Nasıl bir myko istersiniz?

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

GameStudio

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,

Yıllardır internet browser oyunları geliştirmenin ardından yine Boş zamanlarımızda severek oynadığımız knight online üzerinde yoğunlaşmak istedik, Ekip arkadaşlarım arasında DataBase editörümüz, Oyun içi grafik editleyen arkadaşımın yanında bende reklamlar ve web tasarımı geliştirmek için uğraşacağım. Server oldukça uzun soluklu olacağını düşündüğümüz için başlamadan Siz değerli arkadaşlarıma bir kaç soru sormak istedim bunlar açıklamaları ile altta yer almaktadır.

Başlıktan'da anlaşılacağı gibi, MYKO (Zor server) olacaktır. Sizce açacağımız bu server ne kadar zor olmalıdır? ( Tarafımızca düşünülen 7-10 gün arası 60 Level olabileceğiniz zorlukta ve CZ %35 oranını ele alabileceğimiz bir server olması doğrultusunda)

İtem droplarının zor olması düşünülmekte sizce bu ne kadar zor olmalıdır. (Yüksek sınıf itemler içindir.)

Şu iki konu doğrultusunda bizlere yardımcı olabilirseniz eğer çok memnun kalırız, Bir Myko server'da olması gerekenleri eğer sizin eklemek istediğiniz her ne varsa Özel ya da hemen konu altından bana ulaştırırsanız fazlasıyla mutlu olurum. Şimdiden yardımcı olan olmayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Cevap: Nasıl bir myko istersiniz?

ne kadar ugraşırsan ugraş 1 haftada pert oluyo tüm emeklerin pvp de useri elde tutmak cok zor ne yaparsan yap adam item yapamadım diye alt f4 koyuyo genellikle yas ortalaması 14-15 bu ne yazıkki böyle

En kral Myko server babalarıda acıor ve 1 hafta dayanmayıor sana tavsıyem farklı bır sey tasarlaman farklılık herzaman dıkkat ceker

arkadaslara katılıyorum ama 70/1 Myko fire drake guzel olurdu

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam