ÖNEMLİ : 18XX, 19XX Projesi Hakkında

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Bodom

Karizma Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Web sitesi
www.offlinebilisim.com
Merhaba arkadaşlar,

KOServer bağlantısında bulunan ve sürekli geliştirilen sunucu dosyalarının kaynak kodları bugün itibariyle kaldırılmış yerine Release sürümleri yerleştirilmiştir.

Neden kaldırıldı?

• Sunucu dosyaları ile VPS/Dedicated satan firmalar...
  • Sunucu dosyalarını para karşılığı satan şahıslar...
  • Sunucu alıp sunucu dosyaları ile alakası olmayan şahısların insanlardan para alması...
  • Sunucu alıp insanlardan para alıp sunucularını kapatan şahıslar...
  • Sunucu açıp sanki kendileri geliştiriyormuş gibi lanse edenler...
  • Sunucu dosyaları belirli bir aşamaya geldikten sonra "ACS Yapıp Satarım!" şeklinde düşüncesi olan şahıslar...

Şuanki durum nedir?

KOServer bağlantısındaki sürümü isteyen herkes indirebilir fakat Bizim izin vermediğimiz IP adresleri kullanamaz! yani dosyalar çalışmaz.

Nasıl çalıştırabilirim?

Geliştirici arkadaşlarla ortak aldığımız karar sonucu Tek Seferlik 1000 TL ödeyen herkes bu dosyaları kullanabilecek ve bu para çok küçük bir miktar olup geliştiriciler arasında dağıtılacaktır.

Almak isteyenlerin bilmesi gerekenler:

• 1000 TL'ye bizi satın aldığınızı asla düşünmeyin, herkesin kendine göre işi var bunu unutmayın.
  • Yeni güncellemelerin tümünü alabileceksiniz.
  • Issue konusu altındakiler öncelik lisans sahiplerinindir.
  • İstediğimiz her an güncellemeyi kesme hakkını sahibiz.

Nasıl satın alabilirim?

AKUMA, Katana, Bodom, Eridia ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim adresleri (Skype):

AKUMA: [email protected]

Katana: thyratr

Bodom: extasyspike

Eridia: ceridia

Cevap: ÖNEMLİ : 18XX, 19XX Projesi Hakkında

Projenin devamında başarılar doğru olanı yapmışsınız geliştirilmekte olan filesler bencede herkese verilmemeli

Aynen çok iyi olmuş.Doğrusu bu.Hayırlısı olsun

çok yerinde bir karar . hadi görelim 18XX biliyom geliştiriyorum diyenleri...

hahah bunlarda dosyaları parayla satıyorlar artık pff 🙂🙂🙂 comedi yaw 🙂 hem millete para vermeyin derler sonra milleti kendileri soymaya kalkarlar bunlar böledir sakına aldanıpda almayın dosyaları para göndermeyin arkdaşlar...

hahah bunlarda dosyaları parayla satıyorlar artık pff 🙂🙂🙂 comedi yaw 🙂 hem millete para vermeyin derler sonra milleti kendileri soymaya kalkarlar bunlar böledir sakına aldanıpda almayın dosyaları para göndermeyin arkdaşlar...

Senin gibi insanlar sebebiyetiyle şuanda 🙂 bu şekle getirildi bu hiç yakınmayın boşuna. en iyisi yapılmıştır iyi forumlar.

Bedava Dağıtılırken Herşey İyi Güzel Hoş, Para Diyince mi Soyungucu Oluyoruz Gülerim Sana Şu Dosyayı Alacak Kişi sayısı 3 yada 5 Kişi Oda Gerçekten Gönüllülükle Yürekten İsteyenlerdir 300/500 TL yada 10 Kişi Alsın 1000 TL de ki Sanmıyorum İnsanlar 80 TL lik VPS/VDS in Parasını Ödüyemiyorken 100 TL bunamı Verecek Söyle Bakalım Akıllı Yani Ortalama 500 TL ki 4 Kişiyiz Kişi Başı 125 TL için mi Soyguncu Olduk, Ben Şahsen Bana Gelen Payı Çocuk Esirgeme Kurumuna Gönderecem Dekontunuda Paylaşırım Diğer Arkadaşlar da Kendi Kararları Ne Yapacaklarını Kendileri Bilirler, Mezarcılığınız Bitti diye Tanımadığın İnsanlar Hakkında Böyle Konuşma Derim Ben...

ayhan abi boşver boşboş konusuyo siz dogru olanı yaptınız

paylaşılan son halini github hesabında bırakırsanız veya bana özelden paylaşılmış son kaynak kodları atabilirseniz çok sevinirim

Ayhan Abi Arkandayız sen nasıl uygun gördüysen öyle olur, buraya kadar getirmen bile bir mucize, sen olmasaydın bu proje bu kadar ilerlemezdi.

karar dogru. uzun zamandır yoktum ve projeyi tamamen inceleme imkanım olmadı. kaynak kodu olmaması sorunlarda geliştirmeye yardım edecekler için kötü olmuş onun dısında sağlıklı bir karar alınıp dolandırıcılıga imkan verilmemesi güzel.

iyi düşünülmüş fakat bu dosyalar uzun zamandır pek bir ilerleme kaydedememiş satın alınsa dahi gelişip gelişmeyeceği elde kalıp kalmayacağı garanti değil ki siz bile diyorsunuz keyfi yapıyoruz bu işi keyfi işe de para yatırmak pek mantıklı değil ne kadar 100 tl büyük bir para olmasa da yapılan heves ve emeklerin boşa gitme ihtimalinin bu kadar yüksek olduğu bir şey de lisans satmak şuan hiç mantıklı gelmedi bana (alıcı olarak yorum yaptım)

Haklı karar almışsınız çoluk çocugun elinde gezmez en azında 1886 server dosyaları

iyi düşünülmüş fakat bu dosyalar uzun zamandır pek bir ilerleme kaydedememiş satın alınsa dahi gelişip gelişmeyeceği elde kalıp kalmayacağı garanti değil ki siz bile diyorsunuz keyfi yapıyoruz bu işi keyfi işe de para yatırmak pek mantıklı değil ne kadar 100 tl büyük bir para olmasa da yapılan heves ve emeklerin boşa gitme ihtimalinin bu kadar yüksek olduğu bir şey de lisans satmak şuan hiç mantıklı gelmedi bana (alıcı olarak yorum yaptım)

en düzgün, gerçekçi yorum.

Akuma bak kardeşim ben 24 yaşındayım neyin ne olduğunu biliyorum burda yağcılarıda çok gördüm senin gibi dolandırıcılarıda çok gördüm bana burda yok şu yok bu yada ben çcocuk esirgeme kurumuna bağış yapıcam güldürme beni 2 mizde biliyoruz dosyaları önden veriyorsuuz sorunlu sorunlu daha sonra biz şurasını yaptık burasını yaptık herkezin eline geçmesin bak biz düzeltiyoruz gelin bizden alın 100 tl hem dosyaların kontrolü bizde hem istedigimiz zaman update yapabilriz diye sen burdaki çcocukları kandırabilirsin aklı başında selim insanları kandıramazsın.. vede vps sunucuları 100-200 tl degil sen makinamı satın alıyorsun? Natro,istdizayn,elitesunucu bir sürü 30-40-50 TL ye vps veren war bıra bunu 80 tl ye vds veren firmalar mevcut siz neyin kafasındasınız burdaki çoluk çcocukla yağcılarla beni bir tutma nese k.gelsin diyelim millet kime ne kdar vermiş ne kadar kaptırmış beni alakadar etmez ben sadece gördüm milleti uyandırmaya çalıştım ister 100 TL de ister 1000 TL de beni ilgilendirmez hocam.. genede kolaay gelsin...

Projeyi kimseye zorla satmıyoruz, isteyen alır.Zaten sembolik bir rakam bu, çoluk çocuğun elinde gezmesin dosyalar diye.Dosyalar sorunsuz demedik zaten, sorunsuz olsa 100 TL gibi bir fiyat söylemezdik.Ayrıca dosyalar şuan için oyun oynanabilir durumda(Kolay bir sunucu için ideal durumda.).Karalama yapmanıza gerek yok, projedeki kimsenin oradan gelecek paraya ihtiyacı yok.

@eridia

Açabilicek durumda değil gameserver surekli patlıyor.Çok fazla bug ve açık var uzun süreli kafa yormak lazım fileslara çok fazla oyuncu aktivitilerinde direkt debugger veriyor.Veri tabanı kısmında da çok fazla bug var patlamaların bir kısmı veri tabanından da kaynaklanıyor.Zaten Katana çok fazla paylaşım taraftarı olmadığını göstermiş veri tabanını kendine saklıyarak Ayhan lisans sistemiyle en iyisini yapmış zaten bu proje de tamamen emek harcayıp bu zamana kadar paylaşan tek kişi !

Yerinde Bir Karar Yazdığınıza Katılıyorum Bazi Arkadaşlar Başta X-Laz Şelcuk Çukur Adli Şahıs ve bircok ismi geçenlerde var tabi fakat tek isim yeter bunun gibi insanlar dolandiricinin krallaridir. Fakat Yukarda İsmi Geçen Kişilerin Her hangi para ile konusu olmayan insanlar Milletin Parasina göz dikmeyecek insanlar. Ve Bilgilerine Güvenilir Sizi yari yolda birakacak insanlar değillerdir. Başarilarinizin devamini dilerim arkadaşlar Herzaman Emeğe Saygi.

Unutmayinki Milleti Dolandirip Ne güçlükle Kazandiklari paralari Bir oyun Ugruna Kişinin Alın Terini Hiçe Sayyorsan Ozaman Cehennemi Göze alacaksin.

+++++++++++++++

Evet böyle karaktersiz insanlar çok oluyor. Release de kaldırılmış sanırım.

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam