OlympusKO Myko Database | Breth & Piana | V.1299

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Status
Not open for further replies.

OlympusKO

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Konu silinmesini istiyorum.

Konu silinmiştir. İyi forumlar.

Cevap: OlympusKO Myko Database | Breth & Piana | V.1299

" KONU Onaylanmiştir " Alim Satim Kurallari Ekleyin ! Ve Kurallara Uygun Şekilde Hazirlayin

- Aksi Takdirde Konu Kaldirilicaktir Hayirli Satişlar 🙂

" KONU Onaylanmiştir " Alim Satim Kurallari Ekleyin ! Ve Kurallara Uygun Şekilde Hazirlayin

- Aksi Takdirde Konu Kaldirilicaktir Hayirli Satişlar 🙂

Fixnenen buglardan hiç bahsetmemişsin öğrenebilirmiyiz ? sadece evt buglarını fixleyip 1-2 tbl ayarlayıp bugsuz diye satıyorsan bilemem

Fixnenen buglardan hiç bahsetmemişsin öğrenebilirmiyiz ? sadece evt buglarını fixleyip 1-2 tbl ayarlayıp bugsuz diye satıyorsan bilemem

bukadar zor soru sormasaydin çeşke 😀😀

vallahi helal olsun birlikte server kurucaz diye aldin db yi clienti burada satiyorsun. almayi dusunen arkadaslara soyliyim bu adam sahtekardir. ortak biseyler yapalim diye paylasim yaptim kendisiyle simdi burada satmaya kalkiyor. ciddiye almayin kendisini.

belliydi zaten kardeşim arkadaş ftp'de dosyaları bırakmış bende bir güzel indirdim inceledim senin yaptıgın Monster nest ve treasure stone sistemi vardı emek hırsızlıgına karşıyım kullanmadım fakat inceledim databaseler felan herşey ordaydı paneline kadar adminlerden ricam ogün cidden bu database için uğraştı şimdide adamın biri bunu satıp para kazanmaaya calısıyor ogünün emeğine yazık.

vallahi helal olsun birlikte server kurucaz diye aldin db yi clienti burada satiyorsun. almayi dusunen arkadaslara soyliyim bu adam sahtekardir. ortak biseyler yapalim diye paylasim yaptim kendisiyle simdi burada satmaya kalkiyor. ciddiye almayin kendisini.

İlginç belki bilgin yoktu çok ugraşarak yaptın ama o kadar önemli bi kayıp sayılmaz bence üzüldügüm tek sey emeğinin boşa gitmesi oldu ne diyelim bi kapı kapanırsa bi kapı açılır , alayı böyle bunların. Gecmis olsun. iyi forumlar

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom
Reklam
Reklam