❌Eski günlerin o unutulmaz rekabetini, emeğin her şeyden değerli olduğu bir dünyayı özlemedin mi? Aylarca süren level kasma angaryasını ortadan kaldıran ama elde ettiğin her item'ı bir zafer gibi hissettiren bir macera arıyorsan, doğru yerdesin!
❌ONXGAME, Knight Online PvP dünyasına yeni bir soluk getirmek için geliyor! Misyonumuz basit: Oyuncunun vaktine saygı duyan, adil, hilesiz ve uzun ömürlü bir platform yaratmak. Artık saatlerini EXP kasmak için değil, yeteneklerini konuşturmak ve arenanın tozunu attırmak için harcayacaksın!
NEDEN ONXGAME'İ SEÇMELİSİN?
- Sunucu Adı: VaLHaLLa'
- Level Sistemi: 1 Level Başlangıç - 83 Level Sınır
- EXP Oranları: Kolay (Hızla 83 olmaya odaklı)
- İtem Sistemi: Zor (Emeğe dayalı, değerli)
- Upgrade Oranları: Orta seviye
- Oyun Tarzı: PK (Player Killing) ve Farma dayalı denge.
- Güvenlik: Profesyonel Anti-Cheat Sistemi OnxACS
- Destek: 7/24 Aktif ve İlgili GM Ekibi

Oyuna nasıl kayıt olabilirim?
- Kayıt olmak için websiteden kayıt ol butonuna veya oyundan giriş ekranından register'e tıklayıp bilgilerinizi girerek kayıt oluşturabilirsiniz.
ifremi unuttum ne yapmalıyım?
- Şifrenizi unuttuysanız linke tıklayarak şifrenizi değiştirebilirsiniz. www.onxgame.org (şifremi unuttum kısmından)
Mailime erişemiyorum ne yapmalıyım?
- Eposta adresinizi biz göremiyoruz. Sizinle sistem arasında panelden giriş yaparak ipucu mailinizi görebilirsiniz. Bu konuda güvenlik sebebi nedeniyle yardımcı olamıyoruz.
Discord linkinizi öğrenebilir miyim?
-Discord sunucumuza katılıp oyuncularla konuşabilir, sorularınızı sorabilir ve item-gb alım satımı için pazar alanlarını kullanabilirsiniz. Katılmak için: ► https://discord.gg/onxgame
Oyun yöneticileriyle nasıl iletişim kurabilirim?
Sosyal Mecralardaki hesaplarımızdan da bize ulaşabilirsiniz. DC/ Facebook ve Instagram dahil.
Eğer bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa Discord #genel-sohbet kanalından herkese açık şekilde sorunuzu yazın veya web sitemize giriş yaptıktan sonra Kullanıcı Panelinden
CZ BUSS SLOTLARI;

Karus CZ Arkası Cardinal Slotların Orada Kordinat : 1812.1078
Human CZ Arkası Cardinal Slotların Orada Kordinat : 194.916
( 2 Irkın Agaçların Bölgesindede Random Atmaktadır.)
Son düzenleme: