Nasıl Bir Sw İstersiniz ? Sunucum Boşta

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

SonyExpress

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
3 aylık peşin ödediğim sunucu boşta duruyor.knight kuracağım nasıl bir db olsa tutulur

Cevap: Nasıl Bir Sw İstersiniz ? Sunucum Boşta

Hostun verdiği boş databaseler ile kurulum yaparsan 3-5 kişi oynarsın 1 ay sonra kapatırsın. Başka isimle geri gelir yeniden 3-5 kişi alırsın. Bu şekilde 3 ay heba olur. Sağlam bi db editör ile görüşürsün nasıl bi plan varsa kafanda söylersin. 1299'da sınırları zorlayan databaseler var ben aldım şahsen.

Hostun verdiği boş databaseler ile kurulum yaparsan 3-5 kişi oynarsın 1 ay sonra kapatırsın. Başka isimle geri gelir yeniden 3-5 kişi alırsın. Bu şekilde 3 ay heba olur. Sağlam bi db editör ile görüşürsün nasıl bi plan varsa kafanda söylersin. 1299'da sınırları zorlayan databaseler var ben aldım şahsen.

Bir ara vardı serverım askere gittiğim için kapatmştm şimdi tekrar devam edeceğim sağlam editörler bakıyorum

paylaşımda sağlam db ler var zaten biraz göz at kurmak istediğin databaseyi bulabilirsin eminim

Beraber çalışıcak ekip arkadaşları arıyorum db hallettim

@Anatolian banada yardımcı olur musun bu konuda ? Yetişkin kişiler var mı bu işle ilgilenen veritabanı/client vb. düzenlemeleri yapabilecek ? Ücretli şekilde bile çalışabilir. Profesyonel birilerini arıyorum.

Skypeden ekle hocam yardımcı olurum.. Client tasarımı yapıyorum amatör olarak tabii. Ücret talep etmiyorum. Şu an kendi serverımla ugrasıyorum o konuda biraz bekletebilirim. Onun dısında forumdan ByMmT ile çalışıyoruz biz. Beni ekle ben sizi görüştürürüm.

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam