KRKO Login ( hareketli şimşek , F3KO )

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rookie

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Selam ,

krkoda bulunan şuanki F3KO nun oyuna girmeden önceki şimşek çakan logini ss attım fakat hareketli olduğunu tekrar belirtmek isterim.

201249231521.jpg

indirip clientinize attığınızda farkı ve grafiği görebileceksiniz.

bu dosyayı yapan PENTAGRAM'a teşekkürler.

Konu link görüntülemek için konuya cevap yazmalısınız.

iyi forumlar !

Teşekkürler Güzel Paylaşım

Uif'den Animated Frame yapılmış 🙂 güzel birşey fakat reklamsız olanı lazım 🙂 KO'da dahil ^^

Zaten orjinal krko'da da animated frame kullanılıyor. Arkaplan herhangi bir şekilde oynatılabilir içeriğe sahip değil, ki zaten UI editörde tüm oynatılabilir içerikler frame'lerin ard arda dizilmesiyle elde edilir, elimizdeki tool'larda başka bir şekilde elde edilmesi mümkün değil.

Onu biliyorum saten fakat oynama yapmak için resimlerin belirli noktaları olmalı 🙂 Bazıları için verdiğin bilgi yanlış olabilir aslında yanlış değilde KO mantığı ile baktığın zaman yanlış örneğin Upgrade yaptıktan sonraki Görünümde Geçen Succes ve Failed'deki olduğu gibi Resim üzerine Resim ekleyerek yapılabilir fakat tek bir backgrond 'da saçma olur yani belirli noktaları olmalı oynayacak framenin

Onu biliyorum saten fakat oynama yapmak için resimlerin belirli noktaları olmalı 🙂 Bazıları için verdiğin bilgi yanlış olabilir aslında yanlış değilde KO mantığı ile baktığın zaman yanlış örneğin Upgrade yaptıktan sonraki Görünümde Geçen Succes ve Failed'deki olduğu gibi Resim üzerine Resim ekleyerek yapılabilir fakat tek bir backgrond 'da saçma olur yani belirli noktaları olmalı oynayacak framenin

Orjinal KRKO DXT'lerini incelersen ne demek istediğimi anlarsın. Bu tek bir tarafında efekte sahip bir background değil, ara sıra şimşek çaktığında vs. tüm dxt'nin brightness'i artıyor, ki bu dxtleri ben hazırlamadım tekrar tekrar söylüyorum ORJİNALİ BU. Resim üstüne resim ekleme ile bu arkaplanı elde edemezsin - ki zaten Animate'nin mantığı da resimleri ard arda dizip göstermektir aynı kapıya çıkar. Upgrade olayındaki resimlerin gösterilmesi sadece upgradeye mahsus bir timer ile kontrol ediliyor, orada özel bir olay var. Son resim gösterildiğinde üst ve alt kapaklar açılıyor, animate ile bunu kontrol etmek zor olduğu için böyle bir yola başvurulmuş.

Orjinal KRKO DXT'lerini incelersen ne demek istediğimi anlarsın. Bu tek bir tarafında efekte sahip bir background değil, ara sıra şimşek çaktığında vs. tüm dxt'nin brightness'i artıyor, ki bu dxtleri ben hazırlamadım tekrar tekrar söylüyorum ORJİNALİ BU. Resim üstüne resim ekleme ile bu arkaplanı elde edemezsin - ki zaten Animate'nin mantığı da resimleri ard arda dizip göstermektir aynı kapıya çıkar. Upgrade olayındaki resimlerin gösterilmesi sadece upgradeye mahsus bir timer ile kontrol ediliyor, orada özel bir olay var. Son resim gösterildiğinde üst ve alt kapaklar açılıyor, animate ile bunu kontrol etmek zor olduğu için böyle bir yola başvurulmuş.

bu animated frame i az açıyım sizler icin yanlıs hatırlamıyorsam bu bölüm 10 resimden olusuyordu ve bu 10 resim ardarda ui motoru tafarından cizgifilm mantıgıyla ceviriliyor üzerinde değişiklik yapmak mümkün hemn de çok basit ui dosyası icindeki loginlordingboss v.b. gibi 10 adet dxt yi bmg cevirip gerekli yerlere reklamlarınızı yapıştırabilirsiniz ama 10 adet resim ekranda olucagı icin yapıcagınız her işlemi 10 adet resimde de yapmanız ve cordinatlarına da dikkat etmeniz gerekli bu arada baska ui lerde ki karısık resimler olayıda ui editor de yaratılırken resimin belli bir cordinatını kullanması emir veriliyor yani sagda x=20 y=20 yi kullan die ondan ötürü bu arada bu anime yi yakında launcher daoynar bir şekilde bir server yayınlıcak ama ismi bende kalsın No reklam:qqq:

linki yenilermisiniz rica etsem..

Cevap: KRKO Login ( hareketli şimşek , F3KO )

Link kırık

saolasn..

denicem 😛

thank you~~~~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam