arkadaş ne paketmiş önüne gelen aynı şeyi diyor 🙂 biride çıkıp da şurda ki kodu şununla değiştir diyemiyor
senin gibileri çok gördüm bilmişlik taslayıpta bir boktan anlamayan gerçekten birşeyler biliyor olsaydın o lafı yazacağına cevabını yazardın burası forum sitesi yalakalığın lüzümu yokHep armut piş ağzıma düş senin de adam yolunu söylemiş bir zahmet aç bir bakta degistiriver zaten bunu yapamıyorsan bırak bu işleri uğraşma boşa vakit kaybetme.
Kime neyin yalakaligini yapacam zannedersin karşımda ki İstanbul valisi yaşının adamı ol biraz hangi foruma gitsem sen çıkıyorsun karşıma sen bu oyunu oyna geliştirme işini başkalarına bırak belli ki beceremiyorsunsenin gibileri çok gördüm bilmişlik taslayıpta bir boktan anlamayan gerçekten birşeyler biliyor olsaydın o lafı yazacağına cevabını yazardın burası forum sitesi yalakalığın lüzümu yok
Sanane madem yaşımı biliyorsun sendenmi akıl alacağım moderatör cevap vermiş diye gelip mesaj atmanın amacı yalakalık değilde nedir Ben bir soru sormuşum konu hakkında varsa bir bilgin yazarsın yoksa gelip öyle gerçekten biliyormuş gibi laf olsun diye mesaj atmazsın az çok kim olduğunu tahmin ediyorum uzak dur bendenKime neyin yalakaligini yapacam zannedersin karşımda ki İstanbul valisi yaşının adamı ol biraz hangi foruma gitsem sen çıkıyorsun karşıma sen bu oyunu oyna geliştirme işini başkalarına bırak belli ki beceremiyorsun
Hadi bütün forumlarda yardım dilenmeye yallah habibi 😀Sanane madem yaşımı biliyorsun sendenmi akıl alacağım moderatör cevap vermiş diye gelip mesaj atmanın amacı yalakalık değilde nedir Ben bir soru sormuşum konu hakkında varsa bir bilgin yazarsın yoksa gelip öyle gerçekten biliyormuş gibi laf olsun diye mesaj atmazsın az çok kim olduğunu tahmin ediyorum uzak dur benden