[MysteriouS] - Ardream DB v1 | Gelişmiş Muhteşem Database Farkı Hissediceksiniz. [11.11.2013]

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

MysteriouS

Cool Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
5
Web sitesi
ko-fox.com
Database Özellikleri

Version 1299

Oto Üyelik

Oto Grade

Okcu Skilleri Aktif

Rank Sistemi Aktif Sorunsuz

CSW Eklendi Sorunsuz

Lunar War Savaşı Sorunsuz

Gemi Savaşı Aktiftir Sorunsuz

Felankor Odası Aktif Sorunsuz

Görünmezlik Potu Eklenmiştir

59 LvL +8 Valkyrie +8 İtem +1 Takılarla Başlar Gerekli Bütün İtemler Bankada Mevcuttur.

100 Kareli, Karesiz Semboller Eklendi, K Simgesi Aktiftir.

Her IRK ın ilk 5 Clanı EMC & LUFER de Koyulmustur.

Özellikle Bütün Karakterler Eşittir

G0 Clan Leader leri ve Asistanların Çağırabiliceği Guard Sistemi Aktiftir Hiç bi Sorun ve bug Yoktur Denendi.

Database Tamamiyle Sorunsuzdur Aklınızda Hiçbir Şüpe Kalmasın Herşeyi TEST edilip Yapılmıştır BETA Serverinde +300 ONLİNE Oldu

Gerekli Özellikleri yazdım daha fazlası mevcuttur.

Resimlere Gelelim

Başlangıç;

ufq55.png

Banka Başlangıç

ufq6n.png

Rank Sistemi

ufrn7.png

BDW Sistemi

ufq8b.png

İlk 5 Clanın Bayrakları Kendi Ülkesindedir.

ufqbn.png

Son Olarak Maradon Yaratıkları Ve Droplar

ufqdb.png

Extra Eklentiler

Usko Maradon (Ü
rcetsiz)

Database Kurulum (Ücretsiz)

İçindeki Dosyalar

ufqlg.png

Satış Fiyatı İçin Özel Mesaj Atabilirsiniz.

Yada Burdan Yazabilirsiniz.

3 Kişiye Satılmıştır DB

Cevap: [MysteriouS] - Ardream DB v1 | Gelişmiş Muhteşem Database Farkı Hissediceksiniz. [11.11.2013

Alım-satım kurallarını gozden gecırınız.konunuzu alım-satım kurallarına göre duzeltınız

Cevap: [MysteriouS] - Ardream DB v1 | Gelişmiş Muhteşem Database Farkı Hissediceksiniz. [11.11.2013

ii satışlar 😀

iyi satışlarda bi ozellik goremedim ?

Hayırlı Satıslar

Ozellik dediklerinin yarisini Guvenlik programi yapiyor zaten.

Diger kalan banka baslangic vb seylerde 2+2 yi cozmek kadar kolay.

Bugsuz diye satarsin anlarimda konuyu gorunce yazcaktim yazmadim ama yukaridaki seylere ozellik demen sacma.

Ha eklersin farkli item gorev vb seyler kendine has oda yok .

Bugsuz diye satarsin anlarimda konuyu gorunce yazcaktim yazmadim ama yukaridaki seylere ozellik demen sacma.

hah kardeşim bende oraya deyindim işte ben bi ozellik goremedim

İyide kardesim ben burda Kendi Yaptıgım DB yi satmak için konu açtım db ile ilgili eleştiri almak deil

madem o kadar özellikli db yapmayı biliyorsanız açında sizi göreyim.

db yi satışa koymamın nedeni piyasada sağlam 1 tane ardream db yok ve sorunsuz bugsuz açıksız kendi çabamla özellikli db satışa koydum.

1299 da hiç olmayacak bişeyi yaratıp db ye koyucak halimde yok

Enes Git Db yap Sende

Gökay OLsun Hacı EmeginE SAYGI 🙂

USKO Moradon demişsin ssde old moradon var, gemi savaşı ve lunar war sorunsuz demişsin ikisini EVT bazında aynı anda sorunsuz yapabileni görmedim açıkçası şuana kadar. Post atanların söyledikleri gibi özellikler dediğin kısmın büyük çoğunluğunu filesler yapıyor. Rank sistemi demişsin benim bildiğim rank sistemide ayrı event paketi gibi web adress zımbırtısından kod okuyarak çalışıyor. Niyetim eleştirip kötülemek değil yanlış anlaşılmasın, söylediklerimdeki esas mesaj ; yazılanlar ve gösterilenler arasındaki tutarlılık daha yüksek olursa hem satış bazında hem güven bazında sizin yararınıza olur.

Hayırlı satışlar dilerim.

USKO Moradon demişsin ssde old moradon var, gemi savaşı ve lunar war sorunsuz demişsin ikisini EVT bazında aynı anda sorunsuz yapabileni görmedim açıkçası şuana kadar. Post atanların söyledikleri gibi özellikler dediğin kısmın büyük çoğunluğunu filesler yapıyor. Rank sistemi demişsin benim bildiğim rank sistemide ayrı event paketi gibi web adress zımbırtısından kod okuyarak çalışıyor. Niyetim eleştirip kötülemek değil yanlış anlaşılmasın, söylediklerimdeki esas mesaj ; yazılanlar ve gösterilenler arasındaki tutarlılık daha yüksek olursa hem satış bazında hem güven bazında sizin yararınıza olur.

Hayırlı satışlar dilerim.

Usko maradonu isteyene kuruyorm ve yazdklarmn hepsi sorunruz calısıyor

Elestirin icin eyw sırf boş boş yazanlar ıçın betasını acip yazıcam

umrumda deil satmak sırf bölüm boş kalmasn diye

nice server

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam