirmeyin. [MENTION=665]VaLe[/MENTION]

ben kullanıyorum kardeşim virüs programı da kullanmıyorum sourceden değil exeden vardır virüs exeyi değilde sourceyi açarsanız bulaşmaz diye düşünüyorum

ben kullanıyorum kardeşim virüs programı da kullanmıyorum sourceden değil exeden vardır virüs exeyi değilde sourceyi açarsanız bulaşmaz diye düşünüyorum

sourceden dönüştürüp açtım ne yaptıysam silemedim format attım anca düzeldi

denemek isteyenler indirsin sourceyi çevirsin sonra açsın 5,10dk içerinde görev yöneticisini açın işlemci kullanımı %100 olacak kendisi en kötü virüstür kendi bilgisayarınada dikkat et sen fark etmiyosundur belki linki kaldır başkasının canıda yanmasın 🙂

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom
Reklam
Reklam