vallahi helal olsun birlikte server kurucaz diye aldin db yi clienti burada satiyorsun. almayi dusunen arkadaslara soyliyim bu adam sahtekardir. ortak biseyler yapalim diye paylasim yaptim kendisiyle simdi burada satmaya kalkiyor. ciddiye almayin kendisini.
belliydi zaten kardeşim arkadaş ftp'de dosyaları bırakmış bende bir güzel indirdim inceledim senin yaptıgın Monster nest ve treasure stone sistemi vardı emek hırsızlıgına karşıyım kullanmadım fakat inceledim databaseler felan herşey ordaydı paneline kadar adminlerden ricam ogün cidden bu database için uğraştı şimdide adamın biri bunu satıp para kazanmaaya calısıyor ogünün emeğine yazık.
vallahi helal olsun birlikte server kurucaz diye aldin db yi clienti burada satiyorsun. almayi dusunen arkadaslara soyliyim bu adam sahtekardir. ortak biseyler yapalim diye paylasim yaptim kendisiyle simdi burada satmaya kalkiyor. ciddiye almayin kendisini.
İlginç belki bilgin yoktu çok ugraşarak yaptın ama o kadar önemli bi kayıp sayılmaz bence üzüldügüm tek sey emeğinin boşa gitmesi oldu ne diyelim bi kapı kapanırsa bi kapı açılır , alayı böyle bunların. Gecmis olsun. iyi forumlar
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.