Metin2 Bot Oyuncu Sistemi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

3rvaDoğrulanmış Profil

Cüce Lopper
Kayıtlı Üye
Cuce Master
Reaction score
310
Web sitesi
www.ko-fox.com
Uzun zamandır paylaşmayı düşündüğüm sistemi bugün paylaşıyorum.
Çoğu kişinin istediği bir sistemdi 3 farklı bot oyuncu sistemi olduğundan bi tanesini forum adına paylaşmak istedim.
Geliştirilebilir bir sistemdir.
Mysqldan İsim ve İtemleri ayarlayabilirsiniz görüntüde şamanlara kılıç verdiğimden yere gömülü olarak kalmışlar.
Kendi filesinize göre düzenleme yapmanız gerekmekdedir. tabloları sıfırlayıp gireresiniz sizin oyunununuzda olmayan itemden kaynaklı oyun açılmaya bilir.
Şimdi geleceklerdir yok öyle yok böyle olur diyenler gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

INDIR:
Konu link görüntülemek için konuya cevap yazmalısınız.

2t9tryi.png

Çoğu kişinin istediği bir sistemdi 3 farklı bot oyuncu sistemi olduğundan bi tanesini forum adına paylaşmak istedim.
Mysqldan İsim ve İtemleri ayarlayabilirsiniz görüntüde şamanlara kılıç verdiğimden yere gömülü olarak kalmışlar.
Kendi filesinize göre düzenleme yapmanız gerekmekdedir. tabloları sıfırlayıp gireresiniz sizin oyunununuzda olmayan itemden kaynaklı oyun açılmaya bilir.
Şimdi geleceklerdir yok öyle yok böyle olur diyenler gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

INDIR: * Hidden text: cannot be quoted. *

2t9tryi.png
+1111

INDIR: * Hidden text: cannot be quoted. *

2t9tryi.png
Eline sağlık teşekkürler

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam