Master hilesi hakkında. 1 nci kısım.

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

ImOriqinaL

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Web sitesi
www.nurettin.org
Master hilesi hakkında.

Bir kaç gün önce arkadaslardan biri master hilesi için level 58 altı karakterlerde master varsa banlansın olayını yapmıs lakin bir saglıklı yöntem değildi.

genelde master hilesini yeni karakter açarken yaparlar bu nedenle sizlerin yapacagı 6 satırlık kod ile önlem almanız.

kod:

create_new_char prosedürünü açıyoruz.

Konu link görüntülemek için konuya cevap yazmalısınız.

kodunun hemen üzerine

Konu link görüntülemek için konuya cevap yazmalısınız.

ekliyoruz kaydedip kapatıyoruz.

yaptıgımız işlem şu egerki cheat engine vs programlar ile karakter olusturma ekranında class degerini değiştirip master class degeri girerlerse karakter oluşturulamadı hatası verip orjinal degerini girene kadar yada yaptıgı değişikliği silene kadar karakter olusturmasını engellemiş oluruz.

load_user_data kısmında yapacagınız değişiklikler çözüm yolu değil. genelde asm ile kontrol edileceginden ki adam kalkıp orada sadece masteri için gelen paketi değiştirme imkanına sahip değil komple farklı userin datasını yükler örnegin gm çara girme seklinde onun asm patchini zaten unaccess select character seklinde yapılmıstı arayıp bulabilirsiniz.

Cevap: Master hilesi hakkında. 1 nci kısım.

teşekkürler 😛

tesekkurler

görelim bu kodu

teşekkürler

geçen sene tum serverlede dupe yapıyorlardı takır takır tb userde gozukmeyen acountlar acountcharda türkçe id li karakterler acarak

geçen sene tum serverlede dupe yapıyorlardı takır takır tb userde gozukmeyen acountlar acountcharda türkçe id li karakterler acarak

tr karakter için harici işlem yapman lazım. oda prosedür ile veya koruma olarak ek kodla ebenezere entegre edilir.

Tesekkurler nurettın abı paylasımlarının devamını dilerim

Çok güzel bir paylaşım olmuş eline sağlık. Ve Warfang'in dediği Tr dupe konusunda bende exe üzerinden bir calısma yaptım 2 gün önce. Klavye ayarlarının dilini değiştirdiğim de ve bölgesel dilde oynama yaptığım da hiç bir şekilde türkçe karakterlerin yazılamadığını gördüm.Bende dupe konusunda ve Exe üzerinden class kontrollü bir sistem yapıyorum,process listten daha çok dll okumasına özen gösteriyorum. Ama kaçırabilmek için bir çok yöntem olduğunun farkındayım o yüzden ciddi bir çalışma yürütüyorum.

Umarım hep beraber artık hilelerin sonunu getirebiliriz,en azından ben buna inanıyorum.

Çok güzel bir paylaşım olmuş eline sağlık. Ve Warfang'in dediği Tr dupe konusunda bende exe üzerinden bir calısma yaptım 2 gün önce. Klavye ayarlarının dilini değiştirdiğim de ve bölgesel dilde oynama yaptığım da hiç bir şekilde türkçe karakterlerin yazılamadığını gördüm.Bende dupe konusunda ve Exe üzerinden class kontrollü bir sistem yapıyorum,process listten daha çok dll okumasına özen gösteriyorum. Ama kaçırabilmek için bir çok yöntem olduğunun farkındayım o yüzden ciddi bir çalışma yürütüyorum.

Umarım hep beraber artık hilelerin sonunu getirebiliriz,en azından ben buna inanıyorum.

sunu belirteyim. düşüncen güzel ama exelere gereksiz korumalar yerine proc ve database üzerinde yapacagınız işlemler varsa yapmanız sunucunun perfornması açısından daha iyidir. sql 1000 sorguyu 1-2 sn de yaparken exe de 1000 kontrol şişip patlaması anlamına gelir.

bu vermiş oldugum kod exenin sadece uyarı verme işlemi tetiklediğinden kontrol dönüşleri saglamaz ve asm için gereksiz yer kullanılmaz.

suan 1397 olsun 1298 sistemler olsun derlenmiş dosyalarda bazen yer bulunamıyorki fix yapılsın. yenilikleri genelde dll olarak ilave etmekten ve ebenezere inject etmekten baska çare kalmıyor. su bardak misali diyelim olsun bitsin...

Master bugu karakter açıldıktan sonrada yapılıyor bilgin olsun. Paylaşım için teşekkürler

Tesekkurler nurettın abı paylasımlarınızın devamını beklıyoruz

teşekkürler

bakalım

Eyvallahhhh

bakalım bakalım 😵

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam